• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

teşekkürler canım
aslında bende yok ama bir ara kaşıtı vardı kızarıyordu böyle ve çişim var hissi oluyordu hep
ondan dedim koku bazen ama aşırı keskin değil
annemede denize girince bulaşmıştı
havuz çok tehlikeli desenize gecende benim gittiğim salonda bayan havuzunda mantar bulaşmış dediler herkese
valla wc lere dışarda zaten alaturka harici girmem girersemde kağıtlarla donatıyorum etrafı

Bana da denizden bulasti maalesef.. Keske girmez olaydim resmen deniz fobim olustu. Ama senin Idrar yollarinda enfeksiyon da olabilir. Bi git derim doktora. Tedavini gor. Inan evlenince mahvoluyorsun..

Valla canim oyle bir ovdun ki ne desem bilemedim simdi. Acaba ona mi gitsem? Inan hemen yarin bile giderim. Bilge hastanesine kaynanami hep goturuyorum zaten. Ama simdi esim ne der acaBa?? Kadin varken erkege izin vermez hayatta. acaba yarin gitsem mi?? off bilemedim. Adet de oldum. Adetliyken alttan muayene de etmez değil mi??
valla canım inan giden herkes çok memnun eşine söyle dediklerime inan çarşaflı kadın kocasıyla girdi içeri gözümün önünde düşün yani çözemiyorlar de yazık değil mi size her ay umutlanıp üzülüyoruz de eşin anlayacaktır sonuçta doktor bu ama adetli gitme bitsin öyle git adetliyken göremez mantarı hem fitil de kullanamazsın ama basına gelenleri çok düzgün anlat

bnde senin gibi düşünüyordum canım ama kadınlar i,nan erkekler kadar iyi teshis koyamıor bn senin yerinde olsam zaman kaybetmem madem istiyorsun git bu adama 51 yasında hep kızım diye konusuyor ve hastalarının büyük bir kısmı tesettürlü inan kadınlar çok severek bir babadan bahseder gibi bahsediyor ondan tabi sen bilirsin ayrıca yakında emekli olacağını söyledi bana bn hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum dedim elini çabuk tut bn gidicem kızım yaslandım artık dedi :KK66:
Ne tatli birsey o amca ya :KK68: bak o bile elini cabuk tut demis :KK51:

Valla canim oyle bir ovdun ki ne desem bilemedim simdi. Acaba ona mi gitsem? Inan hemen yarin bile giderim. Bilge hastanesine kaynanami hep goturuyorum zaten. Ama simdi esim ne der acaBa?? Kadin varken erkege izin vermez hayatta. acaba yarin gitsem mi?? off bilemedim. Adet de oldum. Adetliyken alttan muayene de etmez değil mi??
Benim bile o amcaya gidesim geldi :KK48:

evet canım kız annem aramızda tam bir eşitlik sağlayamadı çocukluğumuzdan beri sanırım ben buna bağlıyorum birbirimize çok bağlıyız ama yanyana gelince hiç anlaşamıyoruz birbirimizi sevmiyor değiliz ama çok kırıcıyız hiç yıldızzlarımız barışmıyor onun kara dediği bnim ak dediğim onun siyahı oluyor her zman maalesef :KK43:
Zamanla düzelir gülüm ya üzme kendini. Her sene insana farkli bir sey katiyor, senin kardesinde yasi ilerledikce sana karsi farkli davranacaktir. Hatta ilerde kesin oturup bu günlerinize güleceksiniz :KK60: Kusura bakma kendi derdimi anlatayim derken seninde yarani destim :(

valla canım inan giden herkes çok memnun eşine söyle dediklerime inan çarşaflı kadın kocasıyla girdi içeri gözümün önünde düşün yani çözemiyorlar de yazık değil mi size her ay umutlanıp üzülüyoruz de eşin anlayacaktır sonuçta doktor bu ama adetli gitme bitsin öyle git adetliyken göremez mantarı hem fitil de kullanamazsın ama basına gelenleri çok düzgün anlat

Tamam esime söyleyeceğim insallah. Bu adam ne zaman emekli olacakmis?? Ya her seyi duzgunce anlaticam. Bir suru doktora gittim mantarima care olmadilar. Surekli fitil ve krem veriyorlar hicbir ise yaramiyor. Hayatimiz mahvoldu diyecegim. Resmen cinsel hayatimiz da cok etkileniyor. Rahatsiz oluyoruz ikimiz de. Esim de uzuluyor Allah var hep yanimda.
Çocuğumuz zaten olmuyor diyecegim. Butun testleri de yaptirdim. Benden ornek aldilar patoloji sonucunu bekliyorum ayin 30unda alicam.
Allahim kimseye dermansiz dert vermesin insallah
.

