- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.921
Şaka bir yana biliyorum AblacığımSıkma canını Bende daha çok üzmemek için tüm gün bir şey yazmadım...
Hem evleneli 1.5 sene olmuşÇok acelecisin yahuu
Nasibe,kadere inanan birisin çok şükür...
Dua ediyorsun ama sabırsızca bekliyorsun sabırla bekle lütfen...
Rabbimde şuan sizi beklemekle sınıyor...
Hayırlı sağlıklı bir evlat olsunda varsın 5-6 ay geç olsun...
Benim büyük teyzemin 5-6 yıl çocuğu olmadı ilki tedavi ikincisi normal süpriz oldu :) Allah kaderinize yazdıktan sonra olur elbet...
İlk önce bir tedavi olunSağlığınıza kavusun
İlla hastalık bir şey olduğunda bebek olmamazlık olmuyor sağlık problemide olmayıp sahip olamayanlar var.nasip olmadığı gibi birde şuna inanıyorum kadın psikolojik ve bedenen ne zaman anneliğe hazır hissediyorsa Rabbim o zaman veriyorSiz hazırım gibi düşünebilirsiniz ama bedeniniz hazır olmayabilir..bunu unutmayalım lütfen
hayirdir insallah? Ne oldu k £??Cokkk yorgunum canım iyi değilim ben
Nasil ya? Baska bir caresi yok mu?? Cok tehlikelo. Radyasyon odalarina kaktus falan koysaniz ise yaramaz mi?? Allah korusun daha ciddi sorunlarinda olur. Nasil donunuza kadar mesela??etkiliyo abla ok afedersin donumuza kadar etkiliyo
kurşun önlükler var onları kullanıyoruz da ne kadar faydalıysa
zaten minik bastıbacak bişeyim onu giyince yürüyen önlük oluyorum bide çok ağır bel fıtığım oldu
Iyiyim cok sukur canim uykumun gelmesini bekliyorum ama gelmiyoSen in kirmizilar gelmis gene .. Durmak yok yola devam onumuzdeki aylarda insallah canını sıkma
korkma korma. Bak gorecekson hicbie aey çıkmayacak Allahin izniyle canimAmin canım hayırlısıyla alırsın kucağına bebişinibende yarın hastaneye gideceğim çok korkuyorum
şimdi abla gebelikten tut göz damarlarına ordan tut tiroide kadar.Sagol canim.benim ne gizel.soylemisisn. her seyin hayirlisi derim hep. Biraz uzuluyorum ama sonra geciyoe..
hayirdir insallah? Ne oldu k £??
Nasil ya? Baska bir caresi yok mu?? Cok tehlikelo. Radyasyon odalarina kaktus falan koysaniz ise yaramaz mi?? Allah korusun daha ciddi sorunlarinda olur. Nasil donunuza kadar mesela??
İnşallah ya var ya çatlak ya da hemoroid derse havalara uçarımAynen durmak.yok yola devamhayirli zamam ne zamansa o zaman insallah yaa acelemoz yok
korkma korma. Bak gorecekson hicbie aey çıkmayacak Allahin izniyle canim
Haftaya kızımın doğum günü var canım onun malzemeleri için dolaştım bugün aksam10 da girdim eve tütu etek felan yapcam kuzumahayirdir insallah? Ne oldu k £??
şimdi abla gebelikten tut göz damarlarına ordan tut tiroide kadar.
İlk aşamada sıkıntı yok yani ilk 10 yıl,sonrasında kanser gözlerin ileri derecede bozulması ve kör olmaya kadar gidiyor.
Tabi ben kazandıktan sonra öğrendim.
Kurşun önlük aynı şekilde gözlük boyunluk var kullanınca %80 korunuyosun %20 rabbimin isteğine kalmış
İnşallah ya var ya çatlak ya da hemoroid derse havalara uçarımçok da utanıyorum ama yapcak bir şey yok katlanacağım artık
ayy masallah nice uzun guzel hayirli omurleri olur insallah.Haftaya kızımın doğum günü var canım onun malzemeleri için dolaştım bugün aksam10 da girdim eve tütu etek felan yapcam kuzuma
O korktuğum kadar kötü değildir keşke hiç bir şey olmasa ama var hissediyorumAllah korusun hemoroid olmasin. Hemoroid ne belali bir sey sne biliyor musun? Insallaj hocbir sey yoktir..
ayy masallah nice uzun guzel hayirli omurleri olur insallah.
O korktuğum kadar kötü değildir keşke hiç bir şey olmasa ama var hissediyorum
rahat bide yıllık sua izni var bi ay bi ayda yıllık izin 2 ay tatil :))Anaaamm bu cok tehlikeli yaa. 10 yildan fazla yapilmaz Allah korusun cidden. Fakat mesela ben kaynanami falan goturuyoeum ne onluk ne de gozluk hicbir seu kullanmiyorlar. Peki bu bolum neden bu kadar ragbet goruyoe? maasi mi cok iyi??
Dualarınızı eksik etmeyin nolurben de yol diyorum yarin ola Hayrola insallah.
rahat bide yıllık sua izni var bi ay bi ayda yıllık izin 2 ay tatil :))
kişisel tercih o,kullanan kullanır kullanmayan kullanmıyo,ama kullanmak gerekli kesinlikle.
Mr da radyasyon yok mesela ama tomografide uff felaket
Sorunun ne oldugunu tam anlayamadim ama kotu bisey yoktur insallah.. Yarin bizlere de sonucu yaz lutfen.. Dualarimiz seninleDualarınızı eksik etmeyin nolur
Allah razı olsun ablaAllah yardimciniz olsun valla.
Tamam canim dualarim seninle insallah kotu bir sey cikmazDualarınızı eksik etmeyin nolur
Amin çok sağolun yazacağım inşallahSorunun ne oldugunu tam anlayamadim ama kotu bisey yoktur insallah.. Yarin bizlere de sonucu yaz lutfen.. Dualarimiz seninle
İnşallah var ya hiç bir şey çıkmasın yada korktuğum kadar kötü olmasın herkese benden ne isterse oTamam canim dualarim seninle insallah kotu bir sey cikmaz
Sagol canim.benim ne gizel.soylemisisn. her seyin hayirlisi derim hep. Biraz uzuluyorum ama sonra geciyoe..
iyi gecelerrCumleten iyi geceler.. Gorusmek uzeree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?