• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Canım dogru diyosun ama müslüman biri islama göre yorumluyo ateist kendine göre yorumluyo hepsi birbirine zıt düşünce söylüyo, birbirlerini alıntılayarak atışmaya başlıyorlar bu sefer ortalık karışıyo
bu her konuda oyle ki canım. Her zıt duşuncede alıntılayıp kendi fikrini soyluyorsun..
çunku bu durumun benm gibi duşunenler için başka açıklaması yok..
normal bi durum değil diosun, neden diolar.tek açıllamasını o şekilde yapabilirim ama izin yok.

Elbet zor Allahim korusun ama tedavo gercwkten saet. Hastalık olarka bakanlara mal muamelesi yapiyorlar resmen ya cok guluyorum. Ya bu hastalik degil eger tercihse tercih etmesin kardesim. Zor bir durum. Haram bir durum. Allah korusun yani..

Amin amin canım. Helak olan bir kavim var gözümüzün onunde. Allah bizleri korusun..

Kiz ee anlat sen kac yasindasin kac yillik evlisin hadi anlat bakalimm. Ayrica ben arada pcden giriyoeum cok buyuk gekiyoe farem de bozuldugu icin dokunmatik ekrandan zor geliyor pc bana. En guzwli tel :-)

Bnde 21 yasinda 1 yillik evli ve deli gibi çocuk isteyen bir zat'ım. :) geç cvp veriyorum k.b. netten dolayi :KK66:

Geyik topiginde serbest kizlar dini yorumlar falan..

aynen di mi?? Ben baska ne yonunden elestirebilirim ya ds yorum yapabilirim ki di mi?? Saglik yonunden mi yapayim yani :KK70::KK70:

Istemez baciiiiiiiii bize komik seyler anlaaattt
yok bacı bu gece beni kimse bu kör kuyudan çıkaramaz biraz edebiyat parçalayıp geliyorumm:KK55:

Hoşbuldum iyiyim hamdolsun 25 yaşındayım yarışmaya Tekirdağdağ dan katılıyorum :KK48:. Kk üye olma sebebim biraz hazin. 4 buçuk yıllık vajiliydim geçen sene mart ayında Raabbim mucize olarak bi bebek nasip etti bana ama malesef anensefali teşhisi konuldu ve kaybettim yavrumu.:KK61: Burda dertleşmek bilgi almak için açtım üyeliğimi .Şimdi 2 bebek için çalışıyorum ve burda kafa dağıtıyorum . Neyseki Vajiyi hallettik yolumuz açık artık. Rabbim inşallah hayırlı zamanda nasip eder:KK68:.Haa bide Bebekten sonra psikolojim gitti. Yaygın anksiyete teşhisi konuldu . Buraya giriyorumki beynim o düşüncelerle yanmasın . Sizlerle beraber mutlu günler göreceğiz inşaallah .:KK37:
Bebeğin sana sefaatci olacaktir canim insallah. Hepimiz burada guzel dostluklar kurduk dertlerimizi unutuyoruz. Bol muhabbetler ediyoruz.
Benim de bebegim yok cok istiyoeum rabbim hayirlisiyla bize nasip eder insallah. Dedigin gibi guzel gunelr gorecegiz Allahin izniyle.. :KK68::KK68:peki bir sorun var mi neden olmuyor??

Ewet cnm öyle oluyoruz

Ayyy çok seviyom kız seni komşum da bıktı. Seni tanımaya sohbet etmeye geldi.

Vay ne guzel yaaa ben de seni cok seviyom kizz Valla cok tatlisin :KK60::KK60:

Ewet ewet çok belli oluyo zaten :-)
:KK48::KK48: eee peki acizaneyle araniz nasil? Anlatsaniza? Ya benim hic oyle komsularim y.ok yaa

canım iç birşeyden ümit kesilmez çok şükür iyileşmişsin allah çok güzel günlerr yaşatsın sana canım :KK68:

Öyle tabi çok şükür bugünlerime Rabbim inşallah hayırlısıyla bi bebek nasip ederde .Biraz daha unuturum belki yaşananları

aynen yaa. Bide bazı kısıtlamalar bana saçma gelio. Benim bu konuya eleştirim tabiki dini yonden olacak. Başka açıklamam olamaz ki. Bu neden yasak ki hakaret olmadıkça

Aynen bende anlamıyorum. Haklısın.

Sevişmek istiyorum diye konu açılıyor. Biri diyor ki "git sevis, günahı boşver" eee ben niye o zaman istediğim yorumu yapamıyorum arkadaş?

Bebeğin sana sefaatci olacaktir canim insallah. Hepimiz burada guzel dostluklar kurduk dertlerimizi unutuyoruz. Bol muhabbetler ediyoruz.
Benim de bebegim yok cok istiyoeum rabbim hayirlisiyla bize nasip eder insallah. Dedigin gibi guzel gunelr gorecegiz Allahin izniyle.. :KK68::KK68:peki bir sorun var mi neden olmuyor??

Geçen ay kontrole gittim . Biraz yumurta tembelliği var gibi ama takılma dedi doktor. Klomen + çatlatma iğnesi kullandım bakalım bat 28 mayıs bekliyoruz artık :KK51:

bu her konuda oyle ki canım. Her zıt duşuncede alıntılayıp kendi fikrini soyluyorsun..
çunku bu durumun benm gibi duşunenler için başka açıklaması yok..
normal bi durum değil diosun, neden diolar.tek açıllamasını o şekilde yapabilirim ama izin yok.
Evet ama herkes senni gibi yapıcı konuşmuyor malesef, farklı yönlere çekiyorlar büyük tartışmalara yol açıyor. Baş agrıtıyor yani en iyisi böyle yine..

Bnde 21 yasinda 1 yillik evli ve deli gibi çocuk isteyen bir zat'ım. :) geç cvp veriyorum k.b. netten dolayi :KK66:
canim ben de 25 yasindayim 1.5 yillik evliyiM. Ben de bir cocuk istiyorum ama hayirli saglikli akilli uslu çocuklar. Allah nasip eder hayirlisiyla inslalah. Hem sen daha gencmissin yaa . Olir olur inslalaj dert etme..

yok bacı bu gece beni kimse bu kör kuyudan çıkaramaz biraz edebiyat parçalayıp geliyorumm:KK55:
Tamam cicim :-)
Aynen bende anlamıyorum. Haklısın.

Sevişmek istiyorum diye konu açılıyor. Biri diyor ki "git sevis, günahı boşver" eee ben niye o zaman istediğim yorumu yapamıyorum arkadaş?
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:he valla o sevis diyor ben sevisme gunah diyorum diye hoooiop 1 ay banlaniyorim yani olacak is mo kardesim yaaa :KK70::KK70::KK70:

Vay ne guzel yaaa ben de seni cok seviyom kizz Valla cok tatlisin :KK60::KK60:

:KK48::KK48: eee peki acizaneyle araniz nasil? Anlatsaniza? Ya benim hic oyle komsularim y.ok yaa

Allaha Şükür cnm aramız çok çok iyi elhamdulillah kendileri duymasın ama iyidir sizlerden iyi olmasın :KK47:

Geçen ay kontrole gittim . Biraz yumurta tembelliği var gibi ama takılma dedi doktor. Klomen + çatlatma iğnesi kullandım bakalım bat 28 mayıs bekliyoruz artık :KK51:
hayirlisi canim insallah. Elbet bir vakti zamani var. Hayirli saglikli olsun sa varsin biraz gec olsun. Allah buyuktur..

Allaha Şükür cnm aramız çok çok iyi elhamdulillah kendileri duymasın ama iyidir sizlerden iyi olmasın :KK47:
masallah masallah ne guzel. Ee kendisi zaten iyidir bilirimm :KK68:
senin neden cocugun yok? Istemiyor musun? Yoksa sen de istiyorsun bziim.gibi olmuyor mu??

canim ben de 25 yasindayim 1.5 yillik evliyiM. Ben de bir cocuk istiyorum ama hayirli saglikli akilli uslu çocuklar. Allah nasip eder hayirlisiyla inslalah. Hem sen daha gencmissin yaa . Olir olur inslalaj dert etme..

Tamam cicim :-)
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:he valla o sevis diyor ben sevisme gunah diyorum diye hoooiop 1 ay banlaniyorim yani olacak is mo kardesim yaaa :KK70::KK70::KK70:

Çok memnun oldum. Benim beyin yasi kemale erecek nerdeyse onçün acele ediyorum :D

hayirlisi canim insallah. Elbet bir vakti zamani var. Hayirli saglikli olsun sa varsin biraz gec olsun. Allah buyuktur..

masallah masallah ne guzel. Ee kendisi zaten iyidir bilirimm :KK68:
senin neden cocugun yok? Istemiyor musun? Yoksa sen de istiyorsun bziim.gibi olmuyor mu??

Istiyorum cnm Rabbim ne zaman nasip ederse , 3 ay önce düşük yaptım 1 hafta 15 günlük tü:KK61:

Back
X