Ne tatli birsey o amca ya :KK68: bak o bile elini cabuk tut demis :KK51:

Benim bile o amcaya gidesim geldi :KK48:

Zamanla düzelir gülüm ya üzme kendini. Her sene insana farkli bir sey katiyor, senin kardesinde yasi ilerledikce sana karsi farkli davranacaktir. Hatta ilerde kesin oturup bu günlerinize güleceksiniz :KK60: Kusura bakma kendi derdimi anlatayim derken seninde yarani destim :KK43:
gerçekten çok iyi bir doktor kuzum sıkıntın varsa git gözük yani ;) bana şifa oldu inşallah sizlere de olur.. valla öyle dedi bir an önce yap diye :KK48:
önemli, değil canım alışkınım çocukluğumdan beri böyle ancak bir çocugu olunca anlayacaktır bni ama bakalım o günleri görebilecek miyiz ;)

Tamam esime söyleyeceğim insallah. Bu adam ne zaman emekli olacakmis?? Ya her seyi duzgunce anlaticam. Bir suru doktora gittim mantarima care olmadilar. Surekli fitil ve krem veriyorlar hicbir ise yaramiyor. Hayatimiz mahvoldu diyecegim. Resmen cinsel hayatimiz da cok etkileniyor. Rahatsiz oluyoruz ikimiz de. Esim de uzuluyor Allah var hep yanimda.
Çocuğumuz zaten olmuyor diyecegim. Butun testleri de yaptirdim. Benden ornek aldilar patoloji sonucunu bekliyorum ayin 30unda alicam.
Allahim kimseye dermansiz dert vermesin insallah
.
amin canım sıkma canını al o sonuçları da götür eşini de ikna et valla geçen hafta gittim öyle dedi elini çabuk tut çünkü bn gidicem kızım bana yetişemezsin yoksa dedi böyle açıkca adam yemek yemeye bile fırsat bulamıyor dedi yanında çalışan kız böyle çok ilgili bir doktor gözünün içine baka baka anlatıyor yani savmıyor başından biz kadınlar en ince ayrıntısını bile eşeleriz ya işte tam öyle bir doktor tamamen dinliyor seni ve tedavi yöntemleri bn ve annemde dahil olmak üzere hep etkişli oldu umarım sana da olur kuzum eşini ikna et bnce bn çok iyi bilirim o sıkıntıları çok çektim çünkü :(

amin canım sıkma canını al o sonuçları da götür eşini de ikna et valla geçen hafta gittim öyle dedi elini çabuk tut çünkü bn gidicem kızım bana yetişemezsin yoksa dedi böyle açıkca adam yemek yemeye bile fırsat bulamıyor dedi yanında çalışan kız böyle çok ilgili bir doktor gözünün içine baka baka anlatıyor yani savmıyor başından biz kadınlar en ince ayrıntısını bile eşeleriz ya işte tam öyle bir doktor tamamen dinliyor seni ve tedavi yöntemleri bn ve annemde dahil olmak üzere hep etkişli oldu umarım sana da olur kuzum eşini ikna et bnce bn çok iyi bilirim o sıkıntıları çok çektim çünkü :KK43:

Oyle bir anlatiyorsun ki kesin gidicem insallah o zaman. Esimi de ikna edicem. O da biliyor neler cekiyoruz. Peki o esine de tedavi uyguladi degil mi?? Dogumunu ona mi yaptirdin??

Bana da denizden bulasti maalesef.. Keske girmez olaydim resmen deniz fobim olustu. Ama senin Idrar yollarinda enfeksiyon da olabilir. Bi git derim doktora. Tedavini gor. Inan evlenince mahvoluyorsun..
gecmiş olsun canım.
bunun tedavisi için kaıdn doğum uzmanı mı lazım
off o bölümden ürküyorum gerçekten :S

gecmiş olsun canım.
bunun tedavisi için kaıdn doğum uzmanı mı lazım
off o bölümden ürküyorum gerçekten :S

Evet kadin doguma gitmelisin ama evli olmadigini muhakakk soyle. Sana fitil vermezler krem verirler eger mantar varsa. Yok enfeksiyonsa hap falan verirler.
Herkesin girdigi havuza falan girme kesinlikle. Denizden bulasti düşün havuzdan nasil bulasmasin??

