- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.841
bende egenin eeen kıyısındayımhayırlı olsun altın günümüz
bu aralar biraz sıkışığımda toptan külçe olarak getiricem en son
ya feraceli bunlar gizli gizli altın biriktiyorlar bak benden duymuş olmaben siz altın günümü yapıyorsunuz
senin hesap kabardıHele hesaba yazın hallederik
ya feraceli bunlar gizli gizli altın biriktiyorlar bak benden duymuş olma
senin hesap kabardı
Sicak ve nemli canim ama en azindan burda olursan kizini alip gidebilecegin yerler çok orda ki gibi sıkılmazsinAyy orası da sıcak ama tercihlerin arasında var. Yine yazmış.
Olmaz canım bende de para yoh getir altinimibende egenin eeen kıyısındayımhayırlı olsun altın günümüz
bu aralar biraz sıkışığımda toptan külçe olarak getiricem en son
YaaaSeyapacam onu ben ya kapatacam sıkıntı yok
Bu arada duân kabul oldu sanırım. Eşime biraz ayrı kalmayı teklif ettim ama yine hüsran.
"Ben öyle işe gelemem, düşün, taşın, gideceksen temelli git" dedi.
unuturmuyum canm konuştuğum gibi pc açtımm sizlere yazdım sevicimi paylaşmak istedimmdurumlardan bizi haberdar etmeyi unutma heee
Yaaasen ne dedin? Canim sen seviyor musun hala? Ayrilsan yaoabilir misin maddi ve manevi yönden
Kizinla arasi nasıl peki? Iyi bi eş değil nasil bi baba? Öyle bişey olursa ailenle yaşayacaksın dimi? Iş bulabilsen çok sorun olmaz belki ama iş bulmakta kokay değil hiçHayır. Sevmiyorum. Saymıyorum.
Sen bilirsin dedim. Manevi olarak daha mutlu daha huzurlu olacağım. Ama maddi yönden sıkıntı içine gireceğim net.
Orta okul mezunuyum. Ailem ancak kendi yağında kavruluyor. Durum vahim ama Rabbim var. Kendisinden başka kimseye muhtaç etmesin. Tek dileğim budur. Fazla bir şeyde gözüm yok. Rabbimden sağlık, afiyet ve huzur istiyorum.
Kizinla arasi nasıl peki? Iyi bi eş değil nasil bi baba? Öyle bişey olursa ailenle yaşayacaksın dimi? Iş bulabilsen çok sorun olmaz belki ama iş bulmakta kokay değil hiç
Kafanda bitirmissin zaten sen bunu görüyorum. Acaba telafisi yok mu yada telafi etmek ister mi eşinKızı çok seviyor, cok düşkün ama versen bi yarım saat tahammül edemez. Evet ailemle, ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem. Beni yaratan Rabbim rızkımı da verecektir. Şüphem yok. Üzülme lütfen ben üzülmüyorum. Ben gideli çok oluyor.
Kafanda bitirmissin zaten sen bunu görüyorum. Acaba telafisi yok mu yada telafi etmek ister mi eşin
Canım her anlamda zor olmuyor mu böyle? Seni anladık nelerden rahatsız olduğunu biliyoruz o neden evli kalmak istemiyor seninleEvet her şeyden acayip soğudum. Böyle bir şey mümkün görünmüyor ama hâlâ "kızımın annesiz, babasız büyümesini istemiyorum" diyor. Yoksa o da istemiyor benimle evli kalmak. Çok düşündüğünü söyledi...
Canım her anlamda zor olmuyor mu böyle? Seni anladık nelerden rahatsız olduğunu biliyoruz o neden evli kalmak istemiyor seninle
okudum diğer yazdıklarınızı da. yani sen kafanda bitirmişsin. hani öfkeyle aldığın bi karar değil gibi duruyor. ama sanki eşin biraz destek olsa biraz senin ruhundan anlasa yine devam edersin gibi.Seyapacam onu ben ya kapatacam sıkıntı yok
Bu arada duân kabul oldu sanırım. Eşime biraz ayrı kalmayı teklif ettim ama yine hüsran.
"Ben öyle işe gelemem, düşün, taşın, gideceksen temelli git" dedi.
Canim çok affedersin ama sadece isli yerleri boyayinca ton farkı olacağını bilemeyecek kadar anlamiyorsa erkek (!) Islerinden is sana kalır tabiiki.sevgiliyken nasıldı peki evlenince mi değiştiTabiki canım zor olmaz olur mu?
Ya şöyle söyleyim. Zıt karakteriz biz. Ben daha çok arkadaş gibi olmak istedim ama o hep ben erkeğim diye diye bu hale geldi. Son iki senedir değiştiğimi söylüyor. Sen bu değilsin diyor. Ben de beni bu hâle sen getirdin diyorum. Çok basit şeyler yüzünden bu noktadayiz.
Örnek verecem olursam. Ben böceklerden çok korkarım. Yılından beri var burda. Kertenkelelerle yaşıyoruz. Çekirgeden çok huylanırım mesela. Ilk taşındığımızda dedim erteleme her yer böcek kaynıyor. Sineklik yaptır diye. Bekliyorum bekliyorum yok. Sıcaktan ölüyoruz. Kapı pencere açamıyorum. E küf kokusunu hiç demiyorum zaten. Yok oralı olmadı. Sonra ben gittim aldım metre işi, pencereler tahta olduğu için raptiyeledim.
Olay bu...
Dalga geçti korkularimla...
Ben erkek işleriyle uğraşıyormuşum. Boya yapıyormuşum. Mübarek verem kanser edeceğine yaptır o zaman.
Gidiyorum boyayi kendim alıyorum, evi kendim boyuyorum. Sonuç.
"Odanın hepsini mi boyadın, sen gerizekalı mısın?
Neymiş. Sadece isli olan duvarı boyayacakmışım. Bir de görsen baca çekmiyor. 3 senedir duman yutuyoruz.
Ya daha neler neler?
okudum diğer yazdıklarınızı da. yani sen kafanda bitirmişsin. hani öfkeyle aldığın bi karar değil gibi duruyor. ama sanki eşin biraz destek olsa biraz senin ruhundan anlasa yine devam edersin gibi.
ne yapacaksın peki? ne geçiyor aklından?
Canim çok affedersin ama sadece isli yerleri boyayinca ton farkı olacağını bilemeyecek kadar anlamiyorsa erkek (!) Islerinden is sana kalır tabiiki.sevgiliyken nasıldı peki evlenince mi değişti