Bilgece ile Sohbete ;)))

Anaaam canim dikkat edicem. Ben sana sorarim boyle seyleri insallaj. Cok tehlikeli neden dikkat etmiyorlar yaaa??

Anaaam canim dikkat edicem. Ben sana sorarim boyle seyleri insallaj. Cok tehlikeli neden dikkat etmiyorlar yaaa??
Tabiki abla her soruyu sor beklerim muhakkak
Aslında bunda teknikerlerinde çok suçu yok
Çok yoğun çalışılıyor,doktorlar çok gereksiz çekimler yolluyor,buda yoğunluğun artmasına zaman kaybı olmasın diye işlerin acele olmasına sebebiyet veriyor,onunla uğraşacağı zamana 3 kişiyi çekiyor yani
Büyükten ziyade özellikle gelişim çağında ve bebişlerde çok dikkat edilmesi gerekiyor,yazık çünkü gelecekleri söz konusu
Staj yaptığım bi hastanede teknikerler yoğunluktan kendi önlüklerini giyemiyodu,ben regl olduğum halde tuvalete gidemiyodum hep taşmıştım

Cumleten iyi geceler.. Gorusmek uzeree

sizin için yazdım BAŞKANN.. tabiki güzel olmalı
üzülün içinizde tutmayın ama kendinizi harab edecek kadar olmasın

Herkes uyudu sanırım...

Kizlar esim geldi yazamadim hayirli geceler.

cok dikkt isteyen konular bunlar. Sagol canim bilgilendirme icin. Ben simdi cikiyoeum.hayirli geceler.. konusuruz yine

Reglisi 2 gün gecikmiş.Hamilelikten şüpheleniyordu.bugün hasta olmuş.Çokta isteyince hayal kırıklığına uğradı.O yüzden üzgündü :/
Anladımm hayırlısı olsun ya inş Rabbim dualarnın emeklernin karşılıgını en yakın zamanda verir... Sen ne yapıyorsun bu saatte dersmi çalişiyon canm

Anladımm hayırlısı olsun ya inş Rabbim dualarnın emeklernin karşılıgını en yakın zamanda verir... Sen ne yapıyorsun bu saatte dersmi çalişiyon canm
Aminn canım :) İnşallah dualarımız, Bilgece abla ve kendisi gibi bir çok bebek bekleyen ablalarla beraber...
napıyım canım uyku tutmadı öyle takılıyorum

hehehe kızma yaa
@fullofcrazy söyledim yarın çalışıcam didimm
beni boşver sen napıyorsun? sen neden uyanıksın? :)
Yok canım ne kızması minnak bı uyarıydı senin için dedim ben canımm ama yarın çalşackmışsn zaten akıllı kızın hali başka oluyor canum :) valla ben çalışıyorum şekerim işteyim

Yok canım ne kızması minnak bı uyarıydı senin için dedim ben canımm ama yarın çalşackmışsn zaten akıllı kızın hali başka oluyor canum :) valla ben çalışıyorum şekerim işteyim
Uyarın için teşekkür ederim canım

Anamm işiniz nedir?Aklımda kalmamış :/
Sadece yaş 22 diye aklımda kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…