- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.781
Evet bende seviyorum...
Bazen yoğun olunca insan bunalıyor
sağlık sektorunde asla çalışmam kan görünce küüüüüt
aynenBiz kan görmüyoruz o yüzden bizimki iyi
tamam canım uyu dinlenKizlar regl.oldugim icin feci sancim var ben biraz uyuyayim. hadi gorusuruzzz
Kizlar regl.oldugim icin feci sancim var ben biraz uyuyayim. hadi gorusuruzzz
Annemden dolayı iyi bilirim gülüm, çok hassas varlıklarsınız. Aman kimse üzülmesin diye didinip durursunuz ama iş kendinize gelince durum değişir. Başkalarına verdiğiniz değeri birazda kendinize verseniz azıcık belki bu kadar üzülmeyeceksiniz ama olmuyor işte. Yengeçler kadar ince fikirli başka burç var mı acaba :))ama öyle biliyor musun canım böyle hiç tanımadığım biri gelsin anlatsın desin bana su söyle yaptı köpürürüm aaa niyeymiş kendine baksınmış triplerine girerim bir de oturur ağlarım dayanamam
bende mi gelsem ki aranıza müsaade var mı
Ben yazayım olma miYeni gelen arkadaslarim giriyorsunuz bir daha da yazmiyorsunuz neden ki acaba??
Bir tane yeni üye vardi bana yazacakti ne oldu anlamadim. Nickini de hatirlayamadim. Kimdi acaba. Bir sorum var demisti. .
Ben yazayım olma mi
Yeni gelen arkadaslarim giriyorsunuz bir daha da yazmiyorsunuz neden ki acaba??
Bir tane yeni üye vardi bana yazacakti ne oldu anlamadim. Nickini de hatirlayamadim. Kimdi acaba. Bir sorum var demisti. .
Ben yazayım olma mi
bende varım bendebende yazarim olarmi?
bende yazarim olarmi?
Kiz paylasilamiyorsun iste ne guzel. Ablan evli mi? Abin evli mi?? Bence sen onlarin islerini yapma bakalim o zaman ne yapacaklar.of kızlar abim bugün aradı geneablam diğer abime yollamıcam gelmicek demiş oda beni aradı ablam nediyor cumartesi geliyorsun flan ben seni özledim cart curt ooof ablamda bende moralimiz bozuldu çok alıştık ya biz birbirimize
Olma mi hazalimbende yazarim olarmi?
Geçmiş olsun canim bu sanci evlenince gecer diyolla gecmedi miYaz sekerim tabi yazzz.ayy agri kesici aldim uyudum da kendime geldim resmen nasil sancim vardi cok fenaa.
ablam evli ben ona geldim 21 gündür abimler bekarGelin canlarim.geelin bi muhabbet konusu bulup konusalim.bence.
Kiz paylasilamiyorsun iste ne guzel. Ablan evli mi? Abin evli mi?? Bence sen onlarin islerini yapma bakalim o zaman ne yapacaklar.
Geçmiş olsun canim bu sanci evlenince gecer diyolla gecmedi mi
ablam evli ben ona geldim 21 gündür abimler bekar
Seninkini alana benimki bedevaKızlar aciiiiil göbeğimi birine bağışlamak istiyorum var mi talippara almicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?