- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Derdimizle dertlendin yaniÇok dertli geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derdimizle dertlendin yaniÇok dertli geldi.
aman ordan ben hiç sag çıkamam ölem daha iyi
ben kimin nesiyim iki dakkada hayatım karardı.kendimi emrahın anası gibi hissediyorum nuriiiiiiiiiiiiii
herşey soğuk bir kış gecesi başladı kızım..aldatıldım ihanete uğradım hamile kaldım sen oldun ortda kaldım
Benim konumu BDV'ye taşıyanın alnını karışlarım uleeeeennn
Bıyıklı bacı delikanlı o ne beeeeaaaaaBenim konumu BDV'ye taşıyanın alnını karışlarım uleeeeennn
bizim mahallede bir tane bekar var. Çok yakışıklı,fakir ama gururlu,mahallenin delisi onu talip olarak getirrim matmazele
Ayy iyi bari ya. Bak ama böyle bir şey de yaşamak gerekiyormus o zman. Daha bi canlandı ilişkiniz. Ohh ne güzel çok sevindim canım.. Allahım bozmasınnIyi gidiyo canim.. Büyük bi hata yapiyomusum meger. Birden gözümde degerleniverdi o günden sonra iyiyiz suan.
sizin ne derdiniz oluyor be bu dert benim
ortada çocukla kalan benim..
Bizim mahallenin kralida o zatenAşk olsun Matmazele en iyileri yakışır. O krallara layık taaam mı???
Bıyıklı bacı delikanlı o ne beeeeaaaaa
eee nasılsın bakalım? Ben de yen sanat eserlerimi çıkarmayı düşünüyorum. Kendi yüzümü bir öküzün vücuduna koymayı düşünüyorum. Ne dersin? Çok yaratıcı değil mi?
Ders çalışmaktan fırsat bulamıyorum aslında bir şeyler yapmaya şimdi ara tatildeyiz işe başvurdum haber bekliyorum bakalım hayırlısııbunlar dışında yemek yapmayı vs. çok severim özellikle pastacılıkta kendimi geliştirmek çok istiyorum ama nasıl nerden bilemiyorum kitap okumayı çok severim, sen neler yapmaktan hoşlanırsın nasıl geçiyor hayatın :))?Aminnn canım inşallah inşallah yaaa. Ne de güzel olurdu. Bakalım hayırlısı.
Eee başka neler yaparsın?
Bizim mahallenin kralida o zaten
portakal yermişiniz bi koşu aldım geldim...yok böle bir meyve kokusunumu seveyim tadını anlamıyorum
allaha şükürler olsun valla
Aşk olsun Matmazele en iyileri yakışır. O krallara layık taaam mı???
Ayy iyi bari ya. Bak ama böyle bir şey de yaşamak gerekiyormus o zman. Daha bi canlandı ilişkiniz. Ohh ne güzel çok sevindim canım.. Allahım bozmasınn
Merak etme anneciğim ya da babacığım, yerim iyi kocam günde beni 30 posta dövüyor, artıkları yiyorum, tuvalette yatık klozetin suyunu içiyorum, geceleri kapının önünde paspas oluyorum, kocam gelince ayağıyla bana basıyor sonra birden kocamın paspası oluyrum. Anlayacağın yerim çok rahat. Yerlerde sürünüyorum, kimsenin yaşamadığı hayatı yaşıyorum
Bizim mahallenin kralida o zaten
TebiiAlemin kralı diyorsun yaniiiiiii???
Meyveyle pek aram yok ya. Kocam doğrayıp getirse yerim ama diğer türlü pek sevmiyoum
Kıtapın nirde hı.Delikanlıyım çok şükür. Niye bıyık bıraktım sanıyorsun????
Ayy iyi bari ya. Bak ama böyle bir şey de yaşamak gerekiyormus o zman. Daha bi canlandı ilişkiniz. Ohh ne güzel çok sevindim canım.. Allahım bozmasınn
Aha leonardo dicaprioda geldiMerhaba gençler ve kendini genç hissedenler, bir totoluk yeriniz daha var mııı?
Sor cicim ne metak ettin sor.Topik hanımları ben merak ettim sizleri tanımak istiyorum mümkünmüdür