- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.301
Merhaba, hos geldinn. Nasilsin?? Kimsin? Biraz anlatir misin kendini??
Ya iste biz konuya bakanlari goruyoruz. Ondan sonra yaxi renklerimizi kalici olarak ayarlayabiliyoruz. Bi de imza ayarlarini yapabilihoruz. Boyle yani..
Nasil yani?? Acizaneyle yoksa benim dedikodumu mu yaptinzizz siiizz
Aynen öyle ama onlar için de çok zor ya. Heralde kimse istemez eşcinsel olmayı. Belki de yaşından dolayı saplantı falan yaşıyordur, zamanla değişebilir gibi ya, bilmiyorum. Allah vermesin kimseye.
Amin amin canım. Helak olan bir kavim var gözümüzün onunde. Allah bizleri korusun..Lut kavmi neden helak oldu bi bilseler. Modernleşme adına herseyi meşru kılıyorlar işte. Evlenmeden ilişkiyi bırak gayrimesru cocuk doğuran bile var. Rabbim çolugumuzu çocuğunuzu korusun inşallah
Pttcell kullanıyorum onun interneti,bizim evdende kaynaklaniyor çekmiyor biraz,bnde hiiiç pc den girmedim
bnde oyle duşunuyorum. Elbette tercih değil ancak sağlıklı bir durum da değil
. Çunku allh bize kuranda cinselliğin olçulerini belirtior ve bu durum yuzunden helak olan bir kavim var..
kıza tedavi ol diyeceklerine kendine uygun birini bul diolar yaa
Ben mavizm allaha şükür bende 4 yıllık evliyim çocuğum yok şanlıurfa da yaşıyorum aslen Antalya lıyim
yok canim oyle yetkilerimiz yok. Ama olsa hic fena olmazdiHee konuya müdahele veya banlamak gibi yYetkileriniz yok
ne guliyosun kizz
Nasil yani?? Acizaneyle yoksa benim dedikodumu mu yaptinzizz siiizz
bu geceyi şiir gecesi ilan ettim şiirler okuyup yazıcam kederlenek birassss
Haklısın canım ..bnde oyle duşunuyorum. Elbette tercih değil ancak sağlıklı bir durum da değil
. Çunku allh bize kuranda cinselliğin olçulerini belirtior ve bu durum yuzunden helak olan bir kavim var..
kıza tedavi ol diyeceklerine kendine uygun birini bul diolar yaa
Bende isterim boyle bi topik,lakin gel görki site kuralları :)Yani geçen @AntiMutluluk da söyledi. Bi sohbet konusu bulsak, dini konulardan olsa nasıl olur? Arkadaşlar ne der bilmiyorum. En azından hafta bir mesela.
Geyik topiginde bulunduğum isteğe bak.
aynen yaa. Bide bazı kısıtlamalar bana saçma gelio. Benim bu konuya eleştirim tabiki dini yonden olacak. Başka açıklamam olamaz ki. Bu neden yasak ki hakaret olmadıkçaInsani deli ediyorlar ya sorma
AnaaamBilgece aşağı bilgece yukarı başka birşey konuşmuyor ki geliyo elinde tlf bilgece ne yapmışlar la başlıyor gerisini sen düşün
tam kederlenmelik şiirlerim havar hanııııımmYok ya kederlenmeyelim hic kederlenecek havamda degilim
Merhaba, hos geldinn. Nasilsin?? Kimsin? Biraz anlatir misin kendini??
Ya iste biz konuya bakanlari goruyoruz. Ondan sonra yaxi renklerimizi kalici olarak ayarlayabiliyoruz. Bi de imza ayarlarini yapabilihoruz. Boyle yani..
Oyle mi memnun oldum. Siz acizaneyle komsu musunuz??
yok canim oyle yetkilerimiz yok. Ama olsa hic fena olmazdi
ne guliyosun kizz
Oyle mi memnun oldum. Siz acizaneyle komsu musunuz??
yok canim oyle yetkilerimiz yok. Ama olsa hic fena olmazdi
ne guliyosun kizz
Canım dogru diyosun ama müslüman biri islama göre yorumluyo ateist kendine göre yorumluyo hepsi birbirine zıt düşünce söylüyo, birbirlerini alıntılayarak atışmaya başlıyorlar bu sefer ortalık karışıyoaynen yaa. Bide bazı kısıtlamalar bana saçma gelio. Benim bu konuya eleştirim tabiki dini yonden olacak. Başka açıklamam olamaz ki. Bu neden yasak ki hakaret olmadıkça
Bende isterim boyle bi topik,lakin gel görki site kuralları :)
aynen di mi?? Ben baska ne yonunden elestirebilirim ya ds yorum yapabilirim ki di mi?? Saglik yonunden mi yapayim yaniaynen yaa. Bide bazı kısıtlamalar bana saçma gelio. Benim bu konuya eleştirim tabiki dini yonden olacak. Başka açıklamam olamaz ki. Bu neden yasak ki hakaret olmadıkça
tam kederlenmelik şiirlerim havar hanııııımm
Anaaamcanim arkadasim yaaa cok seviyo beni ben de onu
Komsusunjz yani oyle mi?? Ay ne guzeeeelll hic kiskanmadim kki
canım iç birşeyden ümit kesilmez çok şükür iyileşmişsin allah çok güzel günlerr yaşatsın sana canımHoşbuldum iyiyim hamdolsun 25 yaşındayım yarışmaya Tekirdağdağ dan katılıyorum. Kk üye olma sebebim biraz hazin. 4 buçuk yıllık vajiliydim geçen sene mart ayında Raabbim mucize olarak bi bebek nasip etti bana ama malesef anensefali teşhisi konuldu ve kaybettim yavrumu. Burda dertleşmek bilgi almak için açtım üyeliğimi .Şimdi 2 bebek için çalışıyorum ve burda kafa dağıtıyorum . Neyseki Vajiyi hallettik yolumuz açık artık. Rabbim inşallah hayırlı zamanda nasip eder .Haa bide Bebekten sonra psikolojim gitti. Yaygın anksiyete teşhisi konuldu . Buraya giriyorumki beynim o düşüncelerle yanmasın . Sizlerle beraber mutlu günler göreceğiz inşaallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?