Bilgece ile Sohbete ;)))

ezeli izleyen var mı kızlar? ay kışın izledim şimdi bi daha başladım çok kaptırıyom kendimi :KK17:

Hani su vakti zamaninda oynayan Kaybolan yillar mi?? hala oynuyor mu?? Bilemeidm. O zaman tiryakisiydim 15 yasinda falandim.

topige girmeme neden oldu, siteye girmeme neden olan yegane kisi kaynanam disisi. Ah nasil icim kan agliyor bu lafa. Bir gün benim de kaynanam olacagi ve beni icten ice yiyip kisiligimi cigneyecegi hic aklima gelmezdi. Ki ben asiligin kitabini yazmis bir insandim. Kaynanam var evet. Kaynana. Ne alakam olur ama oldu. Cay doldur el öp. Üc senedir bu sekildeyim...

Kücüklükten beridir ciziyorum kendimce annemden gecen yetenek ama egitimim yok bu konuda. Egitimsiz olmama ragmen basariliyim diyebilirim. Vuuv stilist adayi, memnun oldum. Cok hoslanirim tasarimdan falan. Bana farkli seylerle gelin, özgün olun sefamiz olsun :21:
heee bu topik. :-) evet canim bu topikte herkes cooldur :-) :-)
Valla butun kaynanalar oyle sanirim. Ne yapacaksin he deyip gececeksin :-).:-)
Ivet tasarim yapiyorum :-)

Bugün içmiştim ama canım istedi çarpıntı yapar mı ki
Bama yapiyor kahve fazla icersem.

Acizane canim sen de selam soyle :-)

Hani su vakti zamaninda oynayan Kaybolan yillar mi?? hala oynuyor mu?? Bilemeidm. O zaman tiryakisiydim 15 yasinda falandim.

heee bu topik. :-) evet canim bu topikte herkes cooldur :-) :-)
Valla butun kaynanalar oyle sanirim. Ne yapacaksin he deyip gececeksin :-).:-)
Ivet tasarim yapiyorum :-)

Bama yapiyor kahve fazla icersem.

Acizane canim sen de selam soyle :-)
yok kız ezel varya cansu dere oynuyo

maalesef yok kardes :-)

Cidden benim bu profil fotom mu siteye uye olmana sebep oldu?? Ayy cok gurulandim aimdi eger oyleyse :-) evet ben bir stilist adayiyim ciziyorim oyle iste :-).:) ama burdaki herkes cool degil bazilari cool bazilari degil :KK70::KK70: karakalemle ilgileniuorsun demek ne guzel eminim cok guzel ciziyorsundur
.

ya aslinda ben de cayi cok aevmem ama kufur etmiyorim sana :KK70::KK70::KK70:
komsuna selam, bi girdi bi daha da girmedi yav :KK70::KK70:

Aleyküm selam cnm anam azcık yazmiyonuzki yetisemiyorum hızınıza maşallah

Aleyküm selam cnm anam azcık yazmiyonuzki yetisemiyorum hızınıza maşallah

Yetisirsin yetisirsin. Soyle bakalim komsudan aliyorim haberi. Ne konusuyordunuz?? Hadi anlat bu kiz anlatmiyor.. :-)

bende pek izlemem de aslında bunu abim önerdiydi :KK53:
Anaam ne guzel abin var. Benim abim benim elim 2000 sayfalik illustrator kitabini vermisti al git ogren demisti. Ula kitaptan ogreneceksem ne diye ogrenicem ya sinir olmustum :KK70::KK70:

Yetisirsin yetisirsin. Soyle bakalim komsudan aliyorim haberi. Ne konusuyordunuz?? Hadi anlat bu kiz anlatmiyor.. :-)

Anaam ne guzel abin var. Benim abim benim elim 2000 sayfalik illustrator kitabini vermisti al git ogren demisti. Ula kitaptan ogreneceksem ne diye ogrenicem ya sinir olmustum :KK70::KK70:
abim arkadaşım gibi ya maşallah ama işte tabii abilik damarı hiç tutmuyor diyemem :KK70:

Namaz kılmadım daha, çıkıyorum şimdilik.
sen cik da biz azcik komsuyla konusalim dedikodu yapalim :KK53::KK53:

abim arkadaşım gibi ya maşallah ama işte tabii abilik damarı hiç tutmuyor diyemem :KK70:
jiz benim abim de cok iyidir Allah var cok severim ama mesela gidip bir sey sordugumda hemen kitao cikarip al oku ogren diyor. Ya kitabi biz de okumaisni biliriz. Onemli olan anlatmak ama anlatmiyor :KK70::KK70:

X