• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Hayirli gecelwr tatlisim. Ozletme kendini :KK60::KK60:

Valla canim Benim adetim 2 gun gecti. Herhalde gebeyim dedim, gebelik istiyorum cunku. Sonra bugün adet oldum. Sancim falan var ondan yani
anladım
Herşeyin hayırlısı olsun abla demekki zamanı değil zamanımız var:))
Hayırlısıyla gelsin bebiş inşaAllah:-)

yok abla bırakmıyolar sadece başka birimde çalıştırıyolar ekg gibi
Himm anladim simdi canim tamam :-) bolumun cok guzel ama radyasyon etkilemiyor mu?? bunun icin ozel bir şey yapiyor musunjz??
Iyi geceler guzel bayanlar .. Hiziniza yetişemiyorum ben yahu:KK53:
Iyi geveler canim. Biraz hizliyizdir biz :KK53: ne yapiyorsun??

Bende uzanıyorum dizim bitti müzik dinliyorum öyle :KK45: ya yukarıda okudum adet olmuşsun üzüldüm artık bir daha ki sefere heyecanlandırırsın bizi :KK68:

Aynen canim bi dahaki sefere her seyin hayirlisi insallah.

İyi gecelerrr kkızlar nasılsınız?

Iyi gecwler. Iyiyiz canom sen nasilsinn??

Canim valla kendi derdimden kimseyo soramadim.ki inan..
Şaka bir yana biliyorum Ablacığım :KK66: Sıkma canını :KK66: Bende daha çok üzmemek için tüm gün bir şey yazmadım...
Hem evleneli 1.5 sene olmuş :KK66: Çok acelecisin yahuu :KK48:
Nasibe,kadere inanan birisin çok şükür...
Dua ediyorsun ama sabırsızca bekliyorsun sabırla bekle lütfen... :KK66:
Rabbimde şuan sizi beklemekle sınıyor...
Hayırlı sağlıklı bir evlat olsunda varsın 5-6 ay geç olsun...
Benim büyük teyzemin 5-6 yıl çocuğu olmadı ilki tedavi ikincisi normal süpriz oldu :) Allah kaderinize yazdıktan sonra olur elbet... :KK66:
İlk önce bir tedavi olun :KK66: Sağlığınıza kavusun :KK66:
İlla hastalık bir şey olduğunda bebek olmamazlık olmuyor sağlık problemide olmayıp sahip olamayanlar var.nasip olmadığı gibi birde şuna inanıyorum kadın psikolojik ve bedenen ne zaman anneliğe hazır hissediyorsa Rabbim o zaman veriyor :KK66: Siz hazırım gibi düşünebilirsiniz ama bedeniniz hazır olmayabilir..bunu unutmayalım lütfen :KK66:

Himm anladim simdi canim tamam :-) bolumun cok guzel ama radyasyon etkilemiyor mu?? bunun icin ozel bir şey yapiyor musunjz??

etkiliyo abla ok afedersin donumuza kadar etkiliyo:KK61:
kurşun önlükler var onları kullanıyoruz da ne kadar faydalıysa
zaten minik bastıbacak bişeyim onu giyince yürüyen önlük oluyorum bide çok ağır bel fıtığım oldu

Iyiyim cok sukur canim uykumun gelmesini bekliyorum ama gelmiyo :KK57:Sen in kirmizilar gelmis gene .. Durmak yok yola devam :D onumuzdeki aylarda insallah canını sıkma:KK19::KK19:

Amin canım hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini :KK68: bende yarın hastaneye gideceğim çok korkuyorum :KK17:

Back
X