- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.741
CanimValla canim oyle bir ovdun ki ne desem bilemedim simdi. Acaba ona mi gitsem? Inan hemen yarin bile giderim. Bilge hastanesine kaynanami hep goturuyorum zaten. Ama simdi esim ne der acaBa?? Kadin varken erkege izin vermez hayatta. acaba yarin gitsem mi?? off bilemedim. Adet de oldum. Adetliyken alttan muayene de etmez değil mi??
Kiz nasil gideyim yurtdisindayim bengerçekten çok iyi bir doktor kuzum sıkıntın varsa git gözük yanibana şifa oldu inşallah sizlere de olur.. valla öyle dedi bir an önce yap diye
önemli, değil canım alışkınım çocukluğumdan beri böyle ancak bir çocugu olunca anlayacaktır bni ama bakalım o günleri görebilecek miyiz
aynen canm gitmeni isterim valla faydalı olacagına inanıyorum çünkü en azından su mantar sorununu çözer inşallahta kurtulursun sende ama olan biten herşeyi doktorların uyguladığı ilişki sonrası yasadığın tüm sıkıntıları sonradan unuttum demesagol canim benim. Amin dediğin gibi her seyin hayirlisi olsin da gerisi muhim degil..
Vay be oyle mi?? Bende gidicem o zaman ona insallaj..
işyerindeyim canım acaip bi yoğunluk var bugün.Kolay gelsin tatlim. Hayirdir o kadar yogun ne var??
bende arada kaynatıyorum gelip iştebnmde işlerim birikti birazdan kursa gitcem oturdum valla hiç birşey yapasımda yok muhabbet etmekten başka
Ya yoksa bende de mi mantar varkoku dediğin gibi çok kötü sık sık duş alıyorum temizliğime dikkat ediyorum ama geçmiyor hafif de olsa kalıyor. Tedavisi çok mu zor mantarın?
Canimdmira 'nin yazdigi gibi esine güzelce durumu izah edersen kabul eder. Benim simdiki doktorum da erkek, yeni gectim buna. Esime doktorun erkek oldugunu söyleyince o da kadin yokmuydu askim dedi Bende doktorun (erkek) hakkinda internette yorumlar bulmustum (hep pozitif ve bir cok kisi ona giderek cocuk sahibi oldugunu yazmis) onlari okudum esime ondan sonra kabul etti, saglik bu sonucta.
Kiz nasil gideyim yurtdisindayim benama orda olaydim muhakkak bu söylediklerinden sonra giderdim gülüm.
Hayirlisi canim, insallah kardesin aklini biran önce basina toplar ve senin gibi tatli ablasini üzmez bir dahaAy böyle ablaya insan nasil kizar anlamadim
hepsini not alicam ve anlaticam insallah. Ya da notu direk doktora versem okusa??aynen canm gitmeni isterim valla faydalı olacagına inanıyorum çünkü en azından su mantar sorununu çözer inşallahta kurtulursun sende ama olan biten herşeyi doktorların uyguladığı ilişki sonrası yasadığın tüm sıkıntıları sonradan unuttum deme
ayy canım doğru sen yurt dışındasınCanimdmira 'nin yazdigi gibi esine güzelce durumu izah edersen kabul eder. Benim simdiki doktorum da erkek, yeni gectim buna. Esime doktorun erkek oldugunu söyleyince o da kadin yokmuydu askim dedi Bende doktorun (erkek) hakkinda internette yorumlar bulmustum (hep pozitif ve bir cok kisi ona giderek cocuk sahibi oldugunu yazmis) onlari okudum esime ondan sonra kabul etti, saglik bu sonucta.
Kiz nasil gideyim yurtdisindayim benama orda olaydim muhakkak bu söylediklerinden sonra giderdim gülüm.
Hayirlisi canim, insallah kardesin aklini biran önce basina toplar ve senin gibi tatli ablasini üzmez bir dahaAy böyle ablaya insan nasil kizar anlamadim
işyerindeyim canım acaip bi yoğunluk var bugün.
bende arada kaynatıyorum gelip işte
hahahahahaha daha mantıklı valla insan heyecandan unutuyor o masaya çıkıcam korkusuylaaaAz once aradi beni esim. Ne var gelen giden var mo dedi. Ona demedim hasta oldugumu. Oldum dedim. Bi sustu sonra uzulme sakin dedi demekki nasip degil hem daha iyilesmedin ilk once iyiles ondan sonra olur insallah dedi. doktoru soyledim boyle boyle biri varmis cok iyiymis diye. Eger sifa onun vesilesiyle olacaksa gidelim artik ne yapalim dedi.. gidicem yikanimca insallaj..
hepsini not alicam ve anlaticam insallah. Ya da notu direk doktora versem okusa??
kaşıntı oluyor hatta bazen çok sinir bozucu oluyor. Ama o kadar sık değil. Kokuyu tam tarif edemiyorum ama cidden dayanılmaz bir koku.. küf gibi de denilebilir.
Ne güzel iste hemen ikna olmus esin, zaten dogrusu da bu canim, sonucta sen oraya sifa bulmaya gidiyorsun. Esinde anlayisli bir insan ki kabul etmis.Az once aradi beni esim. Ne var gelen giden var mo dedi. Ona demedim hasta oldugumu. Oldum dedim. Bi sustu sonra uzulme sakin dedi demekki nasip degil hem daha iyilesmedin ilk once iyiles ondan sonra olur insallah dedi. doktoru soyledim boyle boyle biri varmis cok iyiymis diye. Eger sifa onun vesilesiyle olacaksa gidelim artik ne yapalim dedi.. gidicem yikanimca insallaj..
hepsini not alicam ve anlaticam insallah. Ya da notu direk doktora versem okusa??
