Bilgece ile Sohbete ;)))

Merhaba, hosgeldiniz guzel bayan nasilsinjz??

Hoş geldiniz efenim :)
hoşbuldum kızlar normalde hep buralarda olurdum ama bugün tam gözlerimin önünde trafik kazası oldu sabahtan beri fabrika da onun şokunda ve de telaşındayız. tam kocişle konuşuyordum camdan dışarı bakıyordum o ara birden araba takla aldi ve tarlaya uçtu 1 adam karısı ve kızı varmış. karısı öldü kazada hala şok halindeyim :110::KK61::KK61:

hoşbuldum kızlar normalde hep buralarda olurdum ama bugün tam gözlerimin önünde trafik kazası oldu sabahtan beri fabrika da onun şokunda ve de telaşındayız. tam kocişle konuşuyordum camdan dışarı bakıyordum o ara birden araba takla aldi ve tarlaya uçtu 1 adam karısı ve kızı varmış. karısı öldü kazada hala şok halindeyim :110::KK61::KK61:

:KK57::KK57::KK57:
Çok kötü bir durum yaa kazaya şahit olmak insan bir süre etkisinde kalıyor
ALLAH ailesine eşine çocuğuna sabır versin

ayy Allah korusun :KK43: yaralıların durumu iyidir inşallah Allah sabır versin :KK43::KK43:

:KK43: :KK43: Off çok kötü ya
Rabbim rahmet eylesin. Eşini de çocuğunu da şifa versin Rabbim. :KK43:

ayyy yaaa Allah korusun. Kaza gormeyi asla istemem. Rabbim kadincagiza rahmet etsin ailesine de sabir versin. Cok zor cook

Selamünaleyküm hanımlar. Nasılsınız bakalım?

@Bilgece dostum hâlâ geziyon mu?
geldim canim burdayim, nasilsin??

Acizane kul Acizane kul Şebeklik yapıyorum işte kız.
Bir yandan diriliş'e bakıyoruz eşimle..
Kılıç kuşanmış erleri izliyorum burada da işte şebeklik olsun diye.
İyilik canım, senden ne haber? :KK66:

ayyy yaaa Allah korusun. Kaza gormeyi asla istemem. Rabbim kadincagiza rahmet etsin ailesine de sabir versin. Cok zor cook

geldim canim burdayim, nasilsin??

İyiyim canım, sen? :KK60: Günün nasıl geçti? Ben de dışardaydım. Simyacıyı aldım. Tabi kürk mantolu madonnayı da:KK14:

İnşaalah şimdi iyiyim ilk bi görünce üzülüyorum geçiyor hamdolsun . Artık önümüzdeki maçlara bakacağız :KK23::KK48:

Antremanlar önemli ama :KK70:

İyiyim canım, sen? :KK60: Günün nasıl geçti? Ben de dışardaydım. Simyacıyı aldım. Tabi kürk mantolu madonnayı da:KK14:

Antremanlar önemli ama :KK70:

Cok suKur valla güzel gecti canim. Bol bol da foto cektim oh :-) :-)
Ayy ne guzel oku oku simyaci cok guzel bir kitaptir.
Ha tabi arabadayken bir yagmur bir
Yağmur sorma gitsin. Pek hedefledigimiz seyleri yapamadik ama olsun :-)

Kızlar bi sorum var kapıda ödemesi olan güvenilir bi kitap sitesi var mı bildiğiniz .

X