- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.861
Ne kdar garip canim ya mesleginden dolayı mı böyle acaba? Polisler askerler normal psikolojide olmuyormus ya sorun yaşadıkları için. Yaptıkları söyledikleri gerçekten mantiktan çok uzak çünküAynı yastığa baş koymadan çözemiyorsun canım. Meselâ azarlar gibi konuşuyor insan içinde. Söylüyorsun. Ben doğalım diyor adam. Adabı muaşeretten bir haber.
off çok kötü çok onur kırıcı. Allahım yüzünü güldürsün canım benim çok üzülüyorum böyle mutsuz evlilikleri görünce. sen ne kadar naifsin o ne kadar kaba sabaAnlamak şöyle dursun canım. Küçük görmese... doğumdan sonra bi korku yaşadım ben. O gece evde yoktu. Çok korktum. Hiç uyuyamıyordum. Gözlerimi kapatirsam başıma bir şey gelicek diye aklım çıkıyordu. Ve ona napti. Yok öyle bir şey dedi. Yine sertlikle üstünü kapatti. Sabaha kadar halam msn de beni bekledi. Sen biraz olsun uyu burdayım diye. Bir de bebeğim 3 aylikti. Banyoya giremedim tek. Sonra abim kız kardeşimi gönderdi de biraz rahatladım.
Ve cok cok sonra itiraf etti. Bende bazı şeylerden şüphelendim diye. Pis pis siritarak. O benim yanımda olmadı. Biz bir olamadık. Korkumla da dalga geçti. Bana yaklaşma şekli hep böyle işte. Kaba Saba.
Gidicem ya...
Aynı yastığa baş koymadan çözemiyorsun canım. Meselâ azarlar gibi konuşuyor insan içinde. Söylüyorsun. Ben doğalım diyor adam. Adabı muaşeretten bir haber.
canıım benim yaselam kızlaar mutlu pazarlaar :)
unuturmuyum canm konuştuğum gibi pc açtımm sizlere yazdım sevicimi paylaşmak istedimm
bence mesleğiyle alakası yok polis olan asker olan çok adam tanıyorum bi o kadarda iyi eşler kesinlikle o insanın yetiştirilme ve içinde biten bir durumNe kdar garip canim ya mesleginden dolayı mı böyle acaba? Polisler askerler normal psikolojide olmuyormus ya sorun yaşadıkları için. Yaptıkları söyledikleri gerçekten mantiktan çok uzak çünkü
Aslında haklısın ama ne biliyimbence mesleğiyle alakası yok polis olan asker olan çok adam tanıyorum bi o kadarda iyi eşler kesinlikle o insanın yetiştirilme ve içinde biten bir durum
ben öyle düşünüyorum ama tabi binde biri meslek piskolojisinin altında kalabilirAslında haklısın ama ne biliyim
Bazı erkekleri memnun etmek mutlu etmek ne kadar zor yaben öyle düşünüyorum ama tabi binde biri meslek piskolojisinin altında kalabilir
Selamlar cümleten, bugün kk'ya ilk konumu açmış bulunmaktayım..
Merak edenler linke tıklasın..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nasil-basariyorsunuz.825649/#post-41097215
ohhh ne guzel valla keyfff. Afiyet olsun. Ben de yeni kurstan geldim. Oyle yorulmusum uzandim hemenBenden iyilik. Anneciimle balkonda çay içiyoruz. Senden naber Bilgece
Kiskandigi icin. Ne demisler kuma kumayi ceker elti eltiyi cekmezmis sekerim..Şu an için yok canım yeni aldık burayı.
Seni çok iyi anlıyorum, ama bir sebep bulamamız garip işte..
Neden öyle yapıyor onu anlamıyorum..
iyi çok şükür bilgece senden naber? hiç sesin çıkmadı gündüz eşin evde tabi :)Millet ne haberrrr???
ohhh ne guzel valla keyfff. Afiyet olsun. Ben de yeni kurstan geldim. Oyle yorulmusum uzandim hemen
Kiskandigi icin. Ne demisler kuma kumayi ceker elti eltiyi cekmezmis sekerim..
yok canim haftasonlari hayatta esim evdr olmaz ki. Cok cok yogunlar. Kurstaydim bu saate kadar. Ondan yazamadim canim.iyi çok şükür bilgece senden naber? hiç sesin çıkmadı gündüz eşin evde tabi :)
Evet kiskanclik. Boaver sen Allaha havale et ne hali varsa gorsun..@Bilgece
Benim ona zararım da çok yararım var ama anlamıyo malesef.
Aynen canım, kıskançlık başka bir şey değil..
stilistlik kursuna gidiyorum canimNe kursu ?
aaa ne güzel bu kurs bittikten sonra iş falan düşünüyo musun onunla ilgili?yok canim haftasonlari hayatta esim evdr olmaz ki. Cok cok yogunlar. Kurstaydim bu saate kadar. Ondan yazamadim canim.
Evet kiskanclik. Boaver sen Allaha havale et ne hali varsa gorsun..
stilistlik kursuna gidiyorum canim
aaa ne güzel bu kurs bittikten sonra iş falan düşünüyo musun onunla ilgili?
hadi inşallahEveeeettt insallah kendi markami olusturmak istiyorummm. Tasarimci olmak ve Vogue dergisinde adimin geçmesini istiyorum hayirlisiyla ahhh insallah insallahhhhh