- 17 Nisan 2015
- 685
- 2.085
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.761
aynennya sizler de çok destek oldunuz Rabbim hepinizden razı olsuun bende çok sevindim valla ayleencimmaaaaa hatırladım o konuyu
Canım çok sevindim tahmin etmiştim annenin anlayışla karşılayacağını. Oh oh maşallah yaa
kuzu ben şuan ablamdayım ve çok düşkün olduğum için ablama gitmek istemiyorum evimeben her şeyi kaçırmışım ne gitme günü
ablam ayarladınasıl oldu
amiin canıım inşşboşuna sıktın desene canını. çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
haa anladım ne güzel olmuş o zamannkuzu ben şuan ablamdayım ve çok düşkün olduğum için ablama gitmek istemiyorum evime
evet sık sık görüşemiyoruzhaa anladım ne güzel olmuş o zamann
ablan uzakta mı ki
hadi yine iyisinablam ayarladı
ama elbet gidicem bunun kaçarı yooookhadi yine iyisin
ne dalgınım asıl yazacağım yorumu yazmamışım.
eşinle konuşuyor musun? şu ayrılık meselesini falan? bi düzelme yok mu?
ben hiçbi yuvanın bozulmasına kıyamıyorum ama bu kadar mutsuzsan bilmiyorum ki bi an önce artık yoluna mı baksan
oraya yerleş istersenama elbet gidicem bunun kaçarı yooook
banane bananeoraya yerleş istersengidecen tabi kız
senin bunaldığın için mutsuz olduğunu düşünyr :SYolumu bakmak istiyorum ama ne mümkün. Kimse istemiyor boşanmamı. Hatta boşanma lüksümün olmadığını yüzüme yüzüme çarpıyorlar. Evet şu bir gerçek, ben çok mutsuzum.
Eşime anlaşamadığımızı, daha fazla yıpranmadan bitirmek istediğimi söyledim.
Eşim "Bizim bir çocuğumuz var, bir kaç ay sabret, burda çok bunaldın dedi.
Beklemedeyim... Evin içinde iki yabancıyız.
senin bunaldığın için mutsuz olduğunu düşünyr :S
bikaç ay sonra ne değişecekmiş
evet canm yaa çok şükür kii
klasik sorunu yok sayınca gerçekten olmadığına inanan erkek tipi :/Benim açımdan hiç bir şey. Anlatıyorum anlamıyor. Kendisi yüzünden mutsuz olduğumu biliyor. Her şeyin farkında ama düzeltmiyor kendini. Bittim artık. Kafamin içinde sürekli bir ugultu. Sürekli kavga, bağırma... asık suratlar...
Lojman karanlık, güneş almıyor, rutubet vs...
Ona bağlıyor. Bilmiyorum ya ruhuma hitap etsin de oturduğum yerin önemi yok.
Çok kırdı beni.