- 22 Nisan 2015
- 19.170
- 116.769
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.241
Bilmem ki şekercim olabilir sanırım belki olmayabilir de gelsin kendisi desineskiden bilge bi üye vardı buraların sahibi iyi bi üye olsak tekrar görebilir miyiz ki
Amin canım inşallahHayirli kandiller canim, hepimizin dualari kabul olur insallah
eskiden bilge bi üye vardı buraların sahibi iyi bi üye olsak tekrar görebilir miyiz ki
Bilmem ki şekercim olabilir sanırım belki olmayabilir de gelsin kendisi desin
@Bilgece'm
bakıyorum o konuyada midem bulandıolay var kizlar bdv deyim hahaha fuckbudyy konusuna gekin
bakıyorum o konuyada midem bulandı
Tövbe estağfurullah allahım sen taş yağdırma bize pesssMiletin midesi genis bacim yabu konu sahibi daha onceden seviseyim mi diye de konu acmisti
Tövbe estağfurullah allahım sen taş yağdırma bize pesss
naber hanımlar
hehehe aynen öyle oldun canımHoşgeldin pirayecim, yan masadan gelmiş gibi oldun sankim :))
hehehe aynen öyle oldun canım
naber hanımlar
Aynen hepimiz birbirimizi dua edelim. Insallah Rabbim dualarimizi hayirlisiyla kabul eder.Kızlar mübarek kandil gecesi, bu kardeşinize çok dua edin.. Hayırlı evlat için..
değiştircem kedimiKedi canını senin..
bende iyi ne olsun yatışlardayımIyilik senden??
Aynen hepimiz birbirimizi dua edelim. Insallah Rabbim dualarimizi hayirlisiyla kabul eder.
ay tembellik gibisi yok yaYat yat brn de uzaniyorum
İnşallah bilgecem hayırlısıyla en kısa zamanda kabul etsin Rabbim..Aynen hepimiz birbirimizi dua edelim. Insallah Rabbim dualarimizi hayirlisiyla kabul eder.
Değiştirme pirayecim, ben seni böyle sevdim..değiştircem kedimi
başka türlü de sevmez misiiiiiiiiiinİnşallah bilgecem hayırlısıyla en kısa zamanda kabul etsin Rabbim.. Değiştirme pirayecim, ben seni böyle sevdim..
başka türlü de sevmez misiiiiiiiiiin