Bilgece ile Sohbete ;)))

hamdolsun canım sen nasılsın hastamısın hayırdır?

Ayy kiz dökme dur

ayy yaaa kiyamam cok cok gecmis olsun canim. Kulak cubugunu zeytinyagina bandirip poposuna azicik degdirirsen kakasini yapar. 16 tane yegenim var da Allah bagislasin, onlardan biliyorum
yaptım canım iki gündür tık yok kuzumda:) ilk kez oldu panikledik işte:) bende de 8 yeğen var:)
10 güne kadar normal sadece anne sütüyle besleniyorsa diye söylerdi doktorumuz hep cnaım ama senn doktorun ne der bilemedim saglık versin Rabbim inşallah
canım ilk kez oldu öğleden sonra eşim randevu alabilirse kendi doktoruna götürücez sağlık ocağında ki bir şey yapmadı
Aslinda saat 4e yakin ve aksam burada sohbet baya koyulasiyor.
bel belli kaç sayfa yazışmışsınız bu topikte geçmişi okuma sevdamdan vazgeçtim
Baksana 1000 sayfayi devirdik vay beee nerelerden nerelere. Bi ara kapanmisti bile sevgili topigim.. ahh ahh
niye kapanmıştı merak ettim
Hey yabancı! Sen de kimsin? Seni buralarda hiç görmedim. Ne iş?

Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.

@Bilgece canım iyiyim, sen nasılsın?

sağol canım amin, sen nasıl oldun geçmişe bakamıyorum tel bozuk pc nin kk ya alerjisi var

Evet o dönemleri biliyorum nice bin sayfalara inşallah
Amiinn insallah
Hey yabancı! Sen de kimsin? Seni buralarda hiç görmedim. Ne iş?

Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.

@Bilgece canım iyiyim, sen nasılsın?

Cok sukur tatlim ben de iyiyim

Birileri sikayet etmisti eski mesajlari. Ondan kapanmisti..

Evet uzun zamandır burda değildim işe başladım falan filan öyle takılmaca, napıyosun nasılsınn?

Aramızda görmek isterim canım.
Valla iyi miyim, değil miyim bilmiyorum? Rabbim beterinden korusun inş diyorum.
Senden ne haber?

Hâlâ aynıyım canım. Değişen bir şey yok. Saldım çayıra Mevlam kayıra...

İyi olur inşallah canım bende aynıyım güzeeeel bir tatil yapabilsek:) sen memlekete gidiceksin sanırım koli hazırlıyorum yazmıştın

Hayırdır canım bir sıkıntın mı var? Ben de iyiyim çok şükür yoğun gibiyim ama olsun..

İyi olur inşallah canım bende aynıyım güzeeeel bir tatil yapabilsek:) sen memlekete gidiceksin sanırım koli hazırlıyorum yazmıştın

Moral bozukluğu hiç bir şeye benzemiyor eflalim.
Evet canım evi topladım sayılır. Az işim kaldı, inş. Ramazanı ailemle geçirmeyi planlıyorum, inşaAllah öyle olur.

Sen eşinle bi tatil planı yapsan iyi olur. Yalnız kalırsınız, kafa dinlersiniz.
Çocukları bırakacak birileri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…