- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.221
Iyi aksamlar nasilsiniz??
Bende evde oturuyorum. Dikis makinesi alicam da bakiyorum hangi modeller iyiymis diye..
Bendeniz 25 yasinda 1.5 yillik evli cocuksuz bir hatunum. Çalışmıyorum. Ev hanimiyim. Kursa falan gidiyorum. boyle isteIyiyiz cok sükür, biraz sizleri tanimak istiyorum. Nasil insanlariz bakalim, yabancisiyim bu topigin
Ayyy ne guzel olurdu valla. Sabahlar olmasin ohh. Ama ben cayi acik icerimAyyy şu an beraber olsaydik bi çay keyfi yapardık. Davsan kanı.
Iyiyim bende eşimle abisinin oğlu geldi yemeklerini verdim bende mutfaktayımIyi olmaya çalışıyorum sukur. Sen nasilsin??
Çocuk yokmuBendeniz 25 yasinda 1.5 yillik evli cocuksuz bir hatunum. Çalışmıyorum. Ev hanimiyim. Kursa falan gidiyorum. boyle iste
Ayyy ne guzel olurdu valla. Sabahlar olmasin ohh. Ama ben cayi acik icerim
tek basina mi yuruyorsun yoksa komsunla mi??
Iyi akşamlar canım nasılsınIyi aksamlar bayanlar
Bendeniz 25 yasinda 1.5 yillik evli cocuksuz bir hatunum. Çalışmıyorum. Ev hanimiyim. Kursa falan gidiyorum. boyle iste
Bendeniz 25 yasinda 1.5 yillik evli cocuksuz bir hatunum. Çalışmıyorum. Ev hanimiyim. Kursa falan gidiyorum. boyle iste
Ayyy ne guzel olurdu valla. Sabahlar olmasin ohh. Ama ben cayi acik icerim
tek basina mi yuruyorsun yoksa komsunla mi??
Iyi akşamlar canım nasılsın
Aramizda bir yas varmis, daha yeni evlisin sayilir. Bizimde ücüncü senemiz dolacak birkac ay sonra. Hersey ancak rayina oturuyor.
Profil fotografindaki frida degil mi? Hep dikkatimi cekiyordu. Resimle ilgilendigini düsünürüm ne zaman görsem. Ben de hobi olarak kara kalem falan yaparim. Bu topige girmemde bu resim etkili oldu diyebilirim. Sanki buradaki herkes cool böyle nasil desem kendime yakin hissettim bea
Iyiyim bende eşimle abisinin oğlu geldi yemeklerini verdim bende mutfaktayım
maalesef yok kardesÇocuk yokmu
Cidden benim bu profil fotom mu siteye uye olmana sebep oldu?? Ayy cok gurulandim aimdi eger oyleyseAramizda bir yas varmis, daha yeni evlisin sayilir. Bizimde ücüncü senemiz dolacak birkac ay sonra. Hersey ancak rayina oturuyor.
Profil fotografindaki frida degil mi? Hep dikkatimi cekiyordu. Resimle ilgilendigini düsünürüm ne zaman görsem. Ben de hobi olarak kara kalem falan yaparim. Bu topige girmemde bu resim etkili oldu diyebilirim. Sanki buradaki herkes cool böyle nasil desem kendime yakin hissettim bea
ya aslinda ben de cayi cok aevmem ama kufur etmiyorim sanaYok benimki davsan kanı olsun.
Birde çayı sevmiyorum diyenler var ya.
Küfür etseler bu kadar zoruma gitmez.
Evet yanımda komşum ve kızım.
Yessss
Cidden benim bu profil fotom mu siteye uye olmana sebep oldu?? Ayy cok gurulandim aimdi eger oyleyseevet ben bir stilist adayiyim ciziyorim oyle iste .:) ama burdaki herkes cool degil bazilari cool bazilari degil karakalemle ilgileniuorsun demek ne guzel eminim cok guzel ciziyorsundur
Kahve yaptım kendime istermisiniz
Yok ben değilim.
Hoş geldiniz efenim
O' nun da selamı var. Kendisi çok yoğunmus. (Hiç bir şey yapmayan ama hep yoğun zât)
ezeli izleyen var mı kızlar? ay kışın izledim şimdi bi daha başladım çok kaptırıyom kendimi