Bilgece ile Sohbete ;)))

Tabi canim istedigimiz gibi konusabikiyiruz. Burda yasak yok
He o zaman konuya yazamadıklarımı buraya yazim orda malum en ufak bi şey yazsak taşlanıyoruz
Eşcinsellik kesinlikle tercih değil zaten ama dini açıdan da doğru değil diye biliyorum. Yani kadınla kadının birlikte yaşaması, evlenmesi vs. Konu sahibi de zaten dini açıdan hükmünü sormuş. Konu sahibine bile kızan olmus günahını düşünüyo diye. :)

Aynen oyle canim. Insanin agzi torba degil. Gayet saygili bir sekilde yazisabilirDik ama birileri geldi ortaligi hopp karıştırdı.

Evwt keisnlikle cok gunah bir sey. Allah boyle seylerle de imtihan etmesin. O yuzden sasiriyorum ya 13 14 yasindaki cocugun escinsellik karsi cinse ilgi aklina nerden gelmis diye. ?? Allah direk lanetlemis yani. Ya gaylere de saygi duyuyorlar ama sorsan mesela ters iliskiye sayvi duymazlar. E ama gayler nasil yapiyor o zmaan? Tovbe yarabbim sen sasortma..

Selâmün aleyküm hayırlı akşamlar

Aleykum selam efendim Merhaba hos geldiniz. Nasilsiniz?? Ben bilgece 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim cocugum yok istanbulda yasiyorim.
Siz kimsiniz peki?

Yani geçen @AntiMutluluk da söyledi. Bi sohbet konusu bulsak, dini konulardan olsa nasıl olur? Arkadaşlar ne der bilmiyorum. En azından hafta bir mesela.

Geyik topiginde bulunduğum isteğe bak.

Aynen ben cok isterim benim acimdan gayet uygun.
Diğer arkadaslar ne der bilmem.

Hos buldum efendim Acizane kuldan sizi cok iyi tanıyorum efendim

Aynen öyle ama onlar için de çok zor ya. Heralde kimse istemez eşcinsel olmayı. Belki de yaşından dolayı saplantı falan yaşıyordur, zamanla değişebilir gibi ya, bilmiyorum. Allah vermesin kimseye.

bnde oyle duşunuyorum. Elbette tercih değil ancak sağlıklı bir durum da değil
. Çunku allh bize kuranda cinselliğin olçulerini belirtior ve bu durum yuzunden helak olan bir kavim var..
kıza tedavi ol diyeceklerine kendine uygun birini bul diolar yaa

Ben mavizm allaha şükür bende 4 yıllık evliyim çocuğum yok şanlıurfa da yaşıyorum aslen Antalya lıyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…