• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Heheh:KK53: Allah iyilik versin canım :KK45:
Cümlemize insallah :KK68:

Sağolun kabız 6 gündür kaka yapmıyor sütüm mü yetmiyor diye endişendik malum susuz kalmaması lazım bebeğimin tek böbreği var

arada cevap yazmadığım mesaj olabilir, sağlık ocağından sonra inşallah yazarım, pc de kafayı yedi şansıma:)
Cok gecmis olsun, Rabbim sifasini versin canim. Hayirli haberlerle gel insallah.

Su dokiyim de kendine gel :KK4:

Ayy kiz dökme dur :KK70::KK70:

Sağolun kabız 6 gündür kaka yapmıyor sütüm mü yetmiyor diye endişendik malum susuz kalmaması lazım bebeğimin tek böbreği var

arada cevap yazmadığım mesaj olabilir, sağlık ocağından sonra inşallah yazarım, pc de kafayı yedi şansıma:)
ayy yaaa kiyamam cok cok gecmis olsun canim. Kulak cubugunu zeytinyagina bandirip poposuna azicik degdirirsen kakasini yapar. 16 tane yegenim var da Allah bagislasin, onlardan biliyorum :KK70::KK70:

Heeer ben yine yanlis anladim daha uyanamadim herhalde :KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:benim esim korkmaz oyle seylerden :KK70::KK70:uyandi ya sukur dusunu falan aldi gitti :-)

Valla cicim ne yapayim oturuyorum. Sen. Ne yaptin o kahve isini?? Kahve içtiniz mi??

Ay canim valla cok dua ederim insallah insallah..
hayırlısıyla olur inaşallah canım ;)

Ay canim benim ya cok zor bilirim :( insallah yapar canim kakasini cok geçmiş olsun

10 güne kadar normal sadece anne sütüyle besleniyorsa diye söylerdi doktorumuz hep cnaım ama senn doktorun ne der bilemedim saglık versin Rabbim inşallah

Heeer ben yine yanlis anladim daha uyanamadim herhalde :KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:benim esim korkmaz oyle seylerden :KK70::KK70:uyandi ya sukur dusunu falan aldi gitti :-)

Valla cicim ne yapayim oturuyorum. Sen. Ne yaptin o kahve isini?? Kahve içtiniz mi??

Ay canim valla cok dua ederim insallah insallah..
Kahve içmedik henüz bir iki hafta sonra en erken :D boş zamanım yok şu aralar dedim ama istiyorum yani, bakarsın hayırlara vesile olur :D

Kahve içmedik henüz bir iki hafta sonra en erken :KK70: boş zamanım yok şu aralar dedim ama istiyorum yani, bakarsın hayırlara vesile olur :KK70:

Dogru tabi hic belli olmaz o isler. Insallah hayirlisidir. Artık buraya hic ugramiyorsunuz. Ne tamdem be marcello ve Kurk Mantolu Madonna. Herkesler unutmus burayi :KK53:

Benim okuduğum ve hala etkisinde kaldığım i ki kitap var.
1 Emine Senlikoglu Imamin manken kızı
2 Martı Jonathan

aşk canım emine şenlik oğlunun büüüütün kitaplarını okudum maria,idamlık genç,vicdan azabı şiddetle tavsiye ederim

Emine senlikoglunun idamlik gen isimli kitabini okumustum cok etkilenmistim, diger kitaplarini hic okumadim baska kitaplarinida arastiriyim alirim.

gunaydin kizlar gece baya sohbet etmissiniz o saatlerde ben blmem kacinci ruyami goruyordum ALLAH bilir.:-)
cumamiz hayirli olsun Rabbim bugun edilen dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin:KK36: dua eder dua beklerim kizlar :KK36:

Emine senlikoglunun idamlik gen isimli kitabini okumustum cok etkilenmistim, diger kitaplarini hic okumadim baska kitaplarinida arastiriyim alirim.

gunaydin kizlar gece baya sohbet etmissiniz o saatlerde ben blmem kacinci ruyami goruyordum ALLAH bilir.:-)
cumamiz hayirli olsun Rabbim bugun edilen dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin:KK36: dua eder dua beklerim kizlar :KK36:

Hayirli cumalar canim. Hepimizin duasi kabul olur insallah.

Merhabalarr hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar, çok boşlamışım ben buraları yavvvv

Hey yabancı! Sen de kimsin? Seni buralarda hiç görmedim. Ne iş? :KK53::KK53:

Bende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteye

Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.

@Bilgece canım iyiyim, sen nasılsın?

Back
X