Bilgece ile Sohbete ;)))

Aynı yastığa baş koymadan çözemiyorsun canım. Meselâ azarlar gibi konuşuyor insan içinde. Söylüyorsun. Ben doğalım diyor adam. Adabı muaşeretten bir haber.
Ne kdar garip canim ya mesleginden dolayı mı böyle acaba? Polisler askerler normal psikolojide olmuyormus ya sorun yaşadıkları için. Yaptıkları söyledikleri gerçekten mantiktan çok uzak çünkü

Anlamak şöyle dursun canım. Küçük görmese... doğumdan sonra bi korku yaşadım ben. O gece evde yoktu. Çok korktum. Hiç uyuyamıyordum. Gözlerimi kapatirsam başıma bir şey gelicek diye aklım çıkıyordu. Ve ona napti. Yok öyle bir şey dedi. Yine sertlikle üstünü kapatti. Sabaha kadar halam msn de beni bekledi. Sen biraz olsun uyu burdayım diye. Bir de bebeğim 3 aylikti. Banyoya giremedim tek. Sonra abim kız kardeşimi gönderdi de biraz rahatladım.

Ve cok cok sonra itiraf etti. Bende bazı şeylerden şüphelendim diye. Pis pis siritarak. O benim yanımda olmadı. Biz bir olamadık. Korkumla da dalga geçti. Bana yaklaşma şekli hep böyle işte. Kaba Saba.

Gidicem ya...
off çok kötü çok onur kırıcı. Allahım yüzünü güldürsün canım benim çok üzülüyorum böyle mutsuz evlilikleri görünce. sen ne kadar naifsin o ne kadar kaba saba :KK62:
ne iş yapıyor?

Aynı yastığa baş koymadan çözemiyorsun canım. Meselâ azarlar gibi konuşuyor insan içinde. Söylüyorsun. Ben doğalım diyor adam. Adabı muaşeretten bir haber.

Ne kdar garip canim ya mesleginden dolayı mı böyle acaba? Polisler askerler normal psikolojide olmuyormus ya sorun yaşadıkları için. Yaptıkları söyledikleri gerçekten mantiktan çok uzak çünkü
bence mesleğiyle alakası yok polis olan asker olan çok adam tanıyorum bi o kadarda iyi eşler kesinlikle o insanın yetiştirilme ve içinde biten bir durum

Şu an için yok canım yeni aldık burayı.
Seni çok iyi anlıyorum, ama bir sebep bulamamız garip işte..
Neden öyle yapıyor onu anlamıyorum..

Benden iyilik. Anneciimle balkonda çay içiyoruz. Senden naber Bilgece :KK68:
ohhh ne guzel valla keyfff. Afiyet olsun. Ben de yeni kurstan geldim. Oyle yorulmusum uzandim hemen :-)

Şu an için yok canım yeni aldık burayı.
Seni çok iyi anlıyorum, ama bir sebep bulamamız garip işte..
Neden öyle yapıyor onu anlamıyorum..
Kiskandigi icin. Ne demisler kuma kumayi ceker elti eltiyi cekmezmis sekerim..

@Bilgece

Benim ona zararım da çok yararım var ama anlamıyo malesef.
Aynen canım, kıskançlık başka bir şey değil..

iyi çok şükür bilgece senden naber? hiç sesin çıkmadı gündüz eşin evde tabi :)
yok canim haftasonlari hayatta esim evdr olmaz ki. Cok cok yogunlar. Kurstaydim bu saate kadar. Ondan yazamadim canim.

@Bilgece

Benim ona zararım da çok yararım var ama anlamıyo malesef.
Aynen canım, kıskançlık başka bir şey değil..
Evet kiskanclik. Boaver sen Allaha havale et ne hali varsa gorsun..

stilistlik kursuna gidiyorum canim

X