- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.441
Evet canım kesinlikle bir bayan kendi Ayakları üzerinde durabilmeliYok değilim atlattım 6-7 gün oldu atlatalı. Ama benimki galiba reglden bikaç gün sonra oluyo.. Normalde öncesinde veya regl sırasında olur ama..
Olsun en azından kendi ayaklarının üzerinde duruyosun zorlukları olsa bile. Başkasına muhtaç olmamak en iyisi.
Vay canim arkadasim Allah yardimcin olsun insallah. . Sigorta gununu orda mi dolduracaksin?? Kac günün var??Aynen hem iş hem ev hem misafir hemde yemekli o kadar zor oluyorki
Yok değilim atlattım 6-7 gün oldu atlatalı. Ama benimki galiba reglden bikaç gün sonra oluyo.. Normalde öncesinde veya regl sırasında olur ama..
Olsun en azından kendi ayaklarının üzerinde duruyosun zorlukları olsa bile. Başkasına muhtaç olmamak en iyisi.
Kadın olmak hem zor hem çok güzel :dVay canim arkadasim Allah yardimcin olsun insallah. . Sigorta gununu orda mi dolduracaksin?? Kac günün var??
Demekki sen de oylesin. Benim de reglken olur
Kadın olmak hem zor hem çok güzel :d
Ben Çıkayım yemekleri hazırlayayım eşim birazdan gelir sonra yine gelirim
Aynen ben de bazen düşünüyorum da ne nazlı varlıklarız çeken nasıl çekiyo acabaEvet cok zor ama gerçekten cok guzel. Sahsen bir erkek olsaydim kadinlari cekemezdimiyiki erkek degilim
Aynen ben de bazen düşünüyorum da ne nazlı varlıklarız çeken nasıl çekiyo acaba
aynennCidden cekene helal olsun
Aynen ben de bazen düşünüyorum da ne nazlı varlıklarız çeken nasıl çekiyo acaba
Merhabalar ben geldim.
Ben böyle düsünmüyorum. Aslinda ne yapacagimiz belli. Hormonal degisiklikler ve biraz hassasiyet varimiz yogumuz iste. Erkekler bir dogru olsa zaten bizimle ugrasmasi cok kolay.. Nacizane düsüncem.. Konuya gec girdim gerci tam olarak neydi bu
HoşbuldummHoş geldin canım :)
Hoşbuldumm
Tv de izlenecek hiçbirşey yok yaa
Burasında olmasa ne yapardık acaba
Aynen bir tek o var galiba canımAşk yeniden biraz eğlenceli gibiydi ama bırak yürüyüşe çıktım. Sanırım ondan da bıktım.
Can sıkıntısı işte. Eee nasıl geçiyor?
Aynen bir tek o var galiba canım
Bizden başka kimse yok
Hoşgeldinnnn Nasılsınniyi akşamlar güzel baaayanlar :))
Yalnızız dostum yalnız
ben de gidiciyim.
Kızım acıkmış