Kiyamam ya icim gitti sen öyle yazinca. Aslinda kardesin de cok üzülüyor bu duruma, ben öyle hissettim. Belki de cesareti yoktur sana yaklasmaya? Belki de seni kirdiginin farkinda oldugu icin sana yaklasmaya cekiniyordur?ayy canım doğru sen yurt dışındasın((
kuzum bnm sağolasıngeçenlerde fal baktırmış arkadasının kardeşine kız çok merhametli bir ablan var içi yanıyor sizin için resmen falan demiş gitmiş annem anlatmış bnmle konuşmuyor ya :) gerçekten de öyleyim içim yanar onlara ama inan herkesin iyi olmasını isterim ben hep hiç kimse kötü olsun istemem elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım 7 kat yabancı bile olsa bazen yanlış anlaşılırım iyi niyetimden ama diyorum Allah biliyor ya gerisi boş kendime hesap verebiliyorsam gerisini hallederim diye
aaa ben eksik okumusum bilgeceee kabul etmiş eşin çok şükürhahahahahaha daha mantıklı valla insan heyecandan unutuyor o masaya çıkıcam korkusuylaaa
ya o da sever benide maalsef anlaşamıyoruz canım o da çok duygusal amaan iyi olsunda yarın öbrü gün evlenince daha iyi anlar neyin ne oldugunu evet kuzum yengeç burcuyumNe güzel iste hemen ikna olmus esin, zaten dogrusu da bu canim, sonucta sen oraya sifa bulmaya gidiyorsun. Esinde anlayisli bir insan ki kabul etmis.
Kiyamam ya icim gitti sen öyle yazinca. Aslinda kardesin de cok üzülüyor bu duruma, ben öyle hissettim. Belki de cesareti yoktur sana yaklasmaya? Belki de seni kirdiginin farkinda oldugu icin sana yaklasmaya cekiniyordur?
Gülüm sen yengec burcumusun?
Ayy canim sende de mantar var o zaman yaaa. Cok fena. Bi kadin doguma git. Ama sen zaten bi ara gidecektin ne oldu??kaşıntı oluyor hatta bazen çok sinir bozucu oluyor. Ama o kadar sık değil. Kokuyu tam tarif edemiyorum ama cidden dayanılmaz bir koku.. küf gibi de denilebilir.
Ne güzel iste hemen ikna olmus esin, zaten dogrusu da bu canim, sonucta sen oraya sifa bulmaya gidiyorsun. Esinde anlayisli bir insan ki kabul etmis.
Kiyamam ya icim gitti sen öyle yazinca. Aslinda kardesin de cok üzülüyor bu duruma, ben öyle hissettim. Belki de cesareti yoktur sana yaklasmaya? Belki de seni kirdiginin farkinda oldugu icin sana yaklasmaya cekiniyordur?
Gülüm sen yengec burcumusun?
aaa ben eksik okumusum bilgeceee kabul etmiş eşin çok şükürhadi inşallah nasip olur gidersin de Rabbim yüzünüzü güldürür kaç gün sürüyor adetin
aklında olsun canım cumartesi günleri nöbetçi zaten haftaya kadar ancak biter ama hafta içi gideceksen gündüz orda tabi sen yinede gitmeden hastaneyi araAyy canim sende de mantar var o zaman yaaa. Cok fena. Bi kadin doguma git. Ama sen zaten bi ara gidecektin ne oldu??
Aynen kizlar sukue esim kabul etti.
Adetim 1 hafta suruyor cnaim..
Kimseye kiyamam, herkes iyi olsun isterim deyince annem gibi gördüm seni, o da yengecya o da sever benide maalsef anlaşamıyoruz canım o da çok duygusal amaan iyi olsunda yarın öbrü gün evlenince daha iyi anlar neyin ne oldugunu evet kuzum yengeç burcuyumçok belli değil mi
ayy o uykunun tadını cok iyi bilirim. Okula giderken sabah 5.20de evden cikardim 2 saat yol giderdim. Aksam 9 10 gibi evde olurdum. Inan bazen derste uyuyordum. Oyle tatli geliyordu ki..selam kılzar bu vücut bu kadar uykusuzluğa dayanamadı yiğenimi okuldan aldım eve geldik küya televizyon izlemek için uzandım küt televizyonun sesine yiğenlerin kavgalarına rağmen uyudum hemde horlamışım bileay allah kimseyi uykusuzlukla imtihan etmesin dunya varmiş didim yeniden doğdum off beeeeaaaa
Canim bilgiler icin cok tesekkur ederim. Ben zaten gitmeden once arar sorarim. hadi hayirlisi insallahaklında olsun canım cumartesi günleri nöbetçi zaten haftaya kadar ancak biter ama hafta içi gideceksen gündüz orda tabi sen yinede gitmeden hastaneyi ara
ama öyle biliyor musun canım böyle hiç tanımadığım biri gelsin anlatsın desin bana su söyle yaptı köpürürüm aaa niyeymiş kendine baksınmış triplerine girerim bir de oturur ağlarım dayanamamKimseye kiyamam, herkes iyi olsun isterim deyince annem gibi gördüm seni, o da yengec
hadi inşallah canım o kadar anlattım sana faydalı olursa çok mutlu olurum ama ben inanıyorum Rabbim yardımcın olsun gelişmeleri burdan yazarsın zaten yoksa meraktan ölürüm beeenayy o uykunun tadını cok iyi bilirim. Okula giderken sabah 5.20de evden cikardim 2 saat yol giderdim. Aksam 9 10 gibi evde olurdum. Inan bazen derste uyuyordum. Oyle tatli geliyordu ki..
Canim bilgiler icin cok tesekkur ederim. Ben zaten gitmeden once arar sorarim. hadi hayirlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?