Bilgece ile Sohbete ;)))

aman ordan ben hiç sag çıkamam ölem daha iyi:KK48::KK48:

ben kimin nesiyim iki dakkada hayatım karardı.kendimi emrahın anası gibi hissediyorum nuriiiiiiiiiiiiii:KK8::rolleyes:

herşey soğuk bir kış gecesi başladı kızım..aldatıldım ihanete uğradım hamile kaldım sen oldun ortda kaldım

:KK70::KK70:

oha yaaaa .Ne yani ben ihanetin kurbanı mıyım? Günahım neydi benim? :KK61::KK61::KK61:

:confused::confused: :KK70::KK70:

bizim mahallede bir tane bekar var. Çok yakışıklı,fakir ama gururlu,mahallenin delisi onu talip olarak getirrim matmazele:KK70:

Aşk olsun Matmazele en iyileri yakışır. O krallara layık taaam mı??? :63:

Iyi gidiyo canim.. Büyük bi hata yapiyomusum meger. Birden gözümde degerleniverdi o günden sonra:KK1: iyiyiz suan.
Ayy iyi bari ya. Bak ama böyle bir şey de yaşamak gerekiyormus o zman. Daha bi canlandı ilişkiniz. Ohh ne güzel çok sevindim canım.. Allahım bozmasınn

sizin ne derdiniz oluyor be bu dert benim

ortada çocukla kalan benim..:emir_bebek::emir_bebek::KK61:

Merak etme anneciğim ya da babacığım, yerim iyi kocam günde beni 30 posta dövüyor, artıkları yiyorum, tuvalette yatık klozetin suyunu içiyorum, geceleri kapının önünde paspas oluyorum, kocam gelince ayağıyla bana basıyor sonra birden kocamın paspası oluyrum. Anlayacağın yerim çok rahat. Yerlerde sürünüyorum, kimsenin yaşamadığı hayatı yaşıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

eee nasılsın bakalım? Ben de yen sanat eserlerimi çıkarmayı düşünüyorum. Kendi yüzümü bir öküzün vücuduna koymayı düşünüyorum. Ne dersin? Çok yaratıcı değil mi? :KK70::KK70:

:KK70::KK70:bacım sen sanatta çığır açmışsın ben ne diyeyim olur tabi:KK53:

İyiyim bir iki gündür evdeyim.Karlı havada evden az çıkayım dedim hemen geri döndüm en iyisi hiç çıkmamak bu aralar:KK53:

Sen nasılsın Fridacım?

Aminnn canım inşallah inşallah yaaa. Ne de güzel olurdu. Bakalım hayırlısı.
Eee başka neler yaparsın?
Ders çalışmaktan fırsat bulamıyorum aslında bir şeyler yapmaya :KK43: şimdi ara tatildeyiz işe başvurdum haber bekliyorum bakalım hayırlısıı:KK45:bunlar dışında yemek yapmayı vs. çok severim özellikle pastacılıkta kendimi geliştirmek çok istiyorum ama nasıl nerden bilemiyorum:KK43: kitap okumayı çok severim, sen neler yapmaktan hoşlanırsın nasıl geçiyor hayatın :))?

images

Aşk olsun Matmazele en iyileri yakışır. O krallara layık taaam mı??? :63:

Ayy iyi bari ya. Bak ama böyle bir şey de yaşamak gerekiyormus o zman. Daha bi canlandı ilişkiniz. Ohh ne güzel çok sevindim canım.. Allahım bozmasınn

Merak etme anneciğim ya da babacığım, yerim iyi kocam günde beni 30 posta dövüyor, artıkları yiyorum, tuvalette yatık klozetin suyunu içiyorum, geceleri kapının önünde paspas oluyorum, kocam gelince ayağıyla bana basıyor sonra birden kocamın paspası oluyrum. Anlayacağın yerim çok rahat. Yerlerde sürünüyorum, kimsenin yaşamadığı hayatı yaşıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bizim mahallenin kralida o zaten :63:

bide beni evlendirmeye kalkıyorlar ben evlenmiyecem heleki bdv den sonra hiç

kalsın kral da delide

hıh ben kendi kendime sarayımı kurdum ünvanımı verdim:63::63:

X