Bilgece ile Sohbete ;)))

İş güç sahibi olunca böyle oldu ya alışma sürecini atlattım şükürler olsun napıyosunnn

Günaydın iyiyim ben kendi adima seni sormalı
Bende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteye

iyiyim canım bahar modundayım bugün yine burun tıkanıklığından nefes almaya çalışıyorum polenler mahvetti beni sen nasılsın
Gecmis olsun canim, alerji insani mahvediyor gercekten. En kötüsü de caresi yok
Sükür iyi diyelim iyi olalim :)
Iyiyim canim çok şükür sen nasılsın
Daim olsun canim, bende ic güveysinden hallice

Bende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteye
Gecmis olsun canim, cocuklarin hasta olmasina hic dayanamiyorum ben ya

Yok kiz yediğimiz ictigimiz yaramasin da kilo almayalim diyom ben

Heeer ben yine yanlis anladim daha uyanamadim herhalde
Daha iyi olmana sevindim
Esine böyle yap ->
Bak nasil uyaniyor
benim esim korkmaz oyle seylerden uyandi ya sukur dusunu falan aldi gitti
İş güç sahibi olunca böyle oldu ya alışma sürecini atlattım şükürler olsun napıyosunnn
Valla cicim ne yapayim oturuyorum. Sen. Ne yaptin o kahve isini?? Kahve içtiniz mi??

hadi bakalım canım deva olur inşallahta bende hayırlı bir şeye vesile olmuş olurum inaşallah

Ay canim valla cok dua ederim insallah insallah..

Su dokiyim de kendine gel

Gecmis olsun canim, cocuklarin hasta olmasina hic dayanamiyorum ben ya

Neyi var canim? Çok geçmiş olsun

Sağolun kabız 6 gündür kaka yapmıyor sütüm mü yetmiyor diye endişendik malum susuz kalmaması lazım bebeğimin tek böbreği var

arada cevap yazmadığım mesaj olabilir, sağlık ocağından sonra inşallah yazarım, pc de kafayı yedi şansıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…