Bilgece ile Sohbete ;)))

Kesinlikle yaptir derim eger imknain varsa. Evlendikten sonra asiri rahatlik oluyor, oyle boyle degil. Dusunsene hep temiz kaliyorsun..
Canım çalışıyorum ya şimdi bi iki ay sonra başlamayı düşünüyorum kısmet olyrsa ama kolalti icin gittigim yer 3500 4000 arasi istiyor. Memnunum ama çok pahali degil mi ya

Nasil gecti peki.?

Ayy anladimm. Ne guzel masallah. Biz de kizkardesler birbirimkzi cok severiz. 5 kiz kardesiz hep beraber buyuduk cok seviyoruz birbirimizi.
E enisten yurt disindaysa ablani bence de tek birakma canim.
enişt
Canim annen neden yemek yapmiyor ki??

ayy insallah benim de hayirlisiyla yavrucugim olur da gecer sancilarim..
canım annem çok rahattır öyle hizmet ikram pek sevmez benim abimlerde sporcu onlar için yemek herşey ben bazen yeri geliyor sabahtan akşama kadar mutfaktan çıkmıyorum arkadaş vs yok büüüüütün gün evde ev işleri,yemek bütün günüm geçiyor

Arkadaşlar çok trajikomik ama ben yıllar önce yaşadığım bi olayı anlatayım.

Köydeydik. Ailecek gezmeye çıkmıştık bir gün. Yol çalışması yapılmış tee ermenilerin mezarları da yıkılmış haliyle zaten belli başlı bi Mezarlıkları yok gelişigüzel görülmüşler neyse.. bende insan kemikleri fark ettim gömeyim dedim ( korkusuz korkagim tabii o Zamanlar yalnız olsam hayatta yapamam yanımda anam babam Bacim falan .. ) ben tam kemiklere eğildim aaaaaaa diye bi ses. Korkudan öldüm ölü hortladi diye o 3 saniyede ömrümden 10 yıl gitti. Peşinden de iiiiiiii diye bi ses. Meğer eşşek anırıyormus ulan dedim baslarim kemigine de ermenisi de

Vay masallah ya seni evlatlık olarak alabilirim. Kiz seni alan yasadi yaaaa masallahhhh

aynen cok harika teselli veriyorsun

Hadi komik şeyler anlatin.

Hahajajajhaa
benim amcamin ogluna amcam kizmis defol git demis. Amcamin oglu da hava soguk nereye gidip kalsam demis camiye gitmism bakmis cami kilitli. Tuvaletine gitmis bakmis tabut var. Icine girmis
uyumus. Biraz vakit gectikten sonra imam gelmiş iceri sabah namazi vaktinde. Imam abdest alirken amcamin ogku da camiyi acmistir oraya gideyim deyip kalkmis, imam korkudan bayilmis

korkunç bi hikaye olucak diye ürktüm ama sonu komık bitti ohh rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…