Bilgece ile Sohbete ;)))

6.ayımız olcaktı canım bu ay
evet sevgisinden hep şüphe ediyordum..
çabuk vazgeçti ama ona da dedim
ben sinirlenip diyorum ama sen hemen vazgeçtin dedim..ne diyeyim kısmet değilmiş..

Anladım canım. Boşver. "Sevmiyorum" diyorsa yapcak bir şey yok. Güçlü dur lütfen.
Kapanma içine yaz bize :KK19:
Bak bana @Bilgece nin başının etini yiyorum. :KK53:
Yol yakınken bitmesi daha iyi olmuş. Benim gibi evli ve bir çocuklu olsan nolurdu! :KK47:
Kafam o kadar dolu ki...

Anladım canım. Boşver. "Sevmiyorum" diyorsa yapcak bir şey yok. Güçlü dur lütfen.
Yol yakınken bitmesi daha iyi olmuş. Benim gibi evli ve bir çocuklu olsan nolurdu! :KK47:
Kafam o kadar dolu ki...
Allah yardımcın olsun canım..
İşte herkesin kendine göre derdi var
bir gün dert tasa bir gün neşe
böyle geçip gidecek ömrümüz yapacak bir şey yok ^_^

Kafam o kadar dolu ki...

Benim icin sorun yok canim seve seve :KK60:

var ama yine de tercih yapcam..hayırlısı
niye ayrıldık..iki kere ben ayrıldım işte aramızda sorunlar vardı ve o umursamıyordu sorun gördüğüm şeyleri ben de sinirlendim artık ayrıldım o yüzden sonra pişman oldum bu sefer o istemedi...terketti beni :KK43: öyle..
hakkında hayırlısı olsun cathy olmuyorsa vardır bi hayır deyip yoluna bakacaksın üzülme. ben öyle yapıyorum artık en azından :KK66:

bu arada iyi akşamlar demeyi unutmuşum heeerkese iyi akşamlar olsun :KK48:

hakkında hayırlısı olsun cathy olmuyorsa vardır bi hayır deyip yoluna bakacaksın üzülme. ben öyle yapıyorum artık en azından :KK66:
Aynen öyle hayırlısı
Senin de gönlüne göre olur dilerim her şey birgün
Keşke her insanın hayalleri bir kere olsun mucizevi şekilde gerçekleşse herkesin adına mutlu olurum gerçekten ^_^

Aynen öyle hayırlısı
Senin de gönlüne göre olur dilerim her şey birgün
Keşke her insanın hayalleri bir kere olsun mucizevi şekilde gerçekleşse herkesin adına mutlu olurum gerçekten ^_^
işte bilemiyoruz ki olması mı iyi olmaması mı iyi :)
sen 6 ayla kurtarmışsın en azından benim 3 senem gitti :)

selaasmmm

ohh ben dr iciyorum su an :-)

Gel ismarlayayim sana yaaa :KK50:

ayy nice mutlu yıllara birlikte insallah. Ne guzrEl. Off ben daha bahar trmizligine baslamadim. Ama ben onceden halilari yikamaya gonderip gelecegi gun bi günde butun temizlik bitmis oluyor :KK53:
psikolojinde ne sorun var ki??

Canim icmedim seni bekliyorum ya nerde kaldin kahven soguyacak bak :-)

dayanamadım bende içtim
afiyet olsun fıstıklar

selam kızlar naber? nasılsınız? gününüz nasıl geçti?
Merhaba canim
Ben bugun niyeyse biraz keyifsizim. Sen de keyifsizmissin. Senin yerin ailenin yani canim. Belki enisten bir sey demiyordur ama belki biraz rahatsız olabilir. Hic belli olmaz. Tabi sen daha iyi bilirsin onlari.
dayanamadım bende içtim
afiyet olsun fıstıklar
afiyet olsun sana da ;-)

Merhaba canim
Ben bugun niyeyse biraz keyifsizim. Sen de keyifsizmissin. Senin yerin ailenin yani canim. Belki enisten bir sey demiyordur ama belki biraz rahatsız olabilir. Hic belli olmaz. Tabi sen daha iyi bilirsin onlari.

afiyet olsun sana da ;-)
bilmiyorum cnm ama çok üzülüyoruz ablamda bende günlerce ağlıyoruz yarın gidiyorrum inanmıyorum ya çok üzgünüm :mad:

X