- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.001
Cümlemize insallahHehehAllah iyilik versin canım
Cok gecmis olsun, Rabbim sifasini versin canim. Hayirli haberlerle gel insallah.Sağolun kabız 6 gündür kaka yapmıyor sütüm mü yetmiyor diye endişendik malum susuz kalmaması lazım bebeğimin tek böbreği var
arada cevap yazmadığım mesaj olabilir, sağlık ocağından sonra inşallah yazarım, pc de kafayı yedi şansıma:)
geçmiş olsun canım neyi var kuzucugunn çocugu hasta olunca çok çaresiz oluyor insan yaa:Bende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteye
evet canm aynen öyleGecmis olsun canim, alerji insani mahvediyor gercekten. En kötüsü de caresi yok
Sükür iyi diyelim iyi olalim :)
Daim olsun canim, bende ic güveysinden hallice
Su dokiyim de kendine gel
ayy yaaa kiyamam cok cok gecmis olsun canim. Kulak cubugunu zeytinyagina bandirip poposuna azicik degdirirsen kakasini yapar. 16 tane yegenim var da Allah bagislasin, onlardan biliyorumSağolun kabız 6 gündür kaka yapmıyor sütüm mü yetmiyor diye endişendik malum susuz kalmaması lazım bebeğimin tek böbreği var
arada cevap yazmadığım mesaj olabilir, sağlık ocağından sonra inşallah yazarım, pc de kafayı yedi şansıma:)
hayırlısıyla olur inaşallah canımHeeer ben yine yanlis anladim daha uyanamadim herhalde
benim esim korkmaz oyle seylerden uyandi ya sukur dusunu falan aldi gitti
Valla cicim ne yapayim oturuyorum. Sen. Ne yaptin o kahve isini?? Kahve içtiniz mi??
Ay canim valla cok dua ederim insallah insallah..
Ay canim benim ya cok zor bilirimSağolun kabız 6 gündür kaka yapmıyor sütüm mü yetmiyor diye endişendik malum susuz kalmaması lazım bebeğimin tek böbreği var
10 güne kadar normal sadece anne sütüyle besleniyorsa diye söylerdi doktorumuz hep cnaım ama senn doktorun ne der bilemedim saglık versin Rabbim inşallahSağolun kabız 6 gündür kaka yapmıyor sütüm mü yetmiyor diye endişendik malum susuz kalmaması lazım bebeğimin tek böbreği var
Geç kaldınAyy kiz dökme dur
ayy yaaa kiyamam cok cok gecmis olsun canim. Kulak cubugunu zeytinyagina bandirip poposuna azicik degdirirsen kakasini yapar. 16 tane yegenim var da Allah bagislasin, onlardan biliyorum
Kahve içmedik henüz bir iki hafta sonra en erkenHeeer ben yine yanlis anladim daha uyanamadim herhalde
benim esim korkmaz oyle seylerden uyandi ya sukur dusunu falan aldi gitti
Valla cicim ne yapayim oturuyorum. Sen. Ne yaptin o kahve isini?? Kahve içtiniz mi??
Ay canim valla cok dua ederim insallah insallah..
Kahve içmedik henüz bir iki hafta sonra en erkenboş zamanım yok şu aralar dedim ama istiyorum yani, bakarsın hayırlara vesile olur
İnşallah aminn, neden kimseler yok yavDogru tabi hic belli olmaz o isler. Insallah hayirlisidir. Artık buraya hic ugramiyorsunuz. Ne tamdem be marcello ve Kurk Mantolu Madonna. Herkesler unutmus burayi
İnşallah aminn, neden kimseler yok yavçok şaşırtıcı
Benim okuduğum ve hala etkisinde kaldığım i ki kitap var.
1 Emine Senlikoglu Imamin manken kızı
2 Martı Jonathan
aşk canım emine şenlik oğlunun büüüütün kitaplarını okudum maria,idamlık genç,vicdan azabı şiddetle tavsiye ederim
Ben de işim olmadığında bakınıyorum ama yazamıyorumAslinda saat 4e yakin ve aksam burada sohbet baya koyulasiyor.
Emine senlikoglunun idamlik gen isimli kitabini okumustum cok etkilenmistim, diger kitaplarini hic okumadim baska kitaplarinida arastiriyim alirim.
gunaydin kizlar gece baya sohbet etmissiniz o saatlerde ben blmem kacinci ruyami goruyordum ALLAH bilir.
cumamiz hayirli olsun Rabbim bugun edilen dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsindua eder dua beklerim kizlar
Ben de işim olmadığında bakınıyorum ama yazamıyorum(( geri kaldım hep ya
Evet o dönemleri biliyorumBaksana 1000 sayfayi devirdik vay beee nerelerden nerelere. Bi ara kapanmisti bile sevgili topigim.. ahh ahh
Merhabalarr hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar, çok boşlamışım ben buraları yavvvv
Bende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?