Bilgece ile Sohbete ;)))

Tşk ederim canlarım sizlerinde bayramı mübarek olsun bebişler muck hepinize geç olsun güç olmasın :)
Canlarim, hepinize huzur ve saglik dolu nice bayramlar diliyorum. Bayraminiz mubarek olsun

bayraminiz mubarek olsun kizlar

bayramınız mübarek olsun arkadaşlar :)

Bayramınız mübarek olsun

Şekerlerim, iyi bayramlar diliyorum ben de ..
Akraba çok olunca bizde, yeni bitirebildik bayram ziyaretlerini..
Musmutlu bayramlar olsun, sevgiler..

günaydın millet.
hu huuu nerdesiniz bakalım?
yoksa daha tatil bitmedi mi :)
biz kayınvalidemlere gidemedik bayramda, bugün gidicez inşallah.
eşim yıllık izne çıktı, cumartesi de tatile inşallah :))

günaydın millet.
hu huuu nerdesiniz bakalım?
yoksa daha tatil bitmedi mi :)
biz kayınvalidemlere gidemedik bayramda, bugün gidicez inşallah.
eşim yıllık izne çıktı, cumartesi de tatile inşallah :))

Ben burdayim canim. Bizim tatil 1 gundu sadece
ayy cumartesi yolculuk var desene hadi hayirlisi olsun insallah. Kazasiz belasiz gidin kazasiz belasiz dönün. .

Ah ben bu bayram seker bile almadim. Evde vardi seker. Cocuklara onu verdim. Zaten bana misafir gelmedi. Biz gidiyoruz hep

bende iki kuzu var, bayrama yakın şeker alışverişine götürünce acayip mutlu oluyorlar, beraber şekerliğimizi kolonya hazırlayıp masaya bırakıyorum...maksat bebelere bayramı yaşatmak ve kültürlerinde yer edinmekdiğer türlü evlendiğim ilk yıl bende almıyordum

Ayy Allah bagislasin cok tatli. Benim olunca ben de goturucem insallah. O hevesi onlara yaşaticam insallah..

Iyi aksamlar merhaba. Bende evde cok sıkılıyorum cidden hava da cok sıcak. Geyik iyi gider
Bizim ev sıcak ötesine geçti Afrika sıcaklarını yaşıyoruz resmen,benimde canım sıkılıyor eşim yok az önce negüzel didişip duruyorduk biri çağırdı gitti

O iki bebeden bende de var ama eve şeker alamıyoruz çok yiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…