-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.881
Eveeeettt insallah kendisine markami olusturmak istiyorummm. Tasarimci olmak ve Vogue dergisinde adimin geçmesini istiyorum hayirlisiyla ahhh insallah insallahhhhh
hadi inşallah
tarzın ne peki açık-kapalı, spor-şık gibi?
Inşallah hayırlısı . Bizde kendimize pay çıkarırız Bilgece yi ttanıyoruz diye
göndersene valla çok merak ettimHem açık hem kapali. Her kesime hitap etmek istiyorum canim.. Bak sana ozelden bugun yaptığım tasarimimi gostereyim.
Hahaha evet evether seyin hayirlisi insallah. Ünlü olunca sizi unutmayacagim
banada gösterrrHem açık hem kapali. Her kesime hitap etmek istiyorum canim.. Bak sana ozelden bugun yaptığım tasarimimi gostereyim.
Ama bende merak ettim
tamam size de gonderiyorumbanada gösterrr
Len finduk kurdubanada gösterrr
Ben de görebilir miyim sakıncası yoksaHem açık hem kapali. Her kesime hitap etmek istiyorum canim.. Bak sana ozelden bugun yaptığım tasarimimi gostereyim.
kıskançlaaaar
öf internetim bitti bu arada
ilerde sen meşhur olunca ilk bana yollamıştı çizimlerini dicem hepsine hava atıcamKiz bi tek sana gelmisdigerlerine gitmemis. Simdi yolladim bakalim gitti mi?
ilerde sen meşhur olunca ilk bana yollamıştı çizimlerini dicem hepsine hava atıcam
burdakilere atıcam zaten benHahahah ama uzgunim ilk sen degilsin baska arkadaslarima da yolladim whatsapptan
Hayirli geceler abla,kuslar civildesmeye başladı biz daha yeni yatıyoz :) bnde gittimm
sensin findikkLen finduk kurdu
iyilik güzellik senden naberMillet ne haberrrr???