- 27 Şubat 2013
- 6.202
- 14.951
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.021
Evet uzun zamandır burda değildim işe başladım falan filan öyle takılmaca, napıyosun nasılsınn?Hey yabancı! Sen de kimsin? Seni buralarda hiç görmedim. Ne iş?
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.
@Bilgece canım iyiyim, sen nasılsın?
hamdolsun canım sen nasılsın hastamısın hayırdır?Gunaydin canim. Ah o misafir yogunlugunu cok iyi bilirim
Ohh ne guzel ne guzel. Hemsiremiz de oldu. Her daldan dostlarimiz var artikmuhabbete istedigin yerden dal canim. Rahat ol..
Hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlaaarre. Nasilsinjz.?
Ay tatlisim hos geldin. Aynen artik girmiyorusnuz, cok bosladiniz cooooook.
Aman Allah korusun kiz
Iyiyiz canim biz sen nasilsin..
yaptım canım iki gündür tık yok kuzumda:) ilk kez oldu panikledik işte:) bende de 8 yeğen var:)Ayy kiz dökme dur
ayy yaaa kiyamam cok cok gecmis olsun canim. Kulak cubugunu zeytinyagina bandirip poposuna azicik degdirirsen kakasini yapar. 16 tane yegenim var da Allah bagislasin, onlardan biliyorum
canım ilk kez oldu öğleden sonra eşim randevu alabilirse kendi doktoruna götürücez sağlık ocağında ki bir şey yapmadı10 güne kadar normal sadece anne sütüyle besleniyorsa diye söylerdi doktorumuz hep cnaım ama senn doktorun ne der bilemedim saglık versin Rabbim inşallah
bel belli kaç sayfa yazışmışsınızAslinda saat 4e yakin ve aksam burada sohbet baya koyulasiyor.
niye kapanmıştı merak ettimBaksana 1000 sayfayi devirdik vay beee nerelerden nerelere. Bi ara kapanmisti bile sevgili topigim.. ahh ahh
Hey yabancı! Sen de kimsin? Seni buralarda hiç görmedim. Ne iş?
Amiinn insallahEvet o dönemleri biliyorumnice bin sayfalara inşallah
Hey yabancı! Sen de kimsin? Seni buralarda hiç görmedim. Ne iş?
hamdolsun canım sen nasılsın hastamısın hayırdır?
yaptım canım iki gündür tık yok kuzumda:) ilk kez oldu panikledik işte:) bende de 8 yeğen var:)
canım ilk kez oldu öğleden sonra eşim randevu alabilirse kendi doktoruna götürücez sağlık ocağında ki bir şey yapmadı
bel belli kaç sayfa yazışmışsınızbu topikte geçmişi okuma sevdamdan vazgeçtim
niye kapanmıştı merak ettim
sağol canım amin, sen nasıl oldun geçmişe bakamıyorum tel bozuk pc nin kk ya alerjisi var
Hııımm bak sen hainlere:)Amiinn insallah
Cok sukur tatlim ben de iyiyim
Birileri sikayet etmisti eski mesajlari. Ondan kapanmisti..
Evet uzun zamandır burda değildim işe başladım falan filan öyle takılmaca, napıyosun nasılsınn?
hamdolsun canım sen nasılsın hastamısın hayırdır?
yaptım canım iki gündür tık yok kuzumda:) ilk kez oldu panikledik işte:) bende de 8 yeğen var:)
canım ilk kez oldu öğleden sonra eşim randevu alabilirse kendi doktoruna götürücez sağlık ocağında ki bir şey yapmadı
bel belli kaç sayfa yazışmışsınızbu topikte geçmişi okuma sevdamdan vazgeçtim
niye kapanmıştı merak ettim
sağol canım amin, sen nasıl oldun geçmişe bakamıyorum tel bozuk pc nin kk ya alerjisi var
Merhaba ben geldimmm
Hayırlı Cumalar kızlar
Aramızda görmek isterim canım.
Valla iyi miyim, değil miyim bilmiyorum? Rabbim beterinden korusun inş diyorum.
Senden ne haber?
Hâlâ aynıyım canım. Değişen bir şey yok. Saldım çayıra Mevlam kayıra...
Hayırdır canım bir sıkıntın mı var? Ben de iyiyim çok şükür yoğun gibiyim ama olsun..Aramızda görmek isterim canım.
Valla iyi miyim, değil miyim bilmiyorum? Rabbim beterinden korusun inş diyorum.
Senden ne haber?
Hâlâ aynıyım canım. Değişen bir şey yok. Saldım çayıra Mevlam kayıra...
İyi olur inşallah canım bende aynıyım güzeeeel bir tatil yapabilsek:) sen memlekete gidiceksin sanırım koli hazırlıyorum yazmıştın
Hayırdır canım bir sıkıntın mı var? Ben de iyiyim çok şükür yoğun gibiyim ama olsun..
Sorunun muhattabı kim ayol?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?