- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.241
çokgzelHiç izlemedim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çokgzelHiç izlemedim...
Memnun oldum. Ben de hersey yapan ama hicbirsey yapmamis gibi ortada kalan anayim. Bir yapiyorsam dört bozuyor evimdeki bidik
ezeli izleyen var mı kızlar? ay kışın izledim şimdi bi daha başladım çok kaptırıyom kendimi
heee bu topik. evet canim bu topikte herkes cooldurtopige girmeme neden oldu, siteye girmeme neden olan yegane kisi kaynanam disisi. Ah nasil icim kan agliyor bu lafa. Bir gün benim de kaynanam olacagi ve beni icten ice yiyip kisiligimi cigneyecegi hic aklima gelmezdi. Ki ben asiligin kitabini yazmis bir insandim. Kaynanam var evet. Kaynana. Ne alakam olur ama oldu. Cay doldur el öp. Üc senedir bu sekildeyim...
Kücüklükten beridir ciziyorum kendimce annemden gecen yetenek ama egitimim yok bu konuda. Egitimsiz olmama ragmen basariliyim diyebilirim. Vuuv stilist adayi, memnun oldum. Cok hoslanirim tasarimdan falan. Bana farkli seylerle gelin, özgün olun sefamiz olsun
Bama yapiyor kahve fazla icersem.Bugün içmiştim ama canım istedi çarpıntı yapar mı ki
Bende. En iyisi hiç yapmamak. Son kararım.
yok kız ezel varya cansu dere oynuyoHani su vakti zamaninda oynayan Kaybolan yillar mi?? hala oynuyor mu?? Bilemeidm. O zaman tiryakisiydim 15 yasinda falandim.
heee bu topik. evet canim bu topikte herkes cooldur
Valla butun kaynanalar oyle sanirim. Ne yapacaksin he deyip gececeksin .
Ivet tasarim yapiyorum
Bama yapiyor kahve fazla icersem.
Acizane canim sen de selam soyle
Yok ben değilim.
Hoş geldiniz efenim
O' nun da selamı var. Kendisi çok yoğunmus. (Hiç bir şey yapmayan ama hep yoğun zât)
çokgzel
heee bu topik. evet canim bu topikte herkes cooldur
Valla butun kaynanalar oyle sanirim. Ne yapacaksin he deyip gececeksin .
Ivet tasarim yapiyorum
Ben tv izlemedigim icin bilemedim canim..yok kız ezel varya cansu dere oynuyo
Yav bi rahat bırakın hele anam accuk
aşk ihanet intikam dostlukKonusu aşksa bakmasam daha iyi
maalesef yok kardes
Cidden benim bu profil fotom mu siteye uye olmana sebep oldu?? Ayy cok gurulandim aimdi eger oyleyse evet ben bir stilist adayiyim ciziyorim oyle iste .:) ama burdaki herkes cool degil bazilari cool bazilari degil karakalemle ilgileniuorsun demek ne guzel eminim cok guzel ciziyorsundur
.
ya aslinda ben de cayi cok aevmem ama kufur etmiyorim sana
komsuna selam, bi girdi bi daha da girmedi yav
bende pek izlemem de aslında bunu abim önerdiydiBen tv izlemedigim icin bilemedim canim..
Ayy kiz komsu geldin mi ya?? Hos geldin ne haber??
Keske bu fikri bana üc sene öncesinde verseydin. Yerden corap toplamakla gecti evliligim
Ben tv izlemedigim icin bilemedim canim..
Ayy kiz komsu geldin mi ya?? Hos geldin ne haber??
Henüz geç değil.
Aleyküm selam cnm anam azcık yazmiyonuzki yetisemiyorum hızınıza maşallah
Anaam ne guzel abin var. Benim abim benim elim 2000 sayfalik illustrator kitabini vermisti al git ogren demisti. Ula kitaptan ogreneceksem ne diye ogrenicem ya sinir olmustumbende pek izlemem de aslında bunu abim önerdiydi
abim arkadaşım gibi ya maşallah ama işte tabii abilik damarı hiç tutmuyor diyememYetisirsin yetisirsin. Soyle bakalim komsudan aliyorim haberi. Ne konusuyordunuz?? Hadi anlat bu kiz anlatmiyor..
Anaam ne guzel abin var. Benim abim benim elim 2000 sayfalik illustrator kitabini vermisti al git ogren demisti. Ula kitaptan ogreneceksem ne diye ogrenicem ya sinir olmustum
sen cik da biz azcik komsuyla konusalim dedikodu yapalimNamaz kılmadım daha, çıkıyorum şimdilik.
jiz benim abim de cok iyidir Allah var cok severim ama mesela gidip bir sey sordugumda hemen kitao cikarip al oku ogren diyor. Ya kitabi biz de okumaisni biliriz. Onemli olan anlatmak ama anlatmiyorabim arkadaşım gibi ya maşallah ama işte tabii abilik damarı hiç tutmuyor diyemem