- 9 Ocak 2015
- 19.211
- 79.801
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.401
bilmem ki 14 kilo verdiğim zaman ayakta uyuyordum enerjim hiç yoktu ablam şimdi diyor çok korkmuştum hep uykulu halsizdin diye şimdi hem iş güç hem sporumu yapıyorum hamaratmıyım ayyy teşekkürlerYani değiştireyim mi??ama cok guzel insanın icini aciyorrr. Dur degistireyim bari..
Masallah kiz sen cidden hamaratsin ya. Ne guzel. Bu enerji nerden geliyor masallah..
İyiyim canım sen nasılsın . Yemeklar yaptım Balkona sofrayı hazırladım kocişi bekliyorum . Buyurmazmısınız ?Merhaba canim nasilsin??
Yani değiştireyim mi??ama cok guzel insanın icini aciyorrr. Dur degistireyim bari..
Masallah kiz sen cidden hamaratsin ya. Ne guzel. Bu enerji nerden geliyor masallah..
ohh maşallah miss gibi. Ne güzel. Valla siz karı koca beraber yiyin biz bölmeyelim sizi :)İyiyim canım sen nasılsın . Yemeklar yaptım Balkona sofrayı hazırladım kocişi bekliyorum . Buyurmazmısınız ?
kizlarrr benim imza kismindaki hamilelik cizelgem gorunmuyormu? lilypienin hamilleik cizelgesini kullaniyorum kisme gormuyormu gorunmuyorsa neden gorunmedigi hakkinda bilgisi olan varmi?
Canim telefondan gorunmuyor ama bilgisayardan gorunuyoe. Diger herkeisn kullandigini yapsana.
gordunmu canim sen pc den diger takvime alisamadim canim ya oglumdada bunu kulaniyordum. kasim annelerinden iki kisi ayni seyi sordu takvim gozukmuyor dediler ama sende gorunuyormus mobilde bendede gorunmuyor ama pc de goruyorum ben .
mobilden bende goremiyorum ama pc den gorunuyor belki soran kizlarda mobilden girdigi icin goremediler.Bende mobilde görünmüyor. Bak su an mobildeyim mesela goremiyorum. Az once pcde gordum ama
mobilden bende goremiyorum ama pc den gorunuyor belki soran kizlarda mobilden girdigi icin goremediler.
Evet hazalcim ama herkes genelde mobilden giriyorlar. Digerini kullansan daha guzel sanki. .
sevemedim bi turlu o takvimi canim ya buna alismisim artik
İyi ne güzelMerhaba Kardelen. Ben yine burdayim
İyi ne güzel
Pazarlık alışverişi yaptım daha yeni eve geldide yemek yapacam
Git gez tabi evde durmaOhj ne guzel. Ben hic pazara cikamiyorum ki. Bi gun heves ettim o gun misafirim geldi gidemedim. Pazar gunu kursum var ya cikamiyorim. Ama yarin esim izinli carsamba pazari var ona gitsek mi acaba Fatihe icimde kaldi