- 26 Şubat 2015
- 626
- 388
- 73
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.981
inşallah canım aminnnAllah herkesin gönlüne gore versin inşallah
Hayırlı cumalar canimGünaydin kizlar
Hayirli, bereketli, bol duali cumalar
kiz sen demedin mi yedikleriniz didari cikmadin biriksin diye brn mi yablis analadim yavNiye giz kilo almayalim işte
ben de iyiyim sukur. Evet konustum gidicez insallah canimiyiyiz canım sen de durumlar nasıl eşinle tamamen konuşup hallettin mi su doktor işini
Nasilsin gülüm?günaydın kuzummm
Allah razi olsun, sükür canim iyiyim. Sen nasilsin? Agrilarin hafifledi mi?Gunaydim canim sana da hayirli cumalar, nasilsin??
Kedicim nasilsin?Hayırlı cumalar canim
Nasilsin gülüm?
Allah razi olsun, sükür canim iyiyim. Sen nasilsin? Agrilarin hafifledi mi?
Kedicim nasilsin?
Yok kiz yediğimiz ictigimiz yaramasin da kilo almayalim diyom benkiz sen demedin mi yedikleriniz didari cikmadin biriksin diye brn mi yablis analadim yav
ben de iyiyim sukur. Evet konustum gidicez insallah canim
Daha iyi olmana sevindimDünkü gibi degil şükür. Biraz hafifledi. Esimi uyandirmaya calisiyorum
İş güç sahibi olunca böyle oldu yaGunaydin canim. Ah o misafir yogunlugunu cok iyi bilirim
Ohh ne guzel ne guzel. Hemsiremiz de oldu. Her daldan dostlarimiz var artikmuhabbete istedigin yerden dal canim. Rahat ol..
Hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlaaarre. Nasilsinjz.?
Ay tatlisim hos geldin. Aynen artik girmiyorusnuz, cok bosladiniz cooooook.
Aman Allah korusun kiz
Iyiyiz canim biz sen nasilsin..
iyiyim canım bahar modundayım bugün yine burun tıkanıklığından nefes almaya çalışıyorum polenler mahvetti beniNasilsin gülüm?
Kedicim nasilsin?
hadi bakalım canım deva olur inşallahta bende hayırlı bir şeye vesile olmuş olurum inaşallahkiz sen demedin mi yedikleriniz didari cikmadin biriksin diye brn mi yablis analadim yav
ben de iyiyim sukur. Evet konustum gidicez insallah canim
Iyiyim canim çok şükür sen nasılsınNasilsin gülüm?
Kedicim nasilsin?
Bende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteyeGünaydın iyiyim ben kendi adima seni sormalı
Gecmis olsun canim, alerji insani mahvediyor gercekten. En kötüsü de caresi yokiyiyim canım bahar modundayım bugün yine burun tıkanıklığından nefes almaya çalışıyorum polenler mahvetti benisen nasılsın
Daim olsun canim, bende ic güveysinden halliceIyiyim canim çok şükür sen nasılsın
Gecmis olsun canim, cocuklarin hasta olmasina hic dayanamiyorum ben yaBende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteye
Neyi var canim? Çok geçmiş olsunBende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteye
Yok kiz yediğimiz ictigimiz yaramasin da kilo almayalim diyom ben
Daha iyi olmana sevindim
Esine böyle yap ->
Bak nasil uyaniyor
Valla cicim ne yapayim oturuyorum. Sen. Ne yaptin o kahve isini?? Kahve içtiniz mi??İş güç sahibi olunca böyle oldu yaalışma sürecini atlattım şükürler olsun napıyosunnn
hadi bakalım canım deva olur inşallahta bende hayırlı bir şeye vesile olmuş olurum inaşallah
HehehGecmis olsun canim, alerji insani mahvediyor gercekten. En kötüsü de caresi yok
Sükür iyi diyelim iyi olalim :)
Daim olsun canim, bende ic güveysinden hallice
Su dokiyim de kendine gelHeeer ben yine yanlis anladim daha uyanamadim herhalde
benim esim korkmaz oyle seylerden uyandi ya sukur dusunu falan aldi gitti
Valla cicim ne yapayim oturuyorum. Sen. Ne yaptin o kahve isini?? Kahve içtiniz mi??
Ay canim valla cok dua ederim insallah insallah..
Gecmis olsun canim, cocuklarin hasta olmasina hic dayanamiyorum ben ya
Neyi var canim? Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?