- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.261
o konuda abim de öyle hep ben mi olcam yanında kendin öğren diyorsen cik da biz azcik komsuyla konusalim dedikodu yapalim
jiz benim abim de cok iyidir Allah var cok severim ama mesela gidip bir sey sordugumda hemen kitao cikarip al oku ogren diyor. Ya kitabi biz de okumaisni biliriz. Onemli olan anlatmak ama anlatmiyor
sen cik da biz azcik komsuyla konusalim dedikodu yapalim
jiz benim abim de cok iyidir Allah var cok severim ama mesela gidip bir sey sordugumda hemen kitao cikarip al oku ogren diyor. Ya kitabi biz de okumaisni biliriz. Onemli olan anlatmak ama anlatmiyor
Yetisirsin yetisirsin. Soyle bakalim komsudan aliyorim haberi. Ne konusuyordunuz?? Hadi anlat bu kiz anlatmiyor..
Anaam ne guzel abin var. Benim abim benim elim 2000 sayfalik illustrator kitabini vermisti al git ogren demisti. Ula kitaptan ogreneceksem ne diye ogrenicem ya sinir olmustum
o konuda abim de öyle hep ben mi olcam yanında kendin öğren diyor
Kiz sen de gir kkya sen de onunla konusma eheheh. Ya burasi bagimlilik yapiyor birbirimizi ozluyoruzzzHicbirsey konuştuğumuz yok inanki ogleden sonra parka iniyoruz bu komşunun elinde telefon kk da akşam çıkıyoruz gene ayni yani konuşma falan yok hiç cikmiyo ki
Duymasın görmesin kendileri
Ben de kurslara gidiyorum sonra mecbur
Kiz sen de gir kkya sen de onunla konusma eheheh. Ya burasi bagimlilik yapiyor birbirimizi ozluyoruzzz
Ewet aynen öyle bağımlılık yapmasın diye girmiyorum .tmm bundan sonra bende öyle yapayım degilmi
off nasil kurtuldun oeki bize de soyleIlk üye olduğumda çok bağlanmıştım gece gündüz burdaydım
Iyi geceler. Bekleriz heppKızlar hepinize hayırlı geceler bol sohbetler
Ilk üye olduğumda çok bağlanmıştım gece gündüz burdaydım
Evet evet oyle yap. Aa sen acizaneden once uye olmissun ama sanki ben sen daha once gormustum. Yani hic yabanci gelmiyor nickin
O kadar sohbet oluyordu ki geceleri uykuyu bile feda ediyordum zamanla bıraktım şimdi tekrardan başladı bağımlılıkoff nasil kurtuldun oeki bize de soyle
Iyi geceler. Bekleriz hepp
Iyi gecelerKızlar hepinize hayırlı geceler bol sohbetler
2006 da üye aldım o zaman çok sohbetler vardı şimdide var ama insan hep gözü eski arkadaşları sohbetleri ArıyorEwet bende ilk başlarda öyleydim sabaha kadar giriyordum ama öyle eskisi gibi giresim gelmiyo girsem bile bakıp çıkıyorum
Gormussundur cnm tedavi topiklerinde dolasiyodum
O kadar sohbet oluyordu ki geceleri uykuyu bile feda ediyordum zamanla bıraktım şimdi tekrardan başladı bağımlılık
Sohbetler oldukça kurtulamazsınDogrudur orda gordum demekki
Ayy ben de kurtulmak istiyorum ama kurtulamiyorim
Sohbetler oldukça kurtulamazsın
Aynen ya. Mesela biraz kendinu anlatsana? Ben 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim iste. Cocugum yok.Tam Olarak tanışmadık biz canım
27 yaşındayım bursalıyım 1.5 yıllık Evliyim Çocuğum yok eczanede çalışıyorumAynen ya. Mesela biraz kendinu anlatsana? Ben 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim iste. Cocugum yok.
Calismiyorum. Istanbulda yasiyorum boyle yani