Bilgece ile Sohbete ;)))

Iyiyiz cok sükür, biraz sizleri tanimak istiyorum. Nasil insanlariz bakalim, yabancisiyim bu topigin
Bendeniz 25 yasinda 1.5 yillik evli cocuksuz bir hatunum. Çalışmıyorum. Ev hanimiyim. Kursa falan gidiyorum. boyle iste

Ayyy şu an beraber olsaydik bi çay keyfi yapardık. Davsan kanı.
Ayyy ne guzel olurdu valla. Sabahlar olmasin ohh. Ama ben cayi acik icerim
tek basina mi yuruyorsun yoksa komsunla mi??

Bendeniz 25 yasinda 1.5 yillik evli cocuksuz bir hatunum. Çalışmıyorum. Ev hanimiyim. Kursa falan gidiyorum. boyle iste

Aramizda bir yas varmis, daha yeni evlisin sayilir. Bizimde ücüncü senemiz dolacak birkac ay sonra. Hersey ancak rayina oturuyor.
Profil fotografindaki frida degil mi? Hep dikkatimi cekiyordu. Resimle ilgilendigini düsünürüm ne zaman görsem. Ben de hobi olarak kara kalem falan yaparim. Bu topige girmemde bu resim etkili oldu diyebilirim. Sanki buradaki herkes cool böyle nasil desem kendime yakin hissettim bea

Yok benimki davsan kanı olsun.
Birde çayı sevmiyorum diyenler var ya.
Küfür etseler bu kadar zoruma gitmez.

Evet yanımda komşum ve kızım.

Biri cool mu dedi.

Iyiyim bende eşimle abisinin oğlu geldi yemeklerini verdim bende mutfaktayım

maalesef yok kardes

Cidden benim bu profil fotom mu siteye uye olmana sebep oldu?? Ayy cok gurulandim aimdi eger oyleyse evet ben bir stilist adayiyim ciziyorim oyle iste .:) ama burdaki herkes cool degil bazilari cool bazilari degil karakalemle ilgileniuorsun demek ne guzel eminim cok guzel ciziyorsundur
.

Yok benimki davsan kanı olsun.
Birde çayı sevmiyorum diyenler var ya.
Küfür etseler bu kadar zoruma gitmez.

Evet yanımda komşum ve kızım.
ya aslinda ben de cayi cok aevmem ama kufur etmiyorim sana
komsuna selam, bi girdi bi daha da girmedi yav

topige girmeme neden oldu, siteye girmeme neden olan yegane kisi kaynanam disisi. Ah nasil icim kan agliyor bu lafa. Bir gün benim de kaynanam olacagi ve beni icten ice yiyip kisiligimi cigneyecegi hic aklima gelmezdi. Ki ben asiligin kitabini yazmis bir insandim. Kaynanam var evet. Kaynana. Ne alakam olur ama oldu. Cay doldur el öp. Üc senedir bu sekildeyim...

Kücüklükten beridir ciziyorum kendimce annemden gecen yetenek ama egitimim yok bu konuda. Egitimsiz olmama ragmen basariliyim diyebilirim. Vuuv stilist adayi, memnun oldum. Cok hoslanirim tasarimdan falan. Bana farkli seylerle gelin, özgün olun sefamiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…