- 9 Ocak 2015
- 19.222
- 79.879
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.741
yok eniştemden yana sorun yok hatta ablam kalmam için çırpınıyor ama ailem sırf beni ev işleeri yapmamam için çağırıyor hep gelsin işler var ev pis yemek yok hiç özledik demiyorlar gelip almaya bile tenezzul etmiyorlarkıyamam canım niye kızayım. vardır bi sebebi böyle düşünmenin. ama işte ablanında bi ailesi var artık. belki sorun oluyordur eniştenle aran nasıl bilmiyorum ama el oğlu sonuçta.
ne dalgınım asıl yazacağım yorumu yazmamışım.Araftayım. Nefret ediyorum her şeyden. Çok mutsuzum. Dipteyim. Sondayım. Depresyondayım... çok sıkıldım bu durumdan...
Aaaa doktora gitmedim deme sakın bana. Bak ihmal etme. Stresli falan mısın? Ya da kafana taktiğin bir şey mi var?
Tamam canım Allah kabul etsinCanım eşim ya. Şimdi namaz kılıcam. Ama yazarım.
bazı aileler belli edemez sevgisini canım üzülme illaki aile bu özlemişlerdir arıyorlardır seni.yok eniştemden yana sorun yok hatta ablam kalmam için çırpınıyor ama ailem sırf beni ev işleeri yapmamam için çağırıyor hep gelsin işler var ev pis yemek yok hiç özledik demiyorlar gelip almaya bile tenezzul etmiyorlar
du bakalım hemen :))Actim kizlar ya hadi gazam mubarek olsun insallaj saldiran cikmaz
hoşgeldin canım iyilik sağlık sende ne var ne yokselaaam kızlarr ben geldimm ne var ne yokk
Hoş geldin canımselaaam kızlarr ben geldimm ne var ne yokk
oh oh iyi olun dostlarım valla bende çooook çooook iyilik var hemidee çookhoşgeldin canım iyilik sağlık sende ne var ne yok
hayırdır canım neye borçluyuz bu sevincinioh oh iyi olun dostlarım valla bende çooook çooook iyilik var hemidee çooko kadr sevinçliym ki Allah'ıma binlerce kez şükür musmutluyumm
hoşbulduk canımm valla çok şükür süperötesiyimmm yaaa içimde kelebeklerr uçuşuyoorHoş geldin canım
iyilik şükür.. sen nasılsın?
Vayy ne güzel Allah bozmasınhoşbulduk canımm valla çok şükür süperötesiyimmm yaaa içimde kelebeklerr uçuşuyoor
Kaçırdım ben yaa ne konusu ki niye taşlıyolarmışActim kizlar ya hadi gazam mubarek olsun insallaj saldiran cikmaz
hayırdır canım neye borçluyuz bu sevincini
anlatmammı kızlaaar bilmiyorm geçen konularda bahsettm bilginiz varmıydı da annemle erkek arkadşm mevzusunu konuşacaktm ama beceremiyordum bitürlüü bu akşam konştummmm ve çok olumlu karşıladı yani hiiç beklediğim gibi korktugm gibi olmadıı keşkem daha önce söliyeydimVayy ne güzel Allah bozmasın
Anlatmak ister misin tatlı kız
aaaaa hatırladım o konuyuanlatmammı kızlaaar bilmiyorm geçen konularda bahsettm bilginiz varmıydı da annemle erkek arkadşm mevzusunu konuşacaktm ama beceremiyordum bitürlüü bu akşam konştummmm ve çok olumlu karşıladı yani hiiç beklediğim gibi korktugm gibi olmadıı keşkem daha önce söliyeydim
boşuna sıktın desene canını. çok sevindim canım Allah tamamına erdirsinanlatmammı kızlaaar bilmiyorm geçen konularda bahsettm bilginiz varmıydı da annemle erkek arkadşm mevzusunu konuşacaktm ama beceremiyordum bitürlüü bu akşam konştummmm ve çok olumlu karşıladı yani hiiç beklediğim gibi korktugm gibi olmadıı keşkem daha önce söliyeydim
ben her şeyi kaçırmışım ne gitme günükızlar gitme günüm cumaya ertelendiiiii