- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.521
Kilo mu ??? Aaaane olsuun kıyafet düğün kilo böcek çiçek :)
aynen aids diyo ne alaka takmış arkadaş baya tabii gerçekse
Biri çikolata mı dedi ..eveeeeeet benimde tuzum olsun o Zaman bu topikteherkese selammmm biraz sacmaladim ama icimden gecen bu yarin hic bisi yapasim yok bunu simdiden biliyorum ve uyuymamak ise gitmemek icin elimden geleni yapsamda Sabah o Saat calacak ben herseye ragman kosa kosa gitcem ise benim gibi aranizda kac kisi var bilmiyorum ama cogumuz böyleyiz herneyse yarin sizde uyandiginiz zaman iciniz herseye ragmen huzluru ve mutlu olsun uyukusuzluk mutluluk getirmez belki ama cikolata getiririyor bol bol cikolatali neseli günler olsun yuzunuz gülsün kendinizi sevin herseyi sevin zaten öylede böylede Hayat geciyor :) mutlu aksamlarrrr herkese
aynen bebeşimm sosislim benımmböcekten girdi konuyu aids e getirdi. tabi ordan millet başka sorular soracak. nicki desen zaten töbest.bilmiyorum bu kk beni paronayak etmiş olabilir çok korkuyorum
heyaa 55 lik hatunlar hava yapıyorlar banaaKilo mu ??? Aaaa
evet canmm şimdi bende 50yim dede bayılayım gece gecee55 kilolu muymuş ?
55 kilolu muymuş ?
evet canmm şimdi bende 50yim dede bayılayım gece gecee
Aahaha55 kilo olunur mu hiç
deilmi canm hiç olma barii :) neyse sen uyu bakalım tatlı rüyalaar :*55 kilo olunur mu hiç
sosisli demeyeydin iyiydi
Belki inanmayacaksın ama 48 kiloyumevet canmm şimdi bende 50yim dede bayılayım gece gecee
kendimi kesmeye gidiyorum ben hakkınızı helal edin kızlar çok sevvmiştim sizleriiBelki inanmayacaksın ama 48 kiloyumHayvan gibi yemek yememe rağmen
1.65 lerde falan galiba ama tam net bilmiyorumkendimi kesmeye gidiyorum ben hakkınızı helal edin kızlar çok sevvmiştim sizlerii((( boyun kaç canmm biraz daha zorlasak iki katn olcam yanee
çok yememe rağmen dedn ya zayf insanlar hep çok yiyolar adaletin bu mu dünyaaa ?? :)) diyeetteym ben canm zor bela 73 olduum onuda küsüratlarıyla yani :))1.65 lerde falan galiba ama tam net bilmiyorumNeden üzüldün ki şimdi sen kaç kilosun ?
Hmmm boy kaç canım ? birde yaş ?çok yememe rağmen dedn ya zayf insanlar hep çok yiyolar adaletin bu mu dünyaaa ?? :)) diyeetteym ben canm zor bela 73 olduum onuda küsüratlarıyla yani :))
22 yaş boymda 1.67 sanırm öleydi en son bu saaatten sonra uzamayacagma göre öylede kalcakHmmm boy kaç canım ? birde yaş ?