Bilgece ile Sohbete ;)))

kıyamam canım niye kızayım. vardır bi sebebi böyle düşünmenin. ama işte ablanında bi ailesi var artık. belki sorun oluyordur eniştenle aran nasıl bilmiyorum ama el oğlu sonuçta.
yok eniştemden yana sorun yok hatta ablam kalmam için çırpınıyor ama ailem sırf beni ev işleeri yapmamam için çağırıyor hep gelsin işler var ev pis yemek yok hiç özledik demiyorlar gelip almaya bile tenezzul etmiyorlar

ne dalgınım asıl yazacağım yorumu yazmamışım.
eşinle konuşuyor musun? şu ayrılık meselesini falan? bi düzelme yok mu?
ben hiçbi yuvanın bozulmasına kıyamıyorum ama bu kadar mutsuzsan bilmiyorum ki bi an önce artık yoluna mı baksan

bazı aileler belli edemez sevgisini canım üzülme illaki aile bu özlemişlerdir arıyorlardır seni.

hayırdır canım neye borçluyuz bu sevincini

Vayy ne güzel Allah bozmasın
Anlatmak ister misin tatlı kız
anlatmammı kızlaaar bilmiyorm geçen konularda bahsettm bilginiz varmıydı da annemle erkek arkadşm mevzusunu konuşacaktm ama beceremiyordum bitürlüü bu akşam konştummmm ve çok olumlu karşıladı yani hiiç beklediğim gibi korktugm gibi olmadıı keşkem daha önce söliyeydim

aaaaa hatırladım o konuyu
Canım çok sevindim tahmin etmiştim annenin anlayışla karşılayacağını. Oh oh maşallah yaa

boşuna sıktın desene canını. çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…