- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.221
bu hafta böyle başladıysa böyle gider
iş çok yoğun. gelen giden, bi sürü evraklar kafam bi milyon oldu. gözlerimde şaşı olmuştur bugün sanırım.Ne oldu ki???
iş çok yoğun. gelen giden, bi sürü evraklar kafam bi milyon oldu. gözlerimde şaşı olmuştur bugün sanırım.
Benimde bugün dualarımın içinde kilolarımdan kurtulmak vardıHayirli kandiller millet. Burdan bana niye bildirim gelmemiş acep. ?
Neyse nasilsiniz??
Ben kandil ile beraber karpuz diyetine basladim. Insallah bir haftada 5 kilo vermek gibi bir niyetim var. Iftarda karpuz ve sahurda karpuz yiyorum. Bi de yesil kahve alip icicem.
Bi arkadasim sirf yesil kahve icerek bir haftada 4 kilo vermis ya saka gibi.
Onu da icicem yag yakimini saglıyormus. Dun cok dua ettim Allahim hayirlisiyla saglikli bir sekilde 20 kilo vermemi nasip et diye.
Gercekten kilo insani her anlamda kotu etkiliyor. Insallah vericem ve istedigim kiyafeti rahatca giyecegim. 10 gun oruc tutacagim ve on gun boyunca karpuz diyeti yapacagim. Veremediklerimi de ramaz baslayinca devam edip verecegim insallah dua edinnn
Benimde bugün dualarımın içinde kilolarımdan kurtulmak vardı
O ne giysem işi beni çok üzüyor zatiiInsallah ikimiz de hayirlisiyla kurtuluruz. Ama ben kararliyim bu sefer. Eski bilgece geri gelecek insallah. Eski kiloma geri döneceğim cv bugun acaba ne giysem derdine de dusmeyecegim Allahin izniyle
O ne giysem işi beni çok üzüyor zatii
Öyle canım bende verdim yeniden verebilirim kendime inanıyorumValla sekerim ben kendime 1 ay veriyorum. 1 ayda ben insallah boyle kararli olursam 20 kiloyi veririm. Daha once vermedigim sey degil çünkü. Sen de kararli ol.
Nefsimi koreltmeyi ve aksam kesinlikle yemek yememeyi dusunuyorum artık. Ha tabi spor da yapacagim ki kas olsun. Baska caresi yok cicimm..
Öyle canım bende verdim yeniden verebilirim kendime inanıyorum
Ben zaten hiç bırakmadım kiİnanmak basarmanin yarisidir O zaman. Sen de basla. Simdi ben cikiyorum. Gorusuruz yine. 1 ayin sonunda verdigim kiloyu da yazacagim insallah . Hadi bakalim kim daha cok verecek bakalim??
Hadi görüşürüz
Hayirli kandiller millet. Burdan bana niye bildirim gelmemiş acep. ?
Neyse nasilsiniz??
Ben kandil ile beraber karpuz diyetine basladim. Insallah bir haftada 5 kilo vermek gibi bir niyetim var. Iftarda karpuz ve sahurda karpuz yiyorum. Bi de yesil kahve alip icicem.
Bi arkadasim sirf yesil kahve icerek bir haftada 4 kilo vermis ya saka gibi.
Onu da icicem yag yakimini saglıyormus. Dun cok dua ettim Allahim hayirlisiyla saglikli bir sekilde 20 kilo vermemi nasip et diye.
Gercekten kilo insani her anlamda kotu etkiliyor. Insallah vericem ve istedigim kiyafeti rahatca giyecegim. 10 gun oruc tutacagim ve on gun boyunca karpuz diyeti yapacagim. Veremediklerimi de ramaz baslayinca devam edip verecegim insallah dua edinnn
aleykum selam canimmmSelamünaleyküm kızlar.. Kim var kim yok?
Öpücük
maşallah canım süpersin bana diyeti yasakladı eşim sütüm azaldı orucada yok diyorlar ama deniycem hamilelikten diğer oğlumdan borcum çok zatentutmak istiyorum artık ama akşam 11 de yatsam 2 de sahura kalksam benimkiler 5 te uyanıyor uykusuzluk açlık ne yapıcam bilmiyorum
Hayırlı kandiller
aleykumselamm ben varım sankiSelamünaleyküm kızlar.. Kim var kim yok?
Öpücük
aleykumselamm ben varım sanki
eskiden bilge bi üye vardı buraların sahibi iyi bi üye olsak tekrar görebilir miyiz kiBi de ben varım sanki