• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Allah razı olsun abla
seninde aklında bulunsun eşin olur yada küçük bebişler olur (erkek) kardeşim olur
Röntgene gidince doktor kalça ve karın grafisi üriner sistem falan istemişse teknikerden gonad koruyucu talep edin,testisleri koruyun koruyucuyu penisin ön kısmına yerleştirin,spermler ölüyor çünkü
Teknikerler önemsemiyor genel olarak aklın dursun

Anaaam canim dikkat edicem. Ben sana sorarim boyle seyleri insallaj. Cok tehlikeli neden dikkat etmiyorlar yaaa??

Anaaam canim dikkat edicem. Ben sana sorarim boyle seyleri insallaj. Cok tehlikeli neden dikkat etmiyorlar yaaa??
Tabiki abla her soruyu sor beklerim muhakkak
Aslında bunda teknikerlerinde çok suçu yok
Çok yoğun çalışılıyor,doktorlar çok gereksiz çekimler yolluyor,buda yoğunluğun artmasına zaman kaybı olmasın diye işlerin acele olmasına sebebiyet veriyor,onunla uğraşacağı zamana 3 kişiyi çekiyor yani
Büyükten ziyade özellikle gelişim çağında ve bebişlerde çok dikkat edilmesi gerekiyor,yazık çünkü gelecekleri söz konusu
Staj yaptığım bi hastanede teknikerler yoğunluktan kendi önlüklerini giyemiyodu,ben regl olduğum halde tuvalete gidemiyodum hep taşmıştım:KK70::KK70:

Cumleten iyi geceler.. Gorusmek uzeree:KK25:

:KK66: sizin için yazdım BAŞKANN..:rolleyes::rolleyes::rolleyes: tabiki güzel olmalı :KK70: :KK66:
üzülün içinizde tutmayın ama kendinizi harab edecek kadar olmasın :KK66:

Herkes uyudu sanırım...:KK48::KK51:

Kizlar esim geldi yazamadim hayirli geceler.

Tabiki abla her soruyu sor beklerim muhakkak
Aslında bunda teknikerlerinde çok suçu yok
Çok yoğun çalışılıyor,doktorlar çok gereksiz çekimler yolluyor,buda yoğunluğun artmasına zaman kaybı olmasın diye işlerin acele olmasına sebebiyet veriyor,onunla uğraşacağı zamana 3 kişiyi çekiyor yani
Büyükten ziyade özellikle gelişim çağında ve bebişlerde çok dikkat edilmesi gerekiyor,yazık çünkü gelecekleri söz konusu
Staj yaptığım bi hastanede teknikerler yoğunluktan kendi önlüklerini giyemiyodu,ben regl olduğum halde tuvalete gidemiyodum hep taşmıştım:KK70::KK70:
cok dikkt isteyen konular bunlar. Sagol canim bilgilendirme icin. Ben simdi cikiyoeum.hayirli geceler.. konusuruz yine

Reglisi 2 gün gecikmiş.Hamilelikten şüpheleniyordu.bugün hasta olmuş.Çokta isteyince hayal kırıklığına uğradı.O yüzden üzgündü :/
Anladımm hayırlısı olsun ya inş Rabbim dualarnın emeklernin karşılıgını en yakın zamanda verir... Sen ne yapıyorsun bu saatte dersmi çalişiyon canm

Anladımm hayırlısı olsun ya inş Rabbim dualarnın emeklernin karşılıgını en yakın zamanda verir... Sen ne yapıyorsun bu saatte dersmi çalişiyon canm
Aminn canım :) İnşallah dualarımız, Bilgece abla ve kendisi gibi bir çok bebek bekleyen ablalarla beraber...
napıyım canım uyku tutmadı öyle takılıyorum:KK51:

hehehe kızma yaa:KK23::KK23::KK23:
@fullofcrazy söyledim yarın çalışıcam didimm :KK70:
beni boşver sen napıyorsun? sen neden uyanıksın? :)
Yok canım ne kızması minnak bı uyarıydı senin için dedim ben canımm ama yarın çalşackmışsn zaten akıllı kızın hali başka oluyor canum :) valla ben çalışıyorum şekerim işteyim

Yok canım ne kızması minnak bı uyarıydı senin için dedim ben canımm ama yarın çalşackmışsn zaten akıllı kızın hali başka oluyor canum :) valla ben çalışıyorum şekerim işteyim
Uyarın için teşekkür ederim canım ;)
:KK39::KK37:
Anamm işiniz nedir?o_OAklımda kalmamış :/
Sadece yaş 22 diye aklımda kalmış.:KK51:

Back
X