- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.601
Ev sahibi burdaymış. Napıyon bilgecem?Buyrun efenim.ben varim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev sahibi burdaymış. Napıyon bilgecem?Buyrun efenim.ben varim![]()
Merhaba hos geldinAaaaa :) bur ben yokmuşum burada sanki:)
iyitim canim ne yapayim esimi bekliyorum. Sen ne yapihorsun? Tatil nasil geciyor?Ev sahibi burdaymış. Napıyon bilgecem?
Kaçta geliyor eşin? Ben de napiim bilgecem tatilin yarısı bitti bile ama daha hiçbir şey anlamadım. Bu yıl koşturmaca çok.. Aile tanışmaları, söz, nişan.. Eylül gelecek ben yine gideceğim uzak diyarlaraMerhaba hos geldin
iyitim canim ne yapayim esimi bekliyorum. Sen ne yapihorsun? Tatil nasil geciyor?
Merhabalarrrr ben de varım keşke ben de eşimi bekliyor olsam
Beklentim sıfır sıfır sıfır şuan![]()
Ben de ancak uyku bekliyom ama gelmiyor.Merhabalarrrr ben de varım keşke ben de eşimi bekliyor olsam
Beklentim sıfır sıfır sıfır şuan![]()
Kaçta geliyor eşin? Ben de napiim bilgecem tatilin yarısı bitti bile ama daha hiçbir şey anlamadım. Bu yıl koşturmaca çok.. Aile tanışmaları, söz, nişan.. Eylül gelecek ben yine gideceğim uzak diyarlara![]()
Bu ara manyak gibi taktım evliliğe sanki hayatımda herşey tam bir evlilik eksikolur olur o da olur insallah merak etme
Bu ara manyak gibi taktım evliliğe sanki hayatımda herşey tam bir evlilik eksik
İnşallah olur, önce iş sonra eş inşallah![]()
Valla tatlı mı değil mi bilmiyorum ya stresliyim ben, her şey planladığım gibi olsun istiyorum ama olmuyor. Benim zorunlu hizmetim var bir yıl daha orda, o bitince Istanbula tayin isteyeceğim.Ya bugun isi biraz fazlaydi o yuzdrn gec cikacak ama insallah 10 20 dakikaya gelir diye umuyorum.
Ayy nisan falan var de mi? Kolay gelsin. Tatli heyecanlar bunlar. Tatli telaslar. Insallah hicbir aksilik.olmadan hallolur. Peki siz evlendiginizde tayin isin ne olacak?
Valla tatlı mı değil mi bilmiyorum ya stresliyim ben, her şey planladığım gibi olsun istiyorum ama olmuyor. Benim zorunlu hizmetim var bir yıl daha orda, o bitince Istanbula tayin isteyeceğim.
Yok canım seneye yaza inşallah düğün, bu sene abisinin düğünü var zaten imkansız.. Mühendis canım ama yeni mezun oldu bu sene şu an iş bulmaya çalışıyor, bu yüzden o da aşırı stresli.. Bazen gerilim olabiliyor arada..Muhakkak sorunlar cikar emin ol. Sana tavsiyem yapacaklarinizi kimseye soylememk. Nazar da degebiliyor. Sen yine de tadini cikar. Ufak tefek sorunlar olur. Yeterki buyuk sorunlar cikmasin.
1 yıla kadar evlenmeyecek misin yani? Hakkinda hayirlisi insallah canim.. Hep hayirlisi olsun diye dua et.. esin de ogretmen mi?
Yok canım seneye yaza inşallah düğün, bu sene abisinin düğünü var zaten imkansız.. Mühendis canım ama yeni mezun oldu bu sene şu an iş bulmaya çalışıyor, bu yüzden o da aşırı stresli.. Bazen gerilim olabiliyor arada..
Sağol canım, iyi gecelerEvet haklisim. Is konulari sıkıntı yaratabiliyor. Insallah o da tez vakitte hayirli bir is bulur.
Canim ben simdi cikiyorum esim geldi konusuruz yine :**
günaydın![]()
iyi canım ne olsun izne çıkıcam önümüzdeki hafta. işleri toparlamaya çalışıyorum :)Gunaydin canim ne haber??
aa o6le mi? Ne guzel ya kolay gelsin sana o zaman canimiyi canım ne olsun izne çıkıcam önümüzdeki hafta. işleri toparlamaya çalışıyorum :)
senden naber?
Selamlar. Bayadır giremedim yazamadım buraya hatırlayan olur mu bilmem ama yeniden herkese merhaba![]()
aa o6le mi? Ne guzel ya kolay gelsin sana o zaman canim
Merhaba marr konustugumhzu hatirliyorum. Neler yapiyorsun?