Evet kadin doguma gitmelisin ama evli olmadigini muhakakk soyle. Sana fitil vermezler krem verirler eger mantar varsa. Yok enfeksiyonsa hap falan verirler.
Herkesin girdigi havuza falan girme kesinlikle. Denizden bulasti düşün havuzdan nasil bulasmasin??
zaten yüzme bilmiyorum havuz a gidinc de korktum öğrenemedim :D

Kizlar adet oldum maalesef :KK42::KK42::KK42: cok uzgunum biraz uyuyacagim. :KK42::KK42::KK42: bu onumuzdeki ay da tedavi gorecegim mantardan. 2 ay daha gebe olmayacagim yani. Sonra bal corek otu ve tarcini deneyeyim diyorum. Hayirlisi Allahtan. Rabbim isteyenlere hayirlisiyla nasip eder insallah tez vakitte :cry:
Canım benim şimdi olmadıysa zamanı değildir sıkma canını. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Geç olsun güç olmasın..

Oyle bir anlatiyorsun ki kesin gidicem insallah o zaman. Esimi de ikna edicem. O da biliyor neler cekiyoruz. Peki o esine de tedavi uyguladi degil mi?? Dogumunu ona mi yaptirdin??
doğumumda onu tanımıyordum canım doğumumdan sonra aşırı kanamayla gittim o nöbetçiydi bir ialç verdi hem kabızlık sorunum gitti hem kanamam oldugu an beni hiç korkutmadan incitmeden muayene etti çünkü insan ölücem sanıyor o an ondan sonra annem gitti bu iltihabım doğumdan sonra oldu bi türlü gidemedim evime daha yakın hastaneye gittim başka bayana gittim yok yani anca ilaç verip yolladılar bu adam eşimle beraber tedavi uyguladı iyice muayene etti kaç doktora gittim eşli tedavi vermedi ona gittikten sonra akıntım azaldı böyle iltihap gibi birşeyle düşmeye başladı bnden şok oldum böyle görsen resmen beyaz afedersin peynir parçaları gibi ama büyük büyük ilk kez onda oldu böyle bir şey

Canım benim şimdi olmadıysa zamanı değildir sıkma canını. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Geç olsun güç olmasın..
sagol canim benim. Amin dediğin gibi her seyin hayirlisi olsin da gerisi muhim degil..

doğumumda onu tanımıyordum canım doğumumdan sonra aşırı kanamayla gittim o nöbetçiydi bir ialç verdi hem kabızlık sorunum gitti hem kanamam oldugu an beni hiç korkutmadan incitmeden muayene etti çünkü insan ölücem sanıyor o an ondan sonra annem gitti bu iltihabım doğumdan sonra oldu bi türlü gidemedim evime daha yakın hastaneye gittim başka bayana gittim yok yani anca ilaç verip yolladılar bu adam eşimle beraber tedavi uyguladı iyice muayene etti kaç doktora gittim eşli tedavi vermedi ona gittikten sonra akıntım azaldı böyle iltihap gibi birşeyle düşmeye başladı bnden şok oldum böyle görsen resmen beyaz afedersin peynir parçaları gibi ama büyük büyük ilk kez onda oldu böyle bir şey

Vay be oyle mi?? Bende gidicem o zaman ona insallaj..

Canim mantar umuma acik tuvaletlerden, camasirlardan, yikanmadan giyilen seylerden. Bazen havuzdan denizden bile bulasiyor. Oyle lanet kötü bir sey ki. Bi kere aşırı kasintin oluyor vajinan kabariyor sisiyor. Yaniyor kizariyor. Derken cok pis koku yayiliuor resmen koku butun elbisene bulasiyor. Gunde 3 4 kere duş bile alsan 5 6 kere camasirini bile degistirsen hep tekrar ediyor hep o koku var.
Esten de bulasma ihtimali var. ALLAH dusmanimin basina vermeisn resmen..

canim sanirim erkek doktora gidicem gercekten en sonunda. Bi kendi doktoruma gideyom bu ayin sonunda, onun verdigi tedaviyi uygulayayim soyleyeyim eisme de ayni tedaviyi uygulasin. Eger iyilesirsem zaten başka birine gerek kalmaz. Yok iyilesmezsem dedigin doktora giderim. Ne yapayim. Sifa erkek doktordaysa ona gidicem artik..

Ya yoksa bende de mi mantar var :( koku dediğin gibi çok kötü sık sık duş alıyorum temizliğime dikkat ediyorum ama geçmiyor hafif de olsa kalıyor. Tedavisi çok mu zor mantarın?

Back
X