- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.901
inşallah ablaCanim baban bir seu yok diyirsa yoktur. Sen bol bol.dua et. Allah babani korur insallah.
Hayırlı geceler ablaaCanlarim sarj bitiyor şimdilik hayırlı geceler diyorum.
Hayirli gecelwr tatlisim. Ozletme kendiniCanlarim sarj bitiyor şimdilik hayırlı geceler diyorum.
Valla canim Benim adetim 2 gun gecti. Herhalde gebeyim dedim, gebelik istiyorum cunku. Sonra bugün adet oldum. Sancim falan var ondan yaniinşallah abla
senin neyin var kendi derdimden unuttum yazmıştın yukarda
anladımHayirli gecelwr tatlisim. Ozletme kendini
Valla canim Benim adetim 2 gun gecti. Herhalde gebeyim dedim, gebelik istiyorum cunku. Sonra bugün adet oldum. Sancim falan var ondan yani
anladım
Herşeyin hayırlısı olsun abla demekki zamanı değil zamanımız var:))
Hayırlısıyla gelsin bebiş inşaAllah
ben röntgenciyim abla radyoloji okuyorum bi senem bitti seneye mezunum inşallahAynen her seyin bir zamani var tatlim amin amin. Sen ne okuyorsun bakalim??
Selamlar napıyorsunuz?
Ohh masallah ne guzel. Ya aklima bugun bi sey geldi onu sorucam simdi.ben röntgenciyim abla radyoloji okuyorum bi senem bitti seneye mezunum inşallah
yok abla bırakmıyolar sadece başka birimde çalıştırıyolar ekg gibiOhh masallah ne guzel. Ya aklima bugun bi sey geldi onu sorucam simdi.
Simdi rontgen ceken bayanlar hamile kaldiklarinda isi birakiyorlar mi??
Bende uzanıyorum dizim bitti müzik dinliyorum öyleBen uzaniyorim canim.sen ne yapiyorsun??
Himm anladim simdi canim tamamyok abla bırakmıyolar sadece başka birimde çalıştırıyolar ekg gibi
Iyi geveler canim. Biraz hizliyizdir bizIyi geceler guzel bayanlar .. Hiziniza yetişemiyorum ben yahu
Bende uzanıyorum dizim bitti müzik dinliyorum öyleya yukarıda okudum adet olmuşsun üzüldüm artık bir daha ki sefere heyecanlandırırsın bizi
İyi gecelerrr kkızlar nasılsınız?
Şaka bir yana biliyorum AblacığımCanim valla kendi derdimden kimseyo soramadim.ki inan..
Iyi gecwler. Iyiyiz canom sen nasilsinn??
etkiliyo abla ok afedersin donumuza kadar etkiliyoHimm anladim simdi canim tamambolumun cok guzel ama radyasyon etkilemiyor mu?? bunun icin ozel bir şey yapiyor musunjz??
Iyi geveler canim. Biraz hizliyizdir bizne yapiyorsun??
Aynen canim bi dahaki sefere her seyin hayirlisi insallah.
Iyiyim cok sukur canim uykumun gelmesini bekliyorum ama gelmiyoHimm anladim simdi canim tamambolumun cok guzel ama radyasyon etkilemiyor mu?? bunun icin ozel bir şey yapiyor musunjz??
Amin canım hayırlısıyla alırsın kucağına bebişiniHimm anladim simdi canim tamambolumun cok guzel ama radyasyon etkilemiyor mu?? bunun icin ozel bir şey yapiyor musunjz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?