- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.281
nereye gideceksin canım? sevmedin mi orayı
Sevilecek gibi değil. 55 derece ya 55
Tercih yaptık canım. Eşim polis. O yüzden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereye gideceksin canım? sevmedin mi orayı
He o zaman konuya yazamadıklarımı buraya yazim orda malum en ufak bi şey yazsak taşlanıyoruzTabi canim istedigimiz gibi konusabikiyiruz. Burda yasak yok![]()
Islam dini hoşgörü dinidir.
.. ama insanların saygısı birbirlerine. O konu için değil sadece genel anlamda. Çarşaflıya öcü ,açığa yollu, kapalıya gösteriş için kapandı.. insanın ağzı torba değil ki buzesin.
Aleyküm selam hoş geldinSelâmün aleyküm hayırlı akşamlar![]()
He o zaman konuya yazamadıklarımı buraya yazim orda malum en ufak bi şey yazsak taşlanıyoruz
Eşcinsellik kesinlikle tercih değil zaten ama dini açıdan da doğru değil diye biliyorum. Yani kadınla kadının birlikte yaşaması, evlenmesi vs. Konu sahibi de zaten dini açıdan hükmünü sormuş. Konu sahibine bile kızan olmus günahını düşünüyo diye. :)
Selâmün aleyküm hayırlı akşamlar![]()
Tabi canim istedigimiz gibi konusabikiyiruz. Burda yasak yok![]()
Hayırlı akşamlarr bende geldimmm![]()
Yani geçen @AntiMutluluk da söyledi. Bi sohbet konusu bulsak, dini konulardan olsa nasıl olur? Arkadaşlar ne der bilmiyorum. En azından hafta bir mesela.
Geyik topiginde bulunduğum isteğe bak.![]()
Hos buldum efendim Acizane kuldan sizi cok iyi tanıyorum efendimEvwt keisnlikle cok gunah bir sey. Allah boyle seylerle de imtihan etmesin. O yuzden sasiriyorum ya 13 14 yasindaki cocugun escinsellik karsi cinse ilgi aklina nerden gelmis diye. ?? Allah direk lanetlemis yani. Ya gaylere de saygi duyuyorlar ama sorsan mesela ters iliskiye sayvi duymazlar. E ama gayler nasil yapiyor o zmaan? Tovbe yarabbim sen sasortma..
Aleykum selam efendim Merhaba hos geldiniz. Nasilsiniz?? Ben bilgece 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim cocugum yok istanbulda yasiyorim.
Siz kimsiniz peki?
Hos buldum efendim Acizane kuldan sizi cok iyi tanıyorum efendim
Aynen öyle ama onlar için de çok zor ya. Heralde kimse istemez eşcinsel olmayı. Belki de yaşından dolayı saplantı falan yaşıyordur, zamanla değişebilir gibi ya, bilmiyorum. Allah vermesin kimseye.Evwt keisnlikle cok gunah bir sey. Allah boyle seylerle de imtihan etmesin. O yuzden sasiriyorum ya 13 14 yasindaki cocugun escinsellik karsi cinse ilgi aklina nerden gelmis diye. ?? Allah direk lanetlemis yani. Ya gaylere de saygi duyuyorlar ama sorsan mesela ters iliskiye sayvi duymazlar. E ama gayler nasil yapiyor o zmaan? Tovbe yarabbim sen sasortma..
Aleykum selam efendim Merhaba hos geldiniz. Nasilsiniz?? Ben bilgece 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim cocugum yok istanbulda yasiyorim.
Siz kimsiniz peki?
bnde oyle duşunuyorum. Elbette tercih değil ancak sağlıklı bir durum da değilHe o zaman konuya yazamadıklarımı buraya yazim orda malum en ufak bi şey yazsak taşlanıyoruz
Eşcinsellik kesinlikle tercih değil zaten ama dini açıdan da doğru değil diye biliyorum. Yani kadınla kadının birlikte yaşaması, evlenmesi vs. Konu sahibi de zaten dini açıdan hükmünü sormuş. Konu sahibine bile kızan olmus günahını düşünüyo diye. :)
Pttcell kullanıyorum onun interneti,bizim evdende kaynaklaniyor çekmiyor biraz,bnde hiiiç pc den girmedimBen de telden giriyorum. Ne kullanıyorsun? Ayy sanırım hiç pc den girmedim.Nasıl acaba? Daha hızlı ve kolaydır muhtemelen.
Selâmün aleyküm hayırlı akşamlar![]()
Ben mavizm allaha şükür bende 4 yıllık evliyim çocuğum yok şanlıurfa da yaşıyorum aslen Antalya lıyimEvwt keisnlikle cok gunah bir sey. Allah boyle seylerle de imtihan etmesin. O yuzden sasiriyorum ya 13 14 yasindaki cocugun escinsellik karsi cinse ilgi aklina nerden gelmis diye. ?? Allah direk lanetlemis yani. Ya gaylere de saygi duyuyorlar ama sorsan mesela ters iliskiye sayvi duymazlar. E ama gayler nasil yapiyor o zmaan? Tovbe yarabbim sen sasortma..
Siz kimsiniz peki?
Aman efenim kimleri görüyorum. Şeref verdiniz. Hoşgeldiniz.