Bilgece ile Sohbete ;)))

Sagol canim.benim ne gizel.soylemisisn. her seyin hayirlisi derim hep. Biraz uzuluyorum ama sonra geciyoe..

Cokkk yorgunum canım iyi değilim ben
hayirdir insallah? Ne oldu k £??

Nasil ya? Baska bir caresi yok mu?? Cok tehlikelo. Radyasyon odalarina kaktus falan koysaniz ise yaramaz mi?? Allah korusun daha ciddi sorunlarinda olur. Nasil donunuza kadar mesela??

Iyiyim cok sukur canim uykumun gelmesini bekliyorum ama gelmiyo Sen in kirmizilar gelmis gene .. Durmak yok yola devam onumuzdeki aylarda insallah canını sıkma

Aynen durmak.yok yola devam hayirli zamam ne zamansa o zaman insallah yaa acelemoz yok

Amin canım hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini bende yarın hastaneye gideceğim çok korkuyorum
korkma korma. Bak gorecekson hicbie aey çıkmayacak Allahin izniyle canim

şimdi abla gebelikten tut göz damarlarına ordan tut tiroide kadar.
İlk aşamada sıkıntı yok yani ilk 10 yıl,sonrasında kanser gözlerin ileri derecede bozulması ve kör olmaya kadar gidiyor.
Tabi ben kazandıktan sonra öğrendim.
Kurşun önlük aynı şekilde gözlük boyunluk var kullanınca %80 korunuyosun %20 rabbimin isteğine kalmış

Aynen durmak.yok yola devam hayirli zamam ne zamansa o zaman insallah yaa acelemoz yok

korkma korma. Bak gorecekson hicbie aey çıkmayacak Allahin izniyle canim
İnşallah ya var ya çatlak ya da hemoroid derse havalara uçarım çok da utanıyorum ama yapcak bir şey yok katlanacağım artık

Anaaamm bu cok tehlikeli yaa. 10 yildan fazla yapilmaz Allah korusun cidden. Fakat mesela ben kaynanami falan goturuyoeum ne onluk ne de gozluk hicbir seu kullanmiyorlar. Peki bu bolum neden bu kadar ragbet goruyoe? maasi mi cok iyi??

İnşallah ya var ya çatlak ya da hemoroid derse havalara uçarım çok da utanıyorum ama yapcak bir şey yok katlanacağım artık

Allah korusun hemoroid olmasin. Hemoroid ne belali bir sey sne biliyor musun? Insallaj hocbir sey yoktir..

Haftaya kızımın doğum günü var canım onun malzemeleri için dolaştım bugün aksam10 da girdim eve tütu etek felan yapcam kuzuma
ayy masallah nice uzun guzel hayirli omurleri olur insallah.

Allah korusun hemoroid olmasin. Hemoroid ne belali bir sey sne biliyor musun? Insallaj hocbir sey yoktir..

ayy masallah nice uzun guzel hayirli omurleri olur insallah.
O korktuğum kadar kötü değildir keşke hiç bir şey olmasa ama var hissediyorum

Anaaamm bu cok tehlikeli yaa. 10 yildan fazla yapilmaz Allah korusun cidden. Fakat mesela ben kaynanami falan goturuyoeum ne onluk ne de gozluk hicbir seu kullanmiyorlar. Peki bu bolum neden bu kadar ragbet goruyoe? maasi mi cok iyi??
rahat bide yıllık sua izni var bi ay bi ayda yıllık izin 2 ay tatil :))
kişisel tercih o,kullanan kullanır kullanmayan kullanmıyo,ama kullanmak gerekli kesinlikle.
Mr da radyasyon yok mesela ama tomografide uff felaket

Allah yardimciniz olsun valla.
Allah razı olsun abla
seninde aklında bulunsun eşin olur yada küçük bebişler olur (erkek) kardeşim olur
Röntgene gidince doktor kalça ve karın grafisi üriner sistem falan istemişse teknikerden gonad koruyucu talep edin,testisleri koruyun koruyucuyu penisin ön kısmına yerleştirin,spermler ölüyor çünkü
Teknikerler önemsemiyor genel olarak aklın dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…