- 22 Nisan 2015
- 19.170
- 116.769
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.201
Şiddetle tavsiye ediyosun o zamanBetty mahmudi kızım olmadan asla ba-yıl-dımmm
Ayyy bnmde gözler kapansta ama bn israrci davranıyormKızlar benim gözler kepengi indirmemi söylüyor ben yatam gariiii
Aynen mutlaka oku derimŞiddetle tavsiye ediyosun o zaman
Ayyy bnmde gözler kapansta ama bn israrci davranıyorm
Evet ailem üzüldü anlıyorum ama onlar beni bu duruma getirdi eğer bana ablamın verdiği değerin birazını verselerdi belki onlarıda özlerdim
canm sen sürekli yanlarndasın die öyle oluyr bende hep böyle düşünrdüm sinir olurdm hatta çoğu hareketlerne ama 4 sene ayrı kaldm evden nasl kıymetm bilindi bir bilsen :) şimdi döndm yine eskisi gibi oldu herşey insan hissediyr arasndaki farkı varlığındaki yokluğundaki herşeyiyle... hadi Allah rahatlık versin canm sıkma canını tatlı rüyalarrKızlar benim gözler kepengi indirmemi söylüyor ben yatam gariiii
Sağol canım iyi gecelercanm sen sürekli yanlarndasın die öyle oluyr bende hep böyle düşünrdüm sinir olurdm hatta çoğu hareketlerne ama 4 sene ayrı kaldm evden nasl kıymetm bilindi bir bilsen :) şimdi döndm yine eskisi gibi oldu herşey insan hissediyr arasndaki farkı varlığındaki yokluğundaki herşeyiyle... hadi Allah rahatlık versin canm sıkma canını tatlı rüyalarr
kıyamam yavrumaaa Allah yüzünüzü hep güldürsün kuzum seni mutlu görmeyi özlemiş
DOSTLAR ŞİMDİDEN BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DİYORUM VE LÜTFEN ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM BENİ DE DUALARINIZA EKLEMEYİ UNUTMAYIN..HAYIRLI GECELER BENDE UYUYAYIM ARTIKIN
Hamdolsun nankör ev iş i bitmiyor ki yorgunum bit bitse temizliği m önce den bir günde yapardım bir aydır uğraşıyorum, minik ağlıyor uyutuyum da uyursa geliyim :)
a.s. eftalim iyiyiz bir selam verip kaçmışsın sen nasılsın??
hayırlı sabahlar canım nasılsın :)Hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Cnm gece uyuyakalmsm ya k.bkma iidir snden nabr tatlm ?Naber esmerim?
Hayirli kandiller cnm dualarda bulusmak dilegiyle..DOSTLAR ŞİMDİDEN BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DİYORUM VE LÜTFEN ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM BENİ DE DUALARINIZA EKLEMEYİ UNUTMAYIN..HAYIRLI GECELER BENDE UYUYAYIM ARTIKIN
Hayrli sabahlar cnmHayırlı sabahlar arkadaşlar.
Gnaydnmerhaba hanımlar hepinize günaydın