- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.281
bebek tedavisi mi görüyorsun bilgece bende istiyorum ama olmuyor pko nedeniyle olmuyor gibi gözükse de sanki doktorlar umursamıyor
hadi hayırlısı canım inşallah iyi haberlerini bekliyorum
evet cnm 4 yıllık evliyim 2,5 yasında kızım var bnmde pko için iyi bir doktora gitmelisin bnce dediğin gibi bazı doktorlar cok önemsemiyor küçükse falanevet evliyim 1.5 seneyi birazcık geçti aslında aksaraylıyım buraya gelin geldim sen evli misin çoluk çocuk var mı?
evet bende öyle düşünüyorum ama üzülüyorum da millet hiç uğraşmadan kafasına takmadan korunmayı bırakıyor hemen hamile kalıyor bende öyle istiyorum olmuyor nasip değil demekki henüz ama hamile kıyafetleri bebek eşyaları görünce içim cız ediyor kimseye de anlatamıyorum derdimi hemen kısır çocuğu olmuyor diyecekler diye şimdilik istemiyoruz diyorum. konya da bir doktor var çok meşhur gece 2 de 3 de muayeneden çıktığımızı bilirim ama o bile tatmin etmiyor bana duphaston diye bir ilaç verdi yolladı en sonCanim daha once klomen falan kullandim ama olmadi. Bende kronik mantar var. Onun tedavisini gorecegim insallah. Bebek de ondan sonra artık. Doktorlar cidden umursamiyor ama. Allah hayirli saglikli evlatlar versin hem de hayirli bir zamanda. Uzulme hic. Her seyin bir zamani var aslinda..
Allah bağışlasın canım. alanının en iyisi denilen doktora gidiyorum oda ilgilenmiyor ego oluşmuş hepsinde artık sorunlu hamilelik çok sorunlu hasta dışında ilgilenmiyorlar o şekilde isim duyuruyorlar ya bizle uğraşmıyorlarevet cnm 4 yıllık evliyim 2,5 yasında kızım var bnmde pko için iyi bir doktora gitmelisin bnce dediğin gibi bazı doktorlar cok önemsemiyor küçükse falan
evet bende öyle düşünüyorum ama üzülüyorum da millet hiç uğraşmadan kafasına takmadan korunmayı bırakıyor hemen hamile kalıyor bende öyle istiyorum olmuyor nasip değil demekki henüz ama hamile kıyafetleri bebek eşyaları görünce içim cız ediyor kimseye de anlatamıyorum derdimi hemen kısır çocuğu olmuyor diyecekler diye şimdilik istemiyoruz diyorum. konya da bir doktor var çok meşhur gece 2 de 3 de muayeneden çıktığımızı bilirim ama o bile tatmin etmiyor bana duphaston diye bir ilaç verdi yolladı en son
Allah kabul etsin cnmAmaaan benide bekliyo da üff skildm artk ayni islerden bide orucum smdi hc canm cekmiyo is yapmak
Aminn
Amin kuzm saolasnAllah kabul etsin cnm
İş güç canım ya çok yoruldum şimdi uyucam biraz gene gelirimNirdasiniz millet nie burası bu kadar sessiz bakem
Ii uykular o zaman canm grsrzİş güç canım ya çok yoruldum şimdi uyucam biraz gene gelirim
yaz aylarındakı bunlatıcı sıcakları bende hıc sevmemÇok şükür canım iyiyim. Sen nasılsın?
ıyıyım canım şükür gec oldu ama ancak yazabıldım :)
İstanbul'u bilmem de urfa'da gece ne soğuk vardı ya. Aman soğuk olsun. Öteki türlü çekilmiyor.
İyi geceler tatlısı, ne işin var bakalım??Sevgili arkadaslarim, yarindan itibaren 4 gün falan olmayacagim. Islerim var. Merak edersiniz belki diye soyleyeyim dedim. Ama belki arada girerim
İyi geceler tatlısı, ne işin var bakalım??
Anladım cicim, anne yanı gibi yoktur. Güzel değerlendir, şimdiden kolay gelsin. .Annemlere gideceğim canim. Biraz işlerim var orda ondan
Anladım cicim, anne yanı gibi yoktur. Güzel değerlendir, şimdiden kolay gelsin. .
Oh oh ne güzel..Aynen ya cok ozledim annecigimi. değerlendireceğim insallah guzelce