- 25 Kasım 2013
- 1.026
- 887
- 323
- 29
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.941
Allah razı olsun abla
seninde aklında bulunsun eşin olur yada küçük bebişler olur (erkek) kardeşim olur
Röntgene gidince doktor kalça ve karın grafisi üriner sistem falan istemişse teknikerden gonad koruyucu talep edin,testisleri koruyun koruyucuyu penisin ön kısmına yerleştirin,spermler ölüyor çünkü
Teknikerler önemsemiyor genel olarak aklın dursun
Tabiki abla her soruyu sor beklerim muhakkakAnaaam canim dikkat edicem. Ben sana sorarim boyle seyleri insallaj. Cok tehlikeli neden dikkat etmiyorlar yaaa??
Cumleten iyi geceler.. Gorusmek uzeree
sizin için yazdım BAŞKANN.. tabiki güzel olmalı
üzülün içinizde tutmayın ama kendinizi harab edecek kadar olmasın
Herkes uyudu sanırım...
cok dikkt isteyen konular bunlar. Sagol canim bilgilendirme icin. Ben simdi cikiyoeum.hayirli geceler.. konusuruz yineTabiki abla her soruyu sor beklerim muhakkak
Aslında bunda teknikerlerinde çok suçu yok
Çok yoğun çalışılıyor,doktorlar çok gereksiz çekimler yolluyor,buda yoğunluğun artmasına zaman kaybı olmasın diye işlerin acele olmasına sebebiyet veriyor,onunla uğraşacağı zamana 3 kişiyi çekiyor yani
Büyükten ziyade özellikle gelişim çağında ve bebişlerde çok dikkat edilmesi gerekiyor,yazık çünkü gelecekleri söz konusu
Staj yaptığım bi hastanede teknikerler yoğunluktan kendi önlüklerini giyemiyodu,ben regl olduğum halde tuvalete gidemiyodum hep taşmıştım
Hayırlı geceler abla,görüşürüzKizlar esim geldi yazamadim hayirli geceler.
cok dikkt isteyen konular bunlar. Sagol canim bilgilendirme icin. Ben simdi cikiyoeum.hayirli geceler.. konusuruz yine
önemlii değil ablaKizlar esim geldi yazamadim hayirli geceler.
Anticiğimm...Bilgece Abla bugün üzgündü sağ kolunu bileennn unutmuştuAyıp yahu ayıp biride dememiş Anti nerdeee
Hayırdır canım neler oldu kiiAnticiğimm...Bilgece Abla bugün üzgündü sağ kolunu bileennn unutmuştu
Bende kim bana sık yazarsa nicki öyle aklımada kalıyor
şimdi sorsamm telafisii var mıdır??
Reglisi 2 gün gecikmiş.Hamilelikten şüpheleniyordu.bugün hasta olmuş.Çokta isteyince hayal kırıklığına uğradı.O yüzden üzgündü :/Hayırdır canım neler oldu kii
Anladımm hayırlısı olsun ya inş Rabbim dualarnın emeklernin karşılıgını en yakın zamanda verir... Sen ne yapıyorsun bu saatte dersmi çalişiyon canmReglisi 2 gün gecikmiş.Hamilelikten şüpheleniyordu.bugün hasta olmuş.Çokta isteyince hayal kırıklığına uğradı.O yüzden üzgündü :/
Aminn canım :) İnşallah dualarımız, Bilgece abla ve kendisi gibi bir çok bebek bekleyen ablalarla beraber...Anladımm hayırlısı olsun ya inş Rabbim dualarnın emeklernin karşılıgını en yakın zamanda verir... Sen ne yapıyorsun bu saatte dersmi çalişiyon canm
Amin canım inş..Aminn canım :) İnşallah dualarımız, Bilgece abla ve kendisi gibi bir çok bebek bekleyen ablalarla beraber...
napıyım canım uyku tutmadı öyle takılıyorum
hehehe kızma yaaAmin canım inş..iyi yapıyorsun aferin canim ders çalışmak varken takıl sen
Yok canım ne kızması minnak bı uyarıydı senin için dedim ben canımm ama yarın çalşackmışsn zaten akıllı kızın hali başka oluyor canum :) valla ben çalışıyorum şekerim işteyimhehehe kızma yaa
@fullofcrazy söyledim yarın çalışıcam didimm
beni boşver sen napıyorsun? sen neden uyanıksın? :)
Uyarın için teşekkür ederim canımYok canım ne kızması minnak bı uyarıydı senin için dedim ben canımm ama yarın çalşackmışsn zaten akıllı kızın hali başka oluyor canum :) valla ben çalışıyorum şekerim işteyim
Sağlık personelym canm nöbetteym bugün de üUyarın için teşekkür ederim canım
Anamm işiniz nedir?Aklımda kalmamış :/
Sadece yaş 22 diye aklımda kalmış.
ohh ne güzelSağlık personelym canm nöbetteym bugün de ü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?