- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.821
evet canım 4,5 aylık ilk defa 6 gün yapmamıştı, halılar benimde yıkanacak bu hafta veririm yıkamayaGeçmişolsun kabiz miydi oglun kaka yapti demissin
Benim de yikamam gereken bi hali varr
büyük 4 yaşında küçük 4.5 aylık ikiside erkek:) senin var mı?Çocuklar kaç yaşlarında
ayyy ne güzel olur hemen adres verin:)aleykümselammm hoşgeldin :))
geçmiş olsun
ütüleri azar azar dağıt hepimize hemen bitiririz
sağol canım, tere hemen aldırayım, inciri unuttum bak onu da yapıyım sağol:)Aleykümselam. Gözün aydın olsun o zaman ne zordur kabızlık.
Canım kuru incir kürünü şiddetle öneririm. Bir de bolca marul tüket. Tere falan çok süt yapar. Tabi günde 3 litre su.
Aleykümselam canım. Çok şükür iyiyiz. Sen nasılsın?
sağol canım, ahhh ayna da kendimi görmesem düğün olmasa 6 ay daha yapmam diyet:)Ya o kadinin her seyi hayati kesin fake. Bastan beri bana sorunlu geliyordu zaten. Bu arada hos geldin ve hayirki olsun hamileymissin
ben de iyiyim sukurler olsun. Ugrasip duruyoruz
Allah yardimcin olsun kiz ne cok yoruluyorsun yav
amaaam diyeti de boşver
Görmem mi?Hey yavrum hey. Ne işin var evladım Kadınlar kulübünde???
Bence erkek üye sayısı az değil.
kim kızlar o hangi konu bdv bakamıyorum bir haftadırYa bi de bana oyle bi sey dedi ki cevabini veremedim icime oturdu
madem erkek uye yasak neden cinsiyet secwrken erkek kadin şıkkı var?
ohhh güle güle otur:)Yasasının ...yaz temizligini bitirdimmm
oyyyy boool köpüklü eline sağlık canım çekti:)Eki Görüntüle 1537135 kahve isteyen var miiiiii
Su escinsel @rudamir banlanmis? Fake mi cikti kizlar? Neden banlandi?? Ben zaten biliyordum. kac yillik uyeyiz
Gerçekten yapabilseydik keşke
Vuhhuuuu hızlı bi giriş yaptın heevet canım 4,5 aylık ilk defa 6 gün yapmamıştı, halılar benimde yıkanacak bu hafta veririm yıkamaya
büyük 4 yaşında küçük 4.5 aylık ikiside erkek:) senin var mı?
ayyy ne güzel olur hemen adres verin:)
sağol canım, tere hemen aldırayım, inciri unuttum bak onu da yapıyım sağol:)
sağol canım, ahhh ayna da kendimi görmesem düğün olmasa 6 ay daha yapmam diyet:)
kim kızlar o hangi konu bdv bakamıyorum bir haftadırtelefonum canım telefonum gel artık
ohhh güle güle otur:)
oyyyy boool köpüklü eline sağlık canım çekti:)
hemen o konuyada bakayım:)
Olur canım inşallah hepimiz çok ayrı gayrı yerlerdeyiz ama kısmet belli olmazBakarsın o da olur. Burdan çok güzel dostluklar çıkar.
Bende çok severim kurabiyeyi
ne demek canimm her zaman beklerim
Gerçekten yapabilseydik keşke
evet canım 4,5 aylık ilk defa 6 gün yapmamıştı, halılar benimde yıkanacak bu hafta veririm yıkamaya
büyük 4 yaşında küçük 4.5 aylık ikiside erkek:) senin var mı?
ayyy ne güzel olur hemen adres verin:)
sağol canım, tere hemen aldırayım, inciri unuttum bak onu da yapıyım sağol:)
sağol canım, ahhh ayna da kendimi görmesem düğün olmasa 6 ay daha yapmam diyet:)
kim kızlar o hangi konu bdv bakamıyorum bir haftadırtelefonum canım telefonum gel artık
ohhh güle güle otur:)
oyyyy boool köpüklü eline sağlık canım çekti:)
hemen o konuyada bakayım:)
Canim direk bana gel bizde toplanıyoruz bugünkızlar inşallah ters yerlerde değilsinizdirgeliş gidiş zor olur benim için
Hamdolsun canım iki gündür huysuz uyumuyor nazara geliyor sanırım ayına göre iri dikkat çekiyor azcık:) sütümde ondan azaldı maalesefCanım "Allah rızası için yardım edin" başlıklı konu. Sonra ne oldu ben de bakmadım. Bebeğin daha iyi inş.
sıra sende miydi altın günündeCanim direk bana gel bizde toplanıyoruz bugün
bende pastamı böreğimi kapıp gelmez miyim şimdi bekleyin beni kızlar
kızlar inşallah ters yerlerde değilsinizdirgeliş gidiş zor olur benim için
Hamdolsun canım iki gündür huysuz uyumuyor nazara geliyor sanırım ayına göre iri dikkat çekiyor azcık:) sütümde ondan azaldı maalesef
fırsat bulursam bakıyım konuya:)
Sağol canım sürekli okuyorum nas felak, kimi bulsam okutuyorum:)
Ayetel Kürsü oku canım her gün.
Evet canım altinini getirmeyi unutma e mi gecen ayda getirmedin sen bana iki altin getirceksinsıra sende miydi altın gününde
Ben mersindeyim canlarim
Evet canım altinini getirmeyi unutma e mi gecen ayda getirmedin sen bana iki altin getirceksin
Ben mersindeyim canlarim
Ben mersindeyim canlarim
bu aralar biraz sıkışığımda toptan külçe olarak getiricem en sonEvet canım altinini getirmeyi unutma e mi gecen ayda getirmedin sen bana iki altin getirceksin
bizde okuyalım tatlışı Allah nazarlardan korusunSağol canım sürekli okuyorum nas felak, kimi bulsam okutuyorum:)
ben siz altın günümü yapıyorsunuzbende egenin eeen kıyısındayımhayırlı olsun altın günümüz
bu aralar biraz sıkışığımda toptan külçe olarak getiricem en son