Bilgece ile Sohbete ;)))

bebek tedavisi mi görüyorsun bilgece bende istiyorum ama olmuyor pko nedeniyle olmuyor gibi gözükse de sanki doktorlar umursamıyor

Canim daha once klomen falan kullandim ama olmadi. Bende kronik mantar var. Onun tedavisini gorecegim insallah. Bebek de ondan sonra artık. Doktorlar cidden umursamiyor ama. Allah hayirli saglikli evlatlar versin hem de hayirli bir zamanda. Uzulme hic. Her seyin bir zamani var aslinda..
hadi hayırlısı canım inşallah iyi haberlerini bekliyorum

Allah razi olsun canim, aminnn

evet evliyim 1.5 seneyi birazcık geçti aslında aksaraylıyım buraya gelin geldim sen evli misin çoluk çocuk var mı?
evet cnm 4 yıllık evliyim 2,5 yasında kızım var bnmde pko için iyi bir doktora gitmelisin bnce dediğin gibi bazı doktorlar cok önemsemiyor küçükse falan

evet bende öyle düşünüyorum ama üzülüyorum da millet hiç uğraşmadan kafasına takmadan korunmayı bırakıyor hemen hamile kalıyor bende öyle istiyorum olmuyor nasip değil demekki henüz ama hamile kıyafetleri bebek eşyaları görünce içim cız ediyor kimseye de anlatamıyorum derdimi hemen kısır çocuğu olmuyor diyecekler diye şimdilik istemiyoruz diyorum. konya da bir doktor var çok meşhur gece 2 de 3 de muayeneden çıktığımızı bilirim ama o bile tatmin etmiyor bana duphaston diye bir ilaç verdi yolladı en son

evet cnm 4 yıllık evliyim 2,5 yasında kızım var bnmde pko için iyi bir doktora gitmelisin bnce dediğin gibi bazı doktorlar cok önemsemiyor küçükse falan
Allah bağışlasın canım. alanının en iyisi denilen doktora gidiyorum oda ilgilenmiyor ego oluşmuş hepsinde artık sorunlu hamilelik çok sorunlu hasta dışında ilgilenmiyorlar o şekilde isim duyuruyorlar ya bizle uğraşmıyorlar

Seni cok iyi anliyorum. Ben de senin gibiyim neden olmuyor diyorum ama nasip. Eger hayirlisi degilse olmasin zaten diyorum. En onemlisi hayirli saglikli bir evlat.
Uzulme. Elbet bir gun olacak insallah. Daha vakti var demekki. .

yaz aylarındakı bunlatıcı sıcakları bende hıc sevmem

Sevgili arkadaslarim, yarindan itibaren 4 gün falan olmayacagim. Islerim var. Merak edersiniz belki diye soyleyeyim dedim. Ama belki arada girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…