Bilgece ile Sohbete ;)))

evet nerdeydin sen tatlım? Yoksa gezmelerde mi??

Hahahagag biraz yaptim :KK45::KK54:
yok canım ya gezmedim devamlı evde yattım müzik dinledim tv izledim arada bana geliyolar hiçbişey yapasım gelmiyor. Bunalıma girdim sanki durduk yerde en ufak şeyden duygusallaşır oldum. Ayda 1-2 kere oluyor :KK43:
Eczanede çalışıyorum canım
aa ne güzel :KK54: İnşallah rahatsındır tabi işinde, dışarıdan güzel görünüyor ama

yok canım ya gezmedim devamlı evde yattım müzik dinledim tv izledim arada bana geliyolar hiçbişey yapasım gelmiyor. Bunalıma girdim sanki durduk yerde en ufak şeyden duygusallaşır oldum. Ayda 1-2 kere oluyor :KK43:

aa ne güzel :KK54: İnşallah rahatsındır tabi işinde, dışarıdan güzel görünüyor ama
Karşıdan herkes aynı şeyi söylüyor ama pek rahat değil sigortam için sabrediyorum canım

Benimde Bakım yapmam lazım ama bu aralar hiç fırsatım olmuyor kendime zaman ayıramıyorum

Hem is hem ev insan bakim yapmaya cok usenir kesinlikle. Seni anliyorum..

aha aynen ben. Bana da ayda bir iki kere gelir. Regl misim yoksa..

Hem is hem ev insan bakim yapmaya cok usenir kesinlikle. Seni anliyorum..

aha aynen ben. Bana da ayda bir iki kere gelir. Regl misim yoksa..
Yok değilim atlattım 6-7 gün oldu atlatalı. Ama benimki galiba reglden bikaç gün sonra oluyo.. Normalde öncesinde veya regl sırasında olur ama.. :KK70:
Karşıdan herkes aynı şeyi söylüyor ama pek rahat değil sigortam için sabrediyorum canım
Olsun en azından kendi ayaklarının üzerinde duruyosun zorlukları olsa bile. Başkasına muhtaç olmamak en iyisi.

X