- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya nedense ben rahatsız olmuyordum çok komik geliyordu banaKüsmüş![]()
aynen kız cidden garip biriydi herkes tanıyorküstü kızcağız herkes üstüne gitti :) geçen bende sordum proilimde yazmıştım insan arıyor hakkaten![]()
ya bende seviyordum onu ama isi cok abartti. Kadin kocam vefat etti mahvoldum diyor zipzip cikip kocasinin yasini soruyor. Ya bu derece düşün. Abartiyordu artik.ya nedense ben rahatsız olmuyordum çok komik geliyordu bana![]()
aynen kız cidden garip biriydi herkes tanıyorgeri gelse olay olur
belkide okuyodur şuan
zıpzıp geri dööööööööööön zıpzıııııııııp
![]()
hadi ya o kadarına denk gelmedim canım bazı durumlarda cidden sinir bozucu gerçekten amacını çok merak ediyorum ya ben hayır yani nedenya bende seviyordum onu ama isi cok abartti. Kadin kocam vefat etti mahvoldum diyor zipzip cikip kocasinin yasini soruyor. Ya bu derece düşün. Abartiyordu artik.
tulay geri gel askimmmm
![]()
tölaaaayyaynen kız cidden garip biriydi herkes tanıyorgeri gelse olay olur
belkide okuyodur şuan
zıpzıp geri dööööööööööön zıpzıııııııııp
![]()
sorsaydı kızcağız (!) ne var kiitölaaaayy
ya kızı sürekli kibliyolarmış takmışlardı kafaya![]()
Valla o gittikten sonra ben çok uzun bi süre gerekli gereksiz yaşları merak ettim hepsorsaydı kızcağız (!) ne var kii![]()
ay bişiy diyim mi bende vallaValla o gittikten sonra ben çok uzun bi süre gerekli gereksiz yaşları merak ettim hep![]()
hadi ya o kadarına denk gelmedim canım bazı durumlarda cidden sinir bozucu gerçekten amacını çok merak ediyorum ya ben hayır yani neden
tülaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay![]()
ay bişiy diyim mi bende valla![]()
![]()
değişik bi takıntı eğer takıntıysa bende bazen merak ediyorum yaşları ama ısrarla sormuyomYa takintili takintili. Cok fena takintili iste Allah yardimcisi olsun![]()
aynen aslında gerekli yerlerde sorması bizimde merakımızı gideriyordudimi ne güzel burcunu falan da sorar olmuştu![]()
değişik bi takıntı eğer takıntıysa bende bazen merak ediyorum yaşları ama ısrarla sormuyom![]()
bende unuturum ama baaazen merakta ederimYa ben o kadar yas falan merak etmem ertesi gün unutuyorum cunku![]()
Zip zip liste yapiyodur belki unutmayim diye herkesin yaşını sorduguna göreYa ben o kadar yas falan merak etmem ertesi gün unutuyorum cunku![]()
Zip zip liste yapiyodur belki unutmayim diye herkesin yaşını sorduguna göre![]()
Bak işte aklima takıldı gecen meyra da bana sordu 2 defa burcun ne diye o yuzden mi sordu acepYok yok onunki anlik![]()
Seni kaçak mero95 firardahehehe ben kaçağımm yaa bir uğrayıp geri kaçıyorum
![]()
![]()
Selamm çok şükür iyiyiz.Sizi sormalı
Valla Bilgece Abla sorunuzu görmesin
Faldan hoşlanmıyor
Faldı büyü gibi şeylere konumuza yer yok diyordu :)