Bilgece ile Sohbete ;)))

Neden cirkin hissediyorsun?? Gec cevap verebilirim cunku islerimi yapiyorum
Sen rahatca anlat arkadaslar da muhabbete dahil.olur benim yerime cevaplar

Tesekkürler ve kolay gelsin. Yaa aranizda var mi gercekten benim gibi makyaj yapmayi beceremeyen. Yapinca bir an önce kurtulmak isteyen. Makyaj konusunda kendimi rahatsiz hissediyorum.
Amacsizliktan yedim yedim bir siskinlik var zaten üzerimde.. Ya da pskolojim dogrultusunda böyle konusuyorum hoff

[/QUOTE]Canim sakin uzun nisanli kalma sakin. Asla tasvip etmiyorum. Zaten sanırım bi gecmisiniz de var. Inan nisanli olunca bir sey degismiyor. Aksine gep stres hep strws..[/QUOTE]

Aynen canım değişen birşey olmuyor sadece nişanlı deniyor fark bu

Amiin canım amiinn , bende hala rüyada gibiyim 1 buçuk yıl sonrasını beklerken birden böyle hızlıca gelişti herşey herşey en güzel şekilde en hayırlı şekilde varsın olacağına inşallah
24 olcam az kaldı senin yaş kaçtı

Canim sakin uzun nisanli kalma sakin. Asla tasvip etmiyorum. Zaten sanırım bi gecmisiniz de var. Inan nisanli olunca bir sey degismiyor. Aksine gep stres hep strws..[/QUOTE]

Aynen canım değişen birşey olmuyor sadece nişanlı deniyor fark bu [/QUOTE]
ben parmağımda halka yokkende çok seviyorum

yanlız değilsin canım bende beceremiyorum yaparsam sadece ıyelıner ve rımel makyaj anlayışım sadece bu onlar olunca bile bir ton boyayla geziyo gibi hissediyorum kendimi o sebepten ruh gibi geziyorum

valla ben cok iyi makyaj yaparim cok da alirim makyaj malzemeleri ama evde yaparim disari cikinca bi gunes kremi bi de rimel surerim bu kadar

İsteyen varmı ?

Oyy istemeyen var mi acaba??

ay kızlar popomu daha yeni yere koydum baya yoğundu okula gittim çocukların öğle yemeğini yedirdim götürdüm yemek yaptım gittim aldım getirdim falan biraz dinlenip spor yapıcam ah nasıl mutlu oluyorum onlarla ilgilenince yarın gidiyorum ooooof

Aaaaaa bende sen deyince farkettim

@Bilgece ya senin imzan çok geniş sayfayı kaplıyo

Yani değiştireyim mi?? ama cok guzel insanın icini aciyorrr. Dur degistireyim bari..

Masallah kiz sen cidden hamaratsin ya. Ne guzel. Bu enerji nerden geliyor masallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…