- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.801
Bende geldim. Kocisko gelene kadar takılabilir
Hos geldin. Ee neler yapiyorsun..?
Beni de oyle kandiriyolar şuanAyy nerde ya inan bekarken boyle sanvim yoktu. Evlendim daha da beter oldum
Olumlerden donuyorum resmen cok fena. Yillarca kandirmislar bizi megerse..
Heee anladim. Enistenle de aran iyi o zaman. Ozlemiyor musun evini? Ben olsam cok ozlerdim
Seninkini alana benimki bedeva
eniştem yurdışına gidiyor geldiğimden beri ben zaten o yüzden geldim ablam yanlız kalmasın diye ben küçüklüğümden beri ablama gidip geliyorum hatta evlendiler 1 ay sonra ablamla ben ağladık dayanamadık ben anne diyordum küçükken hala annem gibi görüyorum çok düşkünüz birbirimizeAyy nerde ya inan bekarken boyle sanvim yoktu. Evlendim daha da beter oldum
Olumlerden donuyorum resmen cok fena. Yillarca kandirmislar bizi megerse..
Heee anladim. Enistenle de aran iyi o zaman. Ozlemiyor musun evini? Ben olsam cok ozlerdim
Seninkini alana benimki bedeva
Hosbuldum. Naber
Ayy benimde midem şişti soda içiyorumsoyle hareketler yapsam gecer mi acep
Beni de oyle kandiriyolar şuancanim ya bisey sorcam bende lazere gitmeye niyetlendim de sen nasıl bi yere gittin klinik gibi mi güzellik salonu mu? Ne kadara yaptırdın hangi bölgelere yaptırdın? Bide bebek istiyorsun kısmet olmadi yabdaha (olacak inşallah )lazerle alakası var midir sence? Sorularim bu kadar cevaplar için teşekkürler
of kızlar abim bugün aradı geneablam diğer abime yollamıcam gelmicek demiş oda beni aradı ablam nediyor cumartesi geliyorsun flan ben seni özledim cart curt ooof ablamda bende moralimiz bozuldu çok alıştık ya biz birbirimize
basimizdan gecen komik olaylari anlatalim meselaGelin canlarim.geelin bi muhabbet konusu bulup konusalim.bence.
Kiz paylasilamiyorsun iste ne guzel. Ablan evli mi? Abin evli mi?? Bence sen onlarin islerini yapma bakalim o zaman ne yapacaklar.
basin gozun niye oynuyor kizOlma mi hazalim
Bilmem kisen neden ordan oraya gidiyon kuzum evin yokmu
abinlere sabah git aksam yine ablana gec abin gil bekarmis napcan kalip orada benim canim SIKILIRDI ablalarla dertlesilir konusulurda abilerle pek bi paylasim olmuyor ya
basimizdan gecen komik olaylari anlatalim mesela
basin gozun niye oynuyor kiz
Nasil gecti peki.?Ay canım adet sancısı çekiyorsun galiba. Bende çok çekerdim geçti neyse ki
Ayy anladimm. Ne guzel masallah. Biz de kizkardesler birbirimkzi cok severiz. 5 kiz kardesiz hep beraber buyuduk cok seviyoruz birbirimizi.eniştem yurdışına gidiyor geldiğimden beri ben zaten o yüzden geldim ablam yanlız kalmasın diye ben küçüklüğümden beri ablama gidip geliyorum hatta evlendiler 1 ay sonra ablamla ben ağladık dayanamadık ben anne diyordum küçükken hala annem gibi görüyorum çok düşkünüz birbirimize
Neden genital yaptırmadin peki utandigin icin mi korktun mu? Kac sene oldu canim geri çıkıyor diyolarGecer gecer canimama en etkili yontem geyirmek cok mu igrencim ne hahaha
Canim ben guzellik salonunda yaptirdim ama doktorumuz vardi. Genitali yaptirmadim. Benim eltim genitali de yaptirdi lazer yaptirirken hamile kaldi düşün. Çocuğa falan hicbir etkisi yok inanki.. ben 6 seansini ta o zamanlar 1000e yaptirdim..
canım ablam istanbulda evim kocaelide gidip gelmem mümkün değil abimlerde beni çok sevdiklerinden değil annem vurdum duymazdır ev çok pislenmiş,ev yemeğinin özlemişler o yüzden yoksa umurlarında değilim artık nasıl becerdiler pisletmeyi delirceeeeeeeemsen neden ordan oraya gidiyon kuzum evin yokmu
abinlere sabah git aksam yine ablana gec abin gil bekarmis napcan kalip orada benim canim SIKILIRDI ablalarla dertlesilir konusulurda abilerle pek bi paylasim olmuyor ya
Nasil gecti peki.?
Ayy anladimm. Ne guzel masallah. Biz de kizkardesler birbirimkzi cok severiz. 5 kiz kardesiz hep beraber buyuduk cok seviyoruz birbirimizi.
E enisten yurt disindaysa ablani bence de tek birakma canim.
ayy bence de badimizdan gecen komik ve esrarengiz seyleri konusalimsen neden ordan oraya gidiyon kuzum evin yokmu
ohhh yarasinYoo gayet mantiklisin bilgece. Zaten soda icmemdeki amaç ogerim gerim gegiricem insallah
yok canim ben dini yonunden yaptirmadim. 6 yil oldu ne gelen var ne giden şükür tertemizimNeden genital yaptırmadin peki utandigin icin mi korktun mu? Kac sene oldu canim geri çıkıyor diyolar
canım ablam istanbulda evim kocaelide gidip gelmem mümkün değil abimlerde beni çok sevdiklerinden değil annem vurdum duymazdır ev çok pislenmiş,ev yemeğinin özlemişler o yüzden yoksa umurlarında değilim artık nasıl becerdiler pisletmeyi delirceeeeeeeem
ayy insallah benim de hayirlisiyla yavrucugim olur da gecer sancilarim..çocuktan sonra geçti.
eniştem yurdışına gidiyor geldiğimden beri ben zaten o yüzden geldim ablam yanlız kalmasın diye ben küçüklüğümden beri ablama gidip geliyorum hatta evlendiler 1 ay sonra ablamla ben ağladık dayanamadık ben anne diyordum küçükken hala annem gibi görüyorum çok düşkünüz birbirimize
Bilmem ki
canım ablam istanbulda evim kocaelide gidip gelmem mümkün değil abimlerde beni çok sevdiklerinden değil annem vurdum duymazdır ev çok pislenmiş,ev yemeğinin özlemişler o yüzden yoksa umurlarında değilim artık nasıl becerdiler pisletmeyi delirceeeeeeeem[/QUOTE
haaa simdi durum anlasildi ozlemek bahane temizlik sahane
ablani devreye sok kal ablanin yaninda ablan azcik aglasin sizlasin birakirlar seni
Anladım canim qy bende kurtulurum inşallahayy bence de badimizdan gecen komik ve esrarengiz seyleri konusalim
ohhh yarasin
yok canim ben dini yonunden yaptirmadim. 6 yil oldu ne gelen var ne giden şükür tertemizim
Bende lazer düşünüyorum ya epilatör yüzünden bir gün ölücem yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?