• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Tşk ederim canlarım sizlerinde bayramı mübarek olsun bebişler muck hepinize geç olsun güç olmasın :)
Canlarim, hepinize huzur ve saglik dolu nice bayramlar diliyorum. Bayraminiz mubarek olsun :KK68::KK68::KK68:

bayraminiz mubarek olsun kizlar :KK200:

bayramınız mübarek olsun arkadaşlar :)

Bayramınız mübarek olsun:KK200:

Şekerlerim, iyi bayramlar diliyorum ben de ..
Akraba çok olunca bizde, yeni bitirebildik bayram ziyaretlerini..
Musmutlu bayramlar olsun, sevgiler..

günaydın millet.
hu huuu nerdesiniz bakalım?
yoksa daha tatil bitmedi mi :)
biz kayınvalidemlere gidemedik bayramda, bugün gidicez inşallah.
eşim yıllık izne çıktı, cumartesi de tatile inşallah :))

günaydın millet.
hu huuu nerdesiniz bakalım?
yoksa daha tatil bitmedi mi :)
biz kayınvalidemlere gidemedik bayramda, bugün gidicez inşallah.
eşim yıllık izne çıktı, cumartesi de tatile inşallah :))

Ben burdayim canim. Bizim tatil 1 gundu sadece ;)
ayy cumartesi yolculuk var desene hadi hayirlisi olsun insallah. Kazasiz belasiz gidin kazasiz belasiz dönün. .

şeker ikram etmeyi unuttum bilgecemmm

2015-07-20 19.11.49.webp

iyi bayramlar arkadaşlarrr:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Ah ben bu bayram seker bile almadim. Evde vardi seker. Cocuklara onu verdim. Zaten bana misafir gelmedi. Biz gidiyoruz hep :-)

bende iki kuzu var, bayrama yakın şeker alışverişine götürünce acayip mutlu oluyorlar, beraber şekerliğimizi kolonya hazırlayıp masaya bırakıyorum...maksat bebelere bayramı yaşatmak ve kültürlerinde yer edinmek:KK68:diğer türlü evlendiğim ilk yıl bende almıyordum:KK48:

bende iki kuzu var, bayrama yakın şeker alışverişine götürünce acayip mutlu oluyorlar, beraber şekerliğimizi kolonya hazırlayıp masaya bırakıyorum...maksat bebelere bayramı yaşatmak ve kültürlerinde yer edinmek:KK68:diğer türlü evlendiğim ilk yıl bende almıyordum:KK48:

Ayy Allah bagislasin cok tatli. Benim olunca ben de goturucem insallah. O hevesi onlara yaşaticam insallah..

Iyi aksamlar merhaba. Bende evde cok sıkılıyorum cidden hava da cok sıcak. Geyik iyi gider :KK66:
Bizim ev sıcak ötesine geçti Afrika sıcaklarını yaşıyoruz resmen,benimde canım sıkılıyor eşim yok :mad:az önce negüzel didişip duruyorduk biri çağırdı gitti:KK34:

O iki bebeden bende de var ama eve şeker alamıyoruz çok yiyorlar

Back
X