Bilgece ile Sohbete ;)))

Aynen öyle ama onlar için de çok zor ya. Heralde kimse istemez eşcinsel olmayı. Belki de yaşından dolayı saplantı falan yaşıyordur, zamanla değişebilir gibi ya, bilmiyorum. Allah vermesin kimseye.

Elbet zor Allahim korusun ama tedavo gercwkten saet. Hastalık olarka bakanlara mal muamelesi yapiyorlar resmen ya cok guluyorum. Ya bu hastalik degil eger tercihse tercih etmesin kardesim. Zor bir durum. Haram bir durum. Allah korusun yani..

Lut kavmi neden helak oldu bi bilseler. Modernleşme adına herseyi meşru kılıyorlar işte. Evlenmeden ilişkiyi bırak gayrimesru cocuk doğuran bile var. Rabbim çolugumuzu çocuğunuzu korusun inşallah
Amin amin canım. Helak olan bir kavim var gözümüzün onunde. Allah bizleri korusun..
Pttcell kullanıyorum onun interneti,bizim evdende kaynaklaniyor çekmiyor biraz,bnde hiiiç pc den girmedim

Kiz ee anlat sen kac yasindasin kac yillik evlisin hadi anlat bakalimm. Ayrica ben arada pcden giriyoeum cok buyuk gekiyoe farem de bozuldugu icin dokunmatik ekrandan zor geliyor pc bana. En guzwli tel

Yani geçen @AntiMutluluk da söyledi. Bi sohbet konusu bulsak, dini konulardan olsa nasıl olur? Arkadaşlar ne der bilmiyorum. En azından hafta bir mesela.

Geyik topiginde bulunduğum isteğe bak.
Bende isterim boyle bi topik,lakin gel görki site kuralları :)

Bilgece aşağı bilgece yukarı başka birşey konuşmuyor ki geliyo elinde tlf bilgece ne yapmışlar la başlıyor gerisini sen düşün
Anaaam canim arkadasim yaaa cok seviyo beni ben de onu

Komsusunjz yani oyle mi?? Ay ne guzeeeelll hic kiskanmadim kki

Merhaba, hos geldinn. Nasilsin?? Kimsin? Biraz anlatir misin kendini??

Ya iste biz konuya bakanlari goruyoruz. Ondan sonra yaxi renklerimizi kalici olarak ayarlayabiliyoruz. Bi de imza ayarlarini yapabilihoruz. Boyle yani..

Hoşbuldum iyiyim hamdolsun 25 yaşındayım yarışmaya Tekirdağdağ dan katılıyorum . Kk üye olma sebebim biraz hazin. 4 buçuk yıllık vajiliydim geçen sene mart ayında Raabbim mucize olarak bi bebek nasip etti bana ama malesef anensefali teşhisi konuldu ve kaybettim yavrumu. Burda dertleşmek bilgi almak için açtım üyeliğimi .Şimdi 2 bebek için çalışıyorum ve burda kafa dağıtıyorum . Neyseki Vajiyi hallettik yolumuz açık artık. Rabbim inşallah hayırlı zamanda nasip eder.Haa bide Bebekten sonra psikolojim gitti. Yaygın anksiyete teşhisi konuldu . Buraya giriyorumki beynim o düşüncelerle yanmasın . Sizlerle beraber mutlu günler göreceğiz inşaallah .

aynen yaa. Bide bazı kısıtlamalar bana saçma gelio. Benim bu konuya eleştirim tabiki dini yonden olacak. Başka açıklamam olamaz ki. Bu neden yasak ki hakaret olmadıkça
Canım dogru diyosun ama müslüman biri islama göre yorumluyo ateist kendine göre yorumluyo hepsi birbirine zıt düşünce söylüyo, birbirlerini alıntılayarak atışmaya başlıyorlar bu sefer ortalık karışıyo

Bende isterim boyle bi topik,lakin gel görki site kuralları :)

Geyik topiginde serbest kizlar dini yorumlar falan..

aynen yaa. Bide bazı kısıtlamalar bana saçma gelio. Benim bu konuya eleştirim tabiki dini yonden olacak. Başka açıklamam olamaz ki. Bu neden yasak ki hakaret olmadıkça
aynen di mi?? Ben baska ne yonunden elestirebilirim ya ds yorum yapabilirim ki di mi?? Saglik yonunden mi yapayim yani

tam kederlenmelik şiirlerim havar hanııııımm

Istemez baciiiiiiiii bize komik seyler anlaaattt

canım iç birşeyden ümit kesilmez çok şükür iyileşmişsin allah çok güzel günlerr yaşatsın sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…