- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.341
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşGeçen ay kontrole gittim . Biraz yumurta tembelliği var gibi ama takılma dedi doktor. Klomen + çatlatma iğnesi kullandım bakalım bat 28 mayıs bekliyoruz artık
canim ben de 25 yasindayim 1.5 yillik evliyiM. Ben de bir cocuk istiyorum ama hayirli saglikli akilli uslu çocuklar. Allah nasip eder hayirlisiyla inslalah. Hem sen daha gencmissin yaa . Olir olur inslalaj dert etme..
Tamam cicim
he valla o sevis diyor ben sevisme gunah diyorum diye hoooiop 1 ay banlaniyorim yani olacak is mo kardesim yaaa
Çok memnun oldum. Benim beyin yasi kemale erecek nerdeyse onçün acele ediyorum
Istiyorum cnm Rabbim ne zaman nasip ederse , 3 ay önce düşük yaptım 1 hafta 15 günlük tü
aynen yeni arkadaslar geldi baya koyulasti.sohbet yine koyulaşmış
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...erdimi-anlatmaya-ihtiyacim-var.825276/page-21
Icimde tutamadim yazdim kizlar. Bakin
Haklı olarak canım. Doğru yani.
farkettim :) Okuyorum mesajları :)aynen yeni arkadaslar geldi baya koyulasti.
bilgecenin dramıNeden hep ben uzuluyorim degil mi? Ben banlandigimda aksam ya da gunduz denmiyor ki. Banlaniyorum yani.. Kimse de acimiyor.m
bilgecenin dramıhaklısın canım iyi yaptın yazdın ama inşallah banlanmazssın
Subhanallah masallah ne kadar guzeller yaaa. Bayilirim papatyalara..
Neden hep ben uzuluyorim degil mi? Ben banlandigimda aksam ya da gunduz denmiyor ki. Banlaniyorum yani.. Kimse de acimiyor.m
haklısın banlanmak insanıı sinir ederNicin banlanayim ki?? Acik acik yazdim. Kimseye hakaretim yok sonucta. A diyorum banlaniyorum. Hep banlaniyorum. Bu da can yani
bilgecenin dramıhaklısın canım iyi yaptın yazdın ama inşallah banlanmazssın
iyi geceler cnmHanımlar ben yatıyorum iyi gecelerr :)
Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun
Sana Hediyem olsun o zaman
Aynen öyle canım. Bi tek göze sen batıyon. Özellikle takip ediyorlar herhalde. Pusuda bekliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?