Bilgece ile Sohbete ;)))

Heheh Allah iyilik versin canım
Cümlemize insallah

Cok gecmis olsun, Rabbim sifasini versin canim. Hayirli haberlerle gel insallah.

Su dokiyim de kendine gel

Ayy kiz dökme dur

ayy yaaa kiyamam cok cok gecmis olsun canim. Kulak cubugunu zeytinyagina bandirip poposuna azicik degdirirsen kakasini yapar. 16 tane yegenim var da Allah bagislasin, onlardan biliyorum

hayırlısıyla olur inaşallah canım

Ay canim benim ya cok zor bilirim insallah yapar canim kakasini cok geçmiş olsun

10 güne kadar normal sadece anne sütüyle besleniyorsa diye söylerdi doktorumuz hep cnaım ama senn doktorun ne der bilemedim saglık versin Rabbim inşallah

Kahve içmedik henüz bir iki hafta sonra en erken boş zamanım yok şu aralar dedim ama istiyorum yani, bakarsın hayırlara vesile olur

Kahve içmedik henüz bir iki hafta sonra en erken boş zamanım yok şu aralar dedim ama istiyorum yani, bakarsın hayırlara vesile olur

Dogru tabi hic belli olmaz o isler. Insallah hayirlisidir. Artık buraya hic ugramiyorsunuz. Ne tamdem be marcello ve Kurk Mantolu Madonna. Herkesler unutmus burayi

Benim okuduğum ve hala etkisinde kaldığım i ki kitap var.
1 Emine Senlikoglu Imamin manken kızı
2 Martı Jonathan

aşk canım emine şenlik oğlunun büüüütün kitaplarını okudum maria,idamlık genç,vicdan azabı şiddetle tavsiye ederim

Emine senlikoglunun idamlik gen isimli kitabini okumustum cok etkilenmistim, diger kitaplarini hic okumadim baska kitaplarinida arastiriyim alirim.

gunaydin kizlar gece baya sohbet etmissiniz o saatlerde ben blmem kacinci ruyami goruyordum ALLAH bilir.
cumamiz hayirli olsun Rabbim bugun edilen dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin dua eder dua beklerim kizlar

Hayirli cumalar canim. Hepimizin duasi kabul olur insallah.

Merhabalarr hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar, çok boşlamışım ben buraları yavvvv

Hey yabancı! Sen de kimsin? Seni buralarda hiç görmedim. Ne iş?

Bende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteye

Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.

@Bilgece canım iyiyim, sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…