- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah iyiliğini versinolay var kizlar linke gelin.nayrica gorusuruz canimdmira
Müsait olduğum vakit gidicem canım inşallah.Ayy canim sende de mantar var o zaman yaaa. Cok fena. Bi kadin doguma git. Ama sen zaten bi ara gidecektin ne oldu??
Aynen kizlar sukue esim kabul etti.
Adetim 1 hafta suruyor cnaim..
Müsait olduğum vakit gidicem canım inşallah.
Off doktora gittiğim takdirde mantar için ilaç mı vericek? Napıcak :/
Kremlerin de ilaçların da pek etkisi olduğunu düşünmüyorum ama inşallah işe yarar..Evet canim sana krem verir. Fitil falan vermez evli olmadigin icin.
Kremlerin de ilaçların da pek etkisi olduğunu düşünmüyorum ama inşallah işe yarar..
Merhaba ....
Nasılsınız...
Merhaba kardelen iyiyiz hos geldin. Sen nasilsin??
İnşallah canım. İnşallah seninki de geçer de kurtulursun.Ben de dusunmuyorum. Ama insallah ise yarar.. belli de olmaz..
Hoşbuldumm...
İyiyim çok şükür ancak fırsat buldum yoğunluktan![]()
Amin insallah canimcimmmİnşallah canım. İnşallah seninki de geçer de kurtulursun.
Hayirdir neden yogundun ki??
bence yalan bildigin. Insallah banlanmamkonu baya karışıkmış bilgece kafam çorba oldu doğru olabilerde olmayabilerde![]()
Himm eczanede calisiyorsun anladim.Hastane karşısındayız o yüzden bu saatten sonra yoğunluk bitiyor eczanede ancak öyle girebiliyorum
Himm eczanede calisiyorsun anladim.
ne guzel ya. Saglik sektorunu seviyorum beN.
sağlık sektorunde asla çalışmam kan görünce küüüüütbence yalan bildigin. Insallah banlanmam![]()
Himm eczanede calisiyorsun anladim.
ne guzel ya. Saglik sektorunu seviyorum beN.
sağlık sektorunde asla çalışmam kan görünce küüüüüt![]()