- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.621
kızzzz canımı çektirdin hani banaEki Görüntüle 1537135 kahve isteyen var miiiiii
selaasmmmHuu hu kimse yok mu?
ohh ben dr iciyorum su anEki Görüntüle 1537135 kahve isteyen var miiiiii
Gel ismarlayayim sana yaaakızzzz canımı çektirdin hani bana
ayy nice mutlu yıllara birlikte insallah. Ne guzrEl. Off ben daha bahar trmizligine baslamadim. Ama ben onceden halilari yikamaya gonderip gelecegi gun bi günde butun temizlik bitmis oluyorNabersiniz kızlar . Canım çıktı varya .. Bi yandan bahar temizliği bi yandan eşime süpriz. Bugün tanışma yıldönünümüzde .
Bi yanda psikolojimle mücadele etmeye çalıyorumm . poff yaa
Canim icmedim seni bekliyorum ya nerde kaldin kahven soguyacak bakkızzzz canımı çektirdin hani bana
Şekersiz iciyorsun di miii bilgececimselaasmmm
ohh ben dr iciyorum su an
Gel ismarlayayim sana yaaa
ayy nice mutlu yıllara birlikte insallah. Ne guzrEl. Off ben daha bahar trmizligine baslamadim. Ama ben onceden halilari yikamaya gonderip gelecegi gun bi günde butun temizlik bitmis oluyor
psikolojinde ne sorun var ki??
Nice nice mutlu yillara esinle beraberNabersiniz kızlar . Canım çıktı varya .. Bi yandan bahar temizliği bi yandan eşime süpriz. Bugün tanışma yıldönünümüzde .
Bi yanda psikolojimle mücadele etmeye çalıyorumm . poff yaa
Nolsun bende iyiyim uzanıyorum öyleIyidir senden :)
Napıyorsun en en bilge üyeselaasmmm
ohh ben dr iciyorum su an
Gel ismarlayayim sana yaaa
ayy nice mutlu yıllara birlikte insallah. Ne guzrEl. Off ben daha bahar trmizligine baslamadim. Ama ben onceden halilari yikamaya gonderip gelecegi gun bi günde butun temizlik bitmis oluyor
psikolojinde ne sorun var ki??
ayy nice mutlu yıllara birlikte insallah. Ne guzrEl. Off ben daha bahar trmizligine baslamadim. Ama ben onceden halilari yikamaya gonderip gelecegi gun bi günde butun temizlik bitmis oluyor :KK53: psikolojinde ne sorun var ki??[/QUOTE .!.:Aminnnn. Bende daha bugün başladım bakalım ne kadar sürer evde olunca durup durup iş çıkartıyom kendime. Anksiye problemim var kaygı bozukluğu 6 ay ilaç tadavisi gördüm o süre içinde iyiydim ama şu 3-4 gündür çıldırcak gibiyim . Sanki kalp krizi geçiirip ölcem . çok kötü oluyorum ya oturup ağlıyorum sonra biraz rahatlıyorum sonra yine başlıyor . Şimdi kalp krizi geçirip ölceksin eşin ailen sensiz kalıcak çok üzülecekler falan filann.... Kafayı yiiycem en sonunda .
Nice nice mutlu yillara esinle beraber
Şekersiz iciyorsun di miii bilgececim
Napıyorsun en en bilge üye
merhaba hos geldiniz. Buyrun size de kahvemizden ikram edelimMerhaba kızlar,
Sohbetimiz bol kahvelerimiz köpüklü olsun.
Teşekkür ederim canım .
Alisirsin canim şekerli Türk kahvesi çok zararliymisHayiirrr kahveyi asla sekersiz icemem kiii
Eeheheh kahve icip Kirac'tan cayir cimen geze gezeyi dinliyorim
merhaba hos geldiniz. Buyrun size de kahvemizden ikram edelim
Alisirsin canim şekerli Türk kahvesi çok zararliymis
Bende az önce içtim kahveHayiirrr kahveyi asla sekersiz icemem kiii
Eeheheh kahve icip Kirac'tan cayir cimen geze gezeyi dinliyorim
merhaba hos geldiniz. Buyrun size de kahvemizden ikram edelim