-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.121
Selam meyra ismini çok beğeniyorum ya
Teşekkür ederim, sagol ama artık ne konuşmak ne de çözüm istiyorum. Sadece çok yorgunum.
Evet düşününce... burdayım. Kızımı parka indirdim.
Yanlız değilsin bir kızın var bemce o büyüğünce herşey çok değişe bilir arkanda olur hep
bugün internet bağlantısı beni sinir etti..
aa öylemi: ) teşekkür ederim: **
annenlerin yanına mı geldin gezmeye canım?
bağlantı gidip gidip geliyor geceden beri, ne var ne oldu da yani gidip geliyorsun...
Yok daha. Bir hafta sonra giderim inş.
Kafasını bozuksa
bazen öyle hissetsekte aslında kimse yalnız değil, allah herkesin yanında, herkese şah damarından yakın..
Ben et sevmemBilgece bi yemek ısmarlasan da yesek Adana kebap olsun.
Ben et sevmemKebap da ama bol köpüklü sütlü kahveye varım
Bilmem hiç sevmiyorum sucuk yıllardır yemedim ette aynı şekilde işte köfteyi seviyorum bi bide tavuk sote o kadanOlmadı. Neden?
Bilmem hiç sevmiyorum sucuk yıllardır yemedim ette aynı şekilde işte köfteyi seviyorum bi bide tavuk sote o kadan
Cok yorgunum coook bi selam verip cikicam. Bugun kursta yoruldum vucudum titriyor resmen. .
Bi de Gezi parki olaylari varmis. Yildonumuymus. Her taraf polis kayniyordu. Her tarafi kapatmislardi. Zaten otobusler kalkmiyordu. Allahtan taksi buldum da bindim evime geldim şükür. ..
öpüyorum hepinizi
Aldığı nefes bile batan bi adamla yaşaması Zor ama boşan diyemem. Yaşadığın hayatı en iyi sen bilirsin sence ne yapsan mutlu olursun?Haklısın. Sence?
Hayırlı yolculuklaaaaaaaarBu arada yola çıktım kızlar. Memleketimden çalıştığım yere gidiyorum. Hadi bana hayırlı yolculuklar deyin