- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.421
gezcem valla ohGit gez tabi evde durma
Çamaşır toplarken havlu alt kata düştü
anaa git iate kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gezcem valla ohGit gez tabi evde durma
Çamaşır toplarken havlu alt kata düştü
Hoşgeldin nasılsınKızlarr selam bikaç gündür yoktum nasılsınız
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınHoşgeldin nasılsın
Iyiyim canım ne olsun işten pazara pazardan eve yemek yap balkon yıka çamaşır topla ancak işim bittiİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Pazarları da hic sevmem hele de işten sonra nasıl tahammül ediyosun yaaIyiyim canım ne olsun işten pazara pazardan eve yemek yap balkon yıka çamaşır topla ancak işim bitti
Ne yapayım öğle arası 1saat ancak yemek falan yiyorum yetmiyor iş çıkışı yapıyorum alışverişi rahat rahatPazarları da hic sevmem hele de işten sonra nasıl tahammül ediyosun yaa
Ne iş yapıyorsun canımNe yapayım öğle arası 1saat ancak yemek falan yiyorum yetmiyor iş çıkışı yapıyorum alışverişi rahat rahat
evet nerdeydin sen tatlım? Yoksa gezmelerde mi??Kızlarr selam bikaç gündür yoktum nasılsınız
@Bilgece bakımını yaptın mı
Eczanede çalışıyorum canımNe iş yapıyorsun canım
Benimde Bakım yapmam lazım ama bu aralar hiç fırsatım olmuyor kendime zaman ayıramıyorumevet nerdeydin sen tatlım? Yoksa gezmelerde mi??
Hahahagag biraz yaptim
yok canım ya gezmedim devamlı evde yattım müzik dinledim tv izledim arada bana geliyolar hiçbişey yapasım gelmiyor. Bunalıma girdim sanki durduk yerde en ufak şeyden duygusallaşır oldum. Ayda 1-2 kere oluyorevet nerdeydin sen tatlım? Yoksa gezmelerde mi??
Hahahagag biraz yaptim
aa ne güzel İnşallah rahatsındır tabi işinde, dışarıdan güzel görünüyor amaEczanede çalışıyorum canım
Karşıdan herkes aynı şeyi söylüyor ama pek rahat değil sigortam için sabrediyorum canımyok canım ya gezmedim devamlı evde yattım müzik dinledim tv izledim arada bana geliyolar hiçbişey yapasım gelmiyor. Bunalıma girdim sanki durduk yerde en ufak şeyden duygusallaşır oldum. Ayda 1-2 kere oluyor
aa ne güzel İnşallah rahatsındır tabi işinde, dışarıdan güzel görünüyor ama
Benimde Bakım yapmam lazım ama bu aralar hiç fırsatım olmuyor kendime zaman ayıramıyorum
aha aynen ben. Bana da ayda bir iki kere gelir. Regl misim yoksa..yok canım ya gezmedim devamlı evde yattım müzik dinledim tv izledim arada bana geliyolar hiçbişey yapasım gelmiyor. Bunalıma girdim sanki durduk yerde en ufak şeyden duygusallaşır oldum. Ayda 1-2 kere oluyor
aa ne güzel İnşallah rahatsındır tabi işinde, dışarıdan güzel görünüyor ama
Aynen hem iş hem ev hem misafir hemde yemekli o kadar zor oluyorkiHem is hem ev insan bakim yapmaya cok usenir kesinlikle. Seni anliyorum..
aha aynen ben. Bana da ayda bir iki kere gelir. Regl misim yoksa..
Yok değilim atlattım 6-7 gün oldu atlatalı. Ama benimki galiba reglden bikaç gün sonra oluyo.. Normalde öncesinde veya regl sırasında olur ama..Hem is hem ev insan bakim yapmaya cok usenir kesinlikle. Seni anliyorum..
aha aynen ben. Bana da ayda bir iki kere gelir. Regl misim yoksa..
Olsun en azından kendi ayaklarının üzerinde duruyosun zorlukları olsa bile. Başkasına muhtaç olmamak en iyisi.Karşıdan herkes aynı şeyi söylüyor ama pek rahat değil sigortam için sabrediyorum canım