- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.261
hehehhe kaldırmıyom canım daha zaten
Severim beybisi, sıkıntı yok..
Buna alıştım diye yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehehhe kaldırmıyom canım daha zaten
Severim beybisi, sıkıntı yok..
Buna alıştım diye yani
İyi bakalım pirayecim, kal böyle.hehehhe kaldırmıyom canım daha zaten
bazı konular fake olsun diye dua ediyorum resmenMiletin midesi genis bacim ya bu konu sahibi daha onceden seviseyim mi diye de konu acmisti
iyidir artist kedi seni sormalınaber hanımlar
evlilere hayırlı evlat ben gibi bekarlara hayırlı eş için dua edelim inşallahKızlar mübarek kandil gecesi, bu kardeşinize çok dua edin.. Hayırlı evlat için..
Günaydın güzeller her yerim ağrıyor ya ben biraz daha uyusam noluur
Ev işleri beni beklerBende uyumak istiyorm ama nerdeee
amin canım cümlemizin inşallah sende hoşgeldin bu aradagünaydın kızlar şöyle yazdıklarınızı okudum da herkesin bir derdi tasası işi var Rabbim kolaylık versin önümüzdeki engelleri kaldırsın inşallah :)
hoşbuldum burayı takip etmek çok keyif veriyor:) nasılsın bu arada canım nerdensin_?amin canım cümlemizin inşallah sende hoşgeldin bu arada
evet canım sağolsun derdimize derman oluyor kızlar burada iyiyim canım bn istanbuldanım senhoşbuldum burayı takip etmek çok keyif veriyor:) nasılsın bu arada canım nerdensin_?
Amaaan benide bekliyo da üff skildm artk ayni islerden bide orucum smdi hc canm cekmiyo is yapmakEv işleri beni bekler
Aminngünaydın kızlar şöyle yazdıklarınızı okudum da herkesin bir derdi tasası işi var Rabbim kolaylık versin önümüzdeki engelleri kaldırsın inşallah :)
canim mantar icin ilk once kendi doktoruma gidicem pataloji sonucunu bekliyoruz. Onu alip ona gostericem. eger o esimle beraber bir tedavi uygulamazsa senin dediğin doktora gidecegim insallah..@Bilgece kuzum naptın merak ettim seni kaç gündür bakamadım kk ya gittn mi doktora
aynen canım konya dayım ben mesafelerin hiç önemi kalmıyor böyle güzel forumlar sayesindeevet canım sağolsun derdimize derman oluyor kızlar burada iyiyim canım bn istanbuldanım sen
hadi hayırlısı canım inşallah iyi haberlerini bekliyorumcanim mantar icin ilk once kendi doktoruma gidicem pataloji sonucunu bekliyoruz. Onu alip ona gostericem. eger o esimle beraber bir tedavi uygulamazsa senin dediğin doktora gidecegim insallah..
bebek tedavisi mi görüyorsun bilgece bende istiyorum ama olmuyor pko nedeniyle olmuyor gibi gözükse de sanki doktorlar umursamıyorcanim mantar icin ilk once kendi doktoruma gidicem pataloji sonucunu bekliyoruz. Onu alip ona gostericem. eger o esimle beraber bir tedavi uygulamazsa senin dediğin doktora gidecegim insallah..
aynen canım haklisın evli misinaynen canım konya dayım ben mesafelerin hiç önemi kalmıyor böyle güzel forumlar sayesinde
evet evliyim 1.5 seneyi birazcık geçti aslında aksaraylıyım buraya gelin geldim sen evli misin çoluk çocuk var mı?aynen canım haklisın evli misin