Bilgece ile Sohbete ;)))

Benim esim daha gelmedi iste. Ayy sizinkini de Allah bagislasin cok sirin.

Sağol canım Allah sanada nasib etsin inş şeker yemesinler diye uğraşırsın benim gibi dedektif gibi peşlerindeyim çeplerini boşaltıp durdum bütün bayram
Sagol Allah razi olsun. Ya ama cok tatli yaaa. Cok guzel anlatiyorsun. Olsun da seker yemesinler diye peslerinden kosarim

Sagol Allah razi olsun. Ya ama cok tatli yaaa. Cok guzel anlatiyorsun. Olsun da seker yemesinler diye peslerinden kosarim
Olur canım üzülme daha gençsin sen öyle gizli Saklı yiyorlarki bi görsen ama ben hep yakalıyorum anne yeter artık diyor oğlumama sana bişey söylimi şeker çok asabi yapıyor oğlumu ben buna inanıyorum dört gündür çok agresifleşti

Ya tabi fazla yememesi lazim kesinlikle. Cok zararli. Ben hic sekerli bir seye alistirmayi dusunmuyorum ama cocuk bu tabi o bulur alisir bir yerden

Ya tabi fazla yememesi lazim kesinlikle. Cok zararli. Ben hic sekerli bir seye alistirmayi dusunmuyorum ama cocuk bu tabi o bulur alisir bir yerden
Ahah bende alıştırmadım ama o dedeler yokmu ahhhhh benim babam yapıyor genelde çok kızıyorum benden gizli veriyor baba Zararlı diyorum yok anlamıyor

Ahah bende alıştırmadım ama o dedeler yokmu ahhhhh benim babam yapıyor genelde çok kızıyorum benden gizli veriyor baba Zararlı diyorum yok anlamıyor
Torunu sevince veriyo iste ne yapsin yaa. Vok tatlilar. Allahim hastalik dert gostermesin. Onlari sana bagislasin insallah. Büyüyünce o kadar duskun olmazlar emin ol. Zaten bilincli bir annesin onlara dikkat edersin bi sey olmaz insallah

Torunu sevince veriyo iste ne yapsin yaa. Vok tatlilar. Allahim hastalik dert gostermesin. Onlari sana bagislasin insallah. Büyüyünce o kadar duskun olmazlar emin ol. Zaten bilincli bir annesin onlara dikkat edersin bi sey olmaz insallah
Evet sağolsun çok seviyorlar bilmiyorum bendemi böle olucam toruna el altından şeker vermece ya canım hastalık olcak kadar yedirmiyorum işde bayramda kaçıyor ucu gerçekden çok sıkı yönetimdeler abur cubur yok öle hergün biraz çikolata Bisküvi okadarda olsun dimi

bi sey ormuyoruz sen ne oruyosun bakalim??

Aynen ya olsun o kadarciktan bi sey olmaz. Yesinler